Υπονοείς κάτι για το ποιόν μου...;?Είχα και τέτοιους συμμαθητές.
Αυτοί ήταν οι χειρότεροι.
Θεός φυλάξει, πάντα είχα τον δρόμο Του την μοναδική μου επιλογή πορείας...
Υπονοείς κάτι για το ποιόν μου...;?Είχα και τέτοιους συμμαθητές.
Αυτοί ήταν οι χειρότεροι.
Eσένα έπρεπε να σε πάρουν στο μπιγκ μπράδερ (Big Brothel) να εκτοξευτούν τα νούμερα στη στρατόσφαιραΝομίζετε. Είχα σχέση με ένα αγόρι στο γυμνάσιο.
Χαλνάω την ατμοσφαίρα λιγο αλλά όλο αυτό μου φαίνεται 1st world problems.
Δηλ. συγγνώμη κιόλας, αλλα δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετέχεις και να "κερδάς" στα Social Media, εξακολουθώ να θεωρώ ξινά σταφύλια όσους οδύρονται. Και τους από 'δω και τους από 'κει. Τα social media αποτελούν μια βολικη (εικόνα)συμμετοχής στα κοινά κι έχουν αποτελέσει τέτοιο βαρόμετρο που πλέον διαμορφώνουν συνειδήσεις αλλά και βιρτουαλ πολιτικές. Όταν με την εξέλιξη της τεχνολογίας (η οποια εχει επέλθει) δεν θα μπορεί κανείς ούτε να αντιληφθεί ή να διακρινει το πραγματικό απο το φτιαχτό, ακόμη και σε βιντεο "ντοκουμέντα", το πεδίο της συζήτησης που κανουμε δεν θα υφισταται καν. Όλη μας η ζωή αποτελεί ένα συνολο μικρών ή μεγαλύτερων λογοκρισιών, νουθεσιων και ευνουχισμών. Κι εμεις συζητάμε αν μας πειράζει το υπερβολικό political correctness στο καφενείο(facebook) ή το τι θέλει να πουλάει στο δισκάδικό του ο Μένιος (βλ. Υουtube). Φτιάξε άλλο αν σκώπτεσαι. Δε νομίζω ότι μας έμπασε κανεις με το ζόρι.
Τι θες να πεις? Πως είμαι καραγκιόζης, πως σε διασκεδάζω?Eσένα έπρεπε να σε πάρουν στο μπιγκ μπράδερ (Big Brothel) να εκτοξευτούν τα νούμερα στη στρατόσφαιρα
Ωραία σχόλια και του Πνοή κ Νυξη και το δικό σου πάνω σε ότι είπε.Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στο μέγεθος, είναι άλλο να έχεις μια χώρα με τις εφημερίδες της, τα κανάλια της και τους αρχισυντάκτες να παίρνουν ευθύνη και άλλο να έχεις 3-4 παγκόσμια τεράστια μαγαζιά που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης.
Αυτό είναι το τρομακτικό στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Ότι κάνεις πρέπει να το κάνεις με νυστέρι και πρέπει να είναι το απολύτως απαραίτητο, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που τα πράγματα κινούνται αργά στη νομοθεσία.
H ειρωνεία ''το σεντόνι σου με αυτή τη φράση μέσα σε αυτό εδώ το θέμα''ή να αλλάξω μυαλά. Αλλά εγώ εκεί. Επιστρέφω. Όπως επιστρέφουν οι κακοποιημένες σύζυγοι. Γιατί δεν εχουν από που αλλου να πιαστούν.
Σωστό είναι αυτό αλλά οι νόμοι ακόμα γράφονται, για παράδειγμα το ευρωπαϊκό άρθρο 13 τώρα διορθώνεται και καθαρογράφεται απο τα κράτη και θα έχει ισχύ μετά τον Απρίλιο του 21.
Το ίδιο συμβαίνει και για πολλά ακόμα άρθρα που έχουν σχέση με το θέμα μας.
Η αλήθεια είναι ότι οι νομοθέτες δεν μπορούν να προλάβουν τις εξελίξεις στην τεχνολογία και οι περισσότεροι στηρίζονται στους συμβούλους τους για να σχηματίσουν άποψη για πολύ σύνθετα θέματα. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά ποδοσφαιριστές, μοντέλα και συμμετέχοντες στο big brother αποφασίζουν για τον τρόπο που θα επικοινωνούμε, δεν είμαι αισιόδοξος.
Instagram says it will do more to catch influencers who fail to disclose when they have been paid for their posts.
It follows an investigation by a UK watchdog which found the platform was failing to protect consumers from being misled.
Instagram will also report users who inadequately label their posts to the businesses whose products they endorse.
In the UK, social-media stars have to make clear if they are being paid by a company to promote its business.
Εν πάσει περιπτώσει, αν θεωρούμε στον πολιτισμένο κόσμο ότι υπάρχει λογοκρισία ή επιβολή ομογενοποίησης ιδεών/απόψεων τοτε τι να πει ο κοσμος στην Κίνα, το Ιράν, τη Β.Κορέα, τη Σαουδική Αραβία και οπουδήποτε αλλού επικρατούν σε καθολικό βαθμό τέτοιες πρακτικές.
ε και αυτοί δεν μπορούσαν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό?Στη Ρωσία οι γιατροί "αυτοκτονούν" κατά ριπάς γιατί τόλμησαν να πουν ότι υπάρχει πρόβλημα με τον C19.
Home of the brave , land of the free. Σήμερα.Ακριβώς.
Στις ΗΠΑ διαγράφουν τα ποστ του ψυχακια καροτοκεφαλου που λέει στον κόσμο να πιει χλωρίνη για να περάσει η "γριπουλα" (και κάποιοι το έκαναν)
Στη Ρωσία οι γιατροί "αυτοκτονούν" κατά ριπάς γιατί τόλμησαν να πουν ότι υπάρχει πρόβλημα με τον C19.
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο που υπάρχει "λογοκρισία" και που υπάρχει ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ.
και να πει ένας σε έναν άλλο από κάτω στο ακροατήριο.16 λεπτά πριν, Tamtam είπε
Home of the brave , land of the free. Σήμερα.
https://embed.ted.com/talks/lang/el/aaron_huey_america_s_native_prisoners_of_war
Το είδες Κώστα? Είναι τρομακτικό...και να πει ένας σε έναν άλλο από κάτω στο ακροατήριο.
"Τι ήρθε σήμερα να μας πει εδώ αυτός ο Γουασίτσου"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα