Λογοκρισία, ποιος είναι άξιος να την επιβάλει?

Eχουν το δικαίωμα εμπορικές επιχειρήσεις να λογοκρίνουν?

• Ναι, τα στελέχη μεγάλων μονοπωλίων πιστεύω ότι έχουν το δικαίωμα να εξοστρακίζουν και λογαριασμούς α

Ψήφοι: 0 0.0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    6
Status
Not open for further replies.
Άντε να ξαναφέρει ο @cos_dr το ΠΑΣΟΚ στην εκΣουσια μπας και λιγδωσει το ΑντερΑκι μας  ?
Δεν πρόκειται να ξαναέρθουν τέτοιες εποχές

Μεθοδεύεται μια βιομηχανοποιημένη ψυχρή κοινωνία.

Μεθοδεύεται παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια εργαλεία διαχείρισης και ελέγχου, νομισματική ενοποίηση αλλά και πολιτική ενοποίηση.

Θα πάμε σε ένα σχήμα απολυταρχικό στο οποίο η πλειοψηφία θα προσαρμοστεί γιατί θα λύνει πολλά προβλήματα που δεν θα υπάρχουν πια και απλά θα έχει κάποιους αντιφρονούντες που εφόσον δεν ακολουθούν, δεν θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες και θα ζουν στο περιθώριο και ίσως να επιχειρούν μια ανατροπή, η οποία όμως λόγω των μέσων της εξουσίας θα είναι αδύνατη.

Περίπου σαν το judge dredd

o Γ΄ΠΠ θα έπρεπε να έχει ήδη ΓΙΝΕΙ

Η μία θεωρία μου είναι πως έχει γίνει παρέμβαση στον χωροχρόνο μέσω του Montauk project και ζούμε μια παραλλαγή της ιστορίας.

Αυτό προσπαθούν να αποδείξουν στο CERN γιατί κύριος στόχος του προγράμματος είναι η επικοινωνία με παράλληλα σύμπαντα, μιας και η θεωρία αυτή είναι αποδεκτή στους φυσικούς που ασχολούνται με την κβαντομηχανική. (βλέπε θεωρία χορδών, mandella effect)

Η άλλη θεωρία μου είναι πως υπάρχει ενεργή agenda, δεν την κατονομάζω αυτή τη στιγμή γιατί το κείμενο θα κινδυνεύει να θεωρηθεί συνωμοσιολογικό και θα λογοκριθεί.

Όμως η επικρατέστερη θεωρία μου είναι πως αυτά τα δυο συνδέονται για να υπάρξει το αρχικό αποτέλεσμα που ανέφερα για θέματα παγκόσμιου πολιτεύματος, οικονομικού συστήματος και λειτουργίας των θεσμών.

Ο κόσμος μας άλλαξε.

Θα μπουν πολλά πράγματα σε τάξη.

Σε μέθοδο καθολική.

Όσο και να το βλέπουν κάποιοι σκεπτικιστικά, εγώ είμαι πεπεισμένος πως αυτός είναι ο δρόμος και θα λύσει πράγματι πολλά προβλήματα.

Θα εξαλείψει πολλές ανισότητες.

Θα παύσει πολλές συγκρούσεις.

Καλύτερη παγκόσμια διαχείριση με κοινά εργαλεία θα φέρει αμεσότητα στην επίλυση προβλημάτων, επιτάχυνση στις διαδικασίες, δικαιότερο έλεγχο και ταχύτερη διεκπεραίωση στην απόδοση της δικαιοσύνης.,

Η πίεση που δέχονται ηγέτες που επιμένουν σε ένα αυτοκρατορικό μοντέλο με δημοκρατικό προσωπείο είναι πολύ μεγάλη.

Είναι σίγουρο πως το σύστημα δουλεύει και δεν έχουν καμία άλλη επιλογή και θα προσαρμοστούν.

Θα δούμε ηγέτες τέτοιων χωρών να αναγκάζονται να συμμορφώνονται και να επιδιώκουν τη συνεργασία που οι ίδιοι δεν αποδέχονταν καθώς η σκέψη τους παραμένει σε απαρχαιωμένα συστήματα επεκτατισμού, ζωτικού χώρου, υπεροχής, αξιώσεις που δεν μπορούν να υφίστανται και δεν θα έχουν νόημα να υφίστανται στο σύγχρονο μοντέλο.

Δεν θα μακρηγορήσω γιατί κλείνουν τα μάτια μου και μου πέφτει το λάπτοπ που στηρίζω στα πόδια στον καναπέ για να γράψω , αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα πως εποχές ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναδούμε.

Θα δούμε όμως πολύ σκληρότερα μέτρα και συνέπειες για τον πληθυσμό της χώρας μας στον οποίο γίνεται μια εκκαθάριση οικονομική, δομική που θα αλλάξει τη νοοτροπία για τη νέα γενιά και θα την κάνει καλύτερο υποδοχέα αλλά και αρωγό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Καληνύχτα

] χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

.

Θα έρθουν εποχές καλύτερες από του ΠΑΣΟΚ αφού καταρρεύσει το ολοκληρωτικό σύστημα που γεννιέται σιγά σιγά.

Και αυτό διότι ο Αριστοτέλης έχει λύσει την απορία αιώνων για ποιο σύστημα είναι καλύτερο.Τα συστήματα δεν παίζουν κανένα ρόλο παρά μόνο η ηθική των ανθρώπων που τα απαρτίζουν.

Νομίζω πως το νήμα έχει ολοκληρωθεί, αφου το αρχικό ερώτημα έχει απαντηθεί και σχολιαστεί απο κάθε άποψη.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back