The Genius Loci είπε:
Ενημερωτικά πάντως, το νέο firmware (ver 2.00) ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!
Πράγματι, σήμερα δοκίμασα όλα τα καινούργια εφφέ! Ένα κι ένα είναι εξαιρετικά. Ένα πράγμα που δεν αναφέρεται πουθενά και είμαι ο μόνος... χρήστης που γκρίνιαξα και εδώ, και στην Line6 και σε harmony-central, ήταν τα pre-delay στα reverb που δεν μηδένιζαν, (ήταν 20-200msec). Τώρα το φτιάξαν, οπότε θα πουλήσω και το dynaverb μου, επίσης ένας κολλητός κυριολεκτικά μου στέρισε το crybaby μου οπότε......
Βγαίνω live μόνο μα μόνο με την M13+ενισχυτή. Τέλειο για την ώρα. Πραγματικά τέλειο. Μόνο το jamman κράτησα, όλα τα άλλα έφυγαν ή ετοιμάζονται να φύγουν. Και πριν κανένα 6μηνο έλεγα ότι ποτέ δεν θα έπαιρνα πεταλιέρα... "Ποτέ μη λες ποτέ!"
Το pitch shifter (whammy φάση) έχει πολύ πλάκα, με ένα sweep πηγαίνεις από -24 στα +24 ημιτόνια, με ένα ακόμα +, οτι μιξάρεις dry με wet, τέλειο αν σκεφτείς πριν δώσω το whammy έψαχνα true bypass πεταλάκι me wet/dry μίξη...
Το pattern tremolo τα σπάει.
Έβαλα και μερικά καινούργια phaser και flanger, π.χ. βάλαν προσομοίωση του Script Logo phaser, κτλ.
Προσθέσαν και καμιά 10αριά eq και wha. Νομίζω δύσκολα να μην βρεις πλέον κάποιο wha που να σου αρέσει, εκτός αν έχεις βρει το mojo σου σε αναλογικό (εγώ δεν το είχα βρει.) Γενικά το μηχάνημα πήρε κάποια κατοστάρικα σε αξία με το καινούργιο upgrade. Yo, πάω να βρω ήχους για να γεμίσω τα υπόλοιπα 36 scenes..