Σωστό, το ένα ήταν το 81 και το άλλο το 82....Ναι, για τον Rutger ομιλώ. Οι δρόμοι τσι Φωτιάς, είναι κλασσική μουσική πλέον. Το soundtrack του Blade Runner δεν απευθύνεται σε εξίσου πλατύ κοινό. Άλλωστε, τι να κάνουν, να του το δίνανε κάθε χρόνο;
Ελπίζω να το λες ειρωνικά... Έχω κάνει δυο μετριοπαθή σχόλια σε αυτό το νήμα οπού λέω ότι ο μουσικός που γράφει ορίτζιναλ μουσική και έχει ταλέντο δεν έχει τίποτα να φοβάται από το έι άι, με τα οποία σχόλια φαίνεται να μην συμφωνεί κανείς... ήρθε το τέλος λοιπόν; Εγώ δεν το ακούωΟύτε διακοπές δεν μπορεί να πάει κανείς. Τι είναι πάλι τούτα που διαβάζω... Suno στα... πατζακια μας. Αν κατάλαβα καλά δεν είμαστε είδος προς εξαφάνιση, έχουμε ήδη εξαφανιστεί.
... Έχοντας δει σε πρώτη προβολή τον ΕΤ (του Σπίλμπεργκ) ...
Δεν υπήρχαν τρισδιάστατα το 81....το μπερδεέυεις με το Avatar ή τη Barbie!!!!Το blade runner τωρα , θεϊκο , τρισδιαστατο και βαλε
Ακούω για διακοπές και χαίρομαι,άρα υπάρχω.Ούτε διακοπές δεν μπορεί να πάει κανείς. Τι είναι πάλι τούτα που διαβάζω... Suno στα... πατζακια μας. Αν κατάλαβα καλά δεν είμαστε είδος προς εξαφάνιση, έχουμε ήδη εξαφανιστεί.
Το ζήτημα με την AI στη μουσική είναι ότι δεν πρόκειται απλώς για ένα νέο εργαλείο, αλλά για κάτι που έρχεται να αντικαταστήσει (ή τουλάχιστον να μιμηθεί τόσο πιστά) τον ίδιο τον δημιουργό. Εκεί που η φωτογραφία απλώς απάλλαξε τον ζωγράφο από την υποχρέωση της πιστής απεικόνισης, η ΑΙ μουσική προσπαθεί να δημιουργήσει τεχνητά το αποτέλεσμα της ανθρώπινης έμπνευσης και αισθητικής. Το ότι όλα τα κομμάτια που έπαιξε ο Beato σου φάνηκαν ίδια, ίσως λέει κάτι για το στάδιο που βρίσκεται ακόμα η τεχνολογία: ναι μεν εντυπωσιακή, αλλά ακόμα εγκλωβισμένη σε κάποια καλούπια. Το πρόβλημα όμως είναι ότι καθώς εξελίσσεται, μπορεί να φτάσει στο σημείο που δεν θα έχει νόημα να ασχοληθείς δημιουργικά, αν το αποτέλεσμα του ΑΙ είναι ακαριαίο και αναγνωρισμένο από το κοινό ως "επαρκές" ή και "καλύτερο". Οπότε ναι, μπορεί το μέλλον της ανθρώπινης μουσικής δημιουργίας να εξαρτάται λιγότερο από την τεχνολογική πρόοδο και περισσότερο από την πολιτική και νομική απόφαση να κρατηθεί ανοιχτός χώρος για τον άνθρωπο μέσα σ’ αυτό το πεδίο.Το συζητήσαμε και τις προάλλες, όλα τα κομμάτια που ακούστηκαν στο βίντεο του Beato μου φαίνονται ίδια, δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα επιλέγοντας κάποια κουτάκια ξέρω γω. Αλλά επειδή ήμαστε ακόμα στην αρχή αυτής της τεχνολογίας φαντάζομαι ότι όταν αυτό ωριμάσει δεν θα ασχολείται πια κανείς με την σύνθεση μουσικής και μόνο τεχνητά μπορεί αν περιοριστεί αυτό, δηλαδή να μην επιτραπεί η εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας με νόμους για την προστασία του πολιτιστικού προϊόντος ξέρω γω...
Μια συναφής περίπτωση που μου ήρθε τώρα είναι η εφεύρεση της φωτογραφίας, έλεγαν τότε ότι θα ήταν το τέλος την τέχνης της ζωγραφικής... Δεν ήταν τελικά το τέλος της αλλά σίγουρα μπήκε στο περιθώριο σε σχέση με το πόσο σημαντική τέχνη ήταν πριν την φωτογραφία, Απλά το αναφέρω, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ο καταλληλότερος παραλληλισμός γιατί η φωτογραφία από μια ζωγραφιά έχει μεγάλη διαφορά ενώ ο σκοπός της ΑΙ μουσικής είναι να είναι μη διακρίσιμη από την πραγματική μουσική. Λοιπόν, φυσικά, όσον αφορά την Τεχνητή Νοημοσύνη, πλέον δημιουργούνται παιχνίδια, οπότε πρέπει να επιλέξετε τις καλύτερες επιλογές. Εδώ είναι ο ιστότοπος όπου υπάρχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα. Επομένως, αν θέλετε να βρείτε ένα αξιόπιστο μέρος για τον εαυτό σας, διαβάστε τις πληροφορίες στον ιστότοπο.
Πολύ σωστή τοποθέτηση.Το ζήτημα με την AI στη μουσική είναι ότι δεν πρόκειται απλώς για ένα νέο εργαλείο, αλλά για κάτι που έρχεται να αντικαταστήσει (ή τουλάχιστον να μιμηθεί τόσο πιστά) τον ίδιο τον δημιουργό.
Η το στάδιο που βρίσκεται ο άνθρωπος πίσω από τις εντολές.Το ότι όλα τα κομμάτια που έπαιξε ο Beato σου φάνηκαν ίδια, ίσως λέει κάτι για το στάδιο που βρίσκεται ακόμα η τεχνολογία:
Πάντα θα αξίζει να ασχοληθεί κάποιος δημιουργικά με την μουσική,με τα μουσικά όργανα,τις δεξιότητες και την θεωρία όσο μπορεί,αρκεί να απομονώσει τους όρους,αναγνωρισμένο,κοινό,επαρκές κ καλύτερο.Το πρόβλημα όμως είναι ότι καθώς εξελίσσεται, μπορεί να φτάσει στο σημείο που δεν θα έχει νόημα να ασχοληθείς δημιουργικά, αν το αποτέλεσμα του ΑΙ είναι ακαριαίο και αναγνωρισμένο από το κοινό ως "επαρκές" ή και "καλύτερο".
Δωστε του τοτε το 8φωνο ακορντο της ιεροτελεστιας της ανοιξης και τα τεμπι που ακολουθουν να δουμε αν θα φτιαξει την ιεροτελεστια του χειμώνα
Οι τέχνες και ιδιαίτερα η μουσική δεν είναι κάποιος τομέας αιχμής από τον οποίο εξαρτάται οι πρόοδος των επιστήμων και της ανθρωπότητας... Πιστεύω ότι θα μπορούσε να περιφρουρηθεί νομικά ακόμα και για να μην βλακέψει ο κόσμος σαν αιτιολογία, οπότε συμφωνούμε τα ίδια λέμεΤο ζήτημα με την AI στη μουσική είναι ότι δεν πρόκειται απλώς για ένα νέο εργαλείο, αλλά για κάτι που έρχεται να αντικαταστήσει (ή τουλάχιστον να μιμηθεί τόσο πιστά) τον ίδιο τον δημιουργό. Εκεί που η φωτογραφία απλώς απάλλαξε τον ζωγράφο από την υποχρέωση της πιστής απεικόνισης, η ΑΙ μουσική προσπαθεί να δημιουργήσει τεχνητά το αποτέλεσμα της ανθρώπινης έμπνευσης και αισθητικής. Το ότι όλα τα κομμάτια που έπαιξε ο Beato σου φάνηκαν ίδια, ίσως λέει κάτι για το στάδιο που βρίσκεται ακόμα η τεχνολογία: ναι μεν εντυπωσιακή, αλλά ακόμα εγκλωβισμένη σε κάποια καλούπια. Το πρόβλημα όμως είναι ότι καθώς εξελίσσεται, μπορεί να φτάσει στο σημείο που δεν θα έχει νόημα να ασχοληθείς δημιουργικά, αν το αποτέλεσμα του ΑΙ είναι ακαριαίο και αναγνωρισμένο από το κοινό ως "επαρκές" ή και "καλύτερο". Οπότε ναι, μπορεί το μέλλον της ανθρώπινης μουσικής δημιουργίας να εξαρτάται λιγότερο από την τεχνολογική πρόοδο και περισσότερο από την πολιτική και νομική απόφαση να κρατηθεί ανοιχτός χώρος για τον άνθρωπο μέσα σ’ αυτό το πεδίο.
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο οικονομικό κίνητρο να κάτσει κάποιος να εκπαιδεύσει σοβαρά μοντέλα για να φτιάξει το ΑΙ συμφωνική μουσική. Ούτε κάποιος άλλος σοβαρός λόγος γενικά μιας και η δημιουργία πραγματικής τέχνης μέσω ΑΙ είναι στα όρια του οξύμωρου.Φυσικα αν στοχευσουν σε τετοιες φορμες, σονατες αλεγκρο, φουγκες και δε συμμαζευεται, τοτε θα δινει και το μηχανιΖμα αναλογα αποτελεσματα. Δεν ειναι κοροιδα ομως, "ο λαος τραγουδι θελει φτανουν τα προβληματα, χορεψε το τσιφτετελι και ολα πια βλαστημα τα", εκει ειναι το μπαγιοκο, που να τρεχεις τωρα
Δεν υπήρχαν τρισδιάστατα το 81....το μπερδεέυεις με το Avatar ή τη Barbie!!!!![]()
Τι νομικα ρε παιδια; Γιατι να μη μπορω δηλαδη να συνεργαστω με το φιλαρακι μου το ΑΙ να εκφρασουμε την ψυχη μας; Ο Λενον ειχε τον Μακαρτνει, εγω σας ενοχλω με τον γκροκ;Οι τέχνες και ιδιαίτερα η μουσική δεν είναι κάποιος τομέας αιχμής από τον οποίο εξαρτάται οι πρόοδος των επιστήμων και της ανθρωπότητας... Πιστεύω ότι θα μπορούσε να περιφρουρηθεί νομικά ακόμα και για να μην βλακέψει ο κόσμος σαν αιτιολογία, οπότε συμφωνούμε τα ίδια λέμε
Ε, επειδή το λέω εγώ δεν σημαίνει και ότι θα γίνει, αλλά αν το ΑΙ δεν μπορούσε να εκπαιδευτεί τζαμπέ με ολόκληρη τη μουσική του κόσμου θα ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, και αποθαρρυντικό οικονομικά μια και εταιρίες όπως το youtube δεν το πληρώνουν το ΑΙ προϊόνΤι νομικα ρε παιδια; Γιατι να μη μπορω δηλαδη να συνεργαστω με το φιλαρακι μου το ΑΙ να εκφρασουμε την ψυχη μας; Ο Λενον ειχε τον Μακαρτνει, εγω σας ενοχλω με τον γκροκ;