Έχω την M13 στο σπίτι και την δοκιμάζω. Είναι φίλου, και δυστυχώς μου διατέθηκε ένα μόνο scene για δοκιμές, και τις λοιπές global ρυθμίσεις τις δοκιμάζω προσεκτικά και τις ξαναφέρνω εκεί που ήταν. Το firmware είναι το 1.04 (πολύ κακώς). Δεν έχω και exp pedal για να δοκιμάσω τα wah και τα λοιπά ταρζανιλίκια!
Το δοκιμάζω με βιολί με κάψα, ηλ. κιθάρα, με μικρόφωνο στο fx loop της κάρτας μου.
Από ενισχυτές το δοκιμάζω με ένα AER compact 60 του ιδίου φίλου, με ένα harley benton ga15, με guitar rig, amplitube.
Το ζητούμενο είναι να δώ ποια από τα πετάλια μου μπορώ/δεν μπορώ να διώξω (για να μην φάω από τα λεφτά των διακοπών), και δυστυχώς δεν είναι και λίγα:
Phaser, chorus, drives κ distrortions φεύγουν άνετα με μεγάλη μου χαρά.
Το
whammy που ήταν το πρώτο που ήθελα να ξεφορτωθώ, μένει αφού δεν υπάρχει ούτε octaver στο μαγαζί.
Πρέπει να κρατήσω για λίγο το
dd-20, τουλάχιστον μέχρι να στρώσω το μηχάνημα σε πραγματικές συνθήκες. Πρέπει να δοκιμάσω το 1.07 γιατί το 1.04 δεν έχει tempo σε bpm...
Δεν ξέρω τι γίνεται με το
wah..
Μεγάλη απογοήτευση έπαθα με τα
reverbs αφού δεν κατάφερα να φτιάζω κάτι τόσο γλυκό και τρυφερό όσο το EBS dynaverb, το οποίο ήταν να φεύγει.
Πολύ ωραίος ο λουπαδόρος αλλά μάλλον θα έχω μαζί μου και το digitech jamman.
To
EQ μπορώ να το ξηλώσω, πιστεύω θα τα καταφέρω χωρίς αυτό (έχω πάνω στην προενίσχυση)..
Σίγουρα μένουν πάνω στο pedalboard το κουρδιστήρι μου (peterson) και η προενίσχυση. Οπότε με το Μ13 καταλήγω σε μία πεταλιέρα:
-Με τρία διαφορετικά τροφοδοτικά (ένα boss-type, ένα digitech, και ένα για την M13)
-Με το πολύ 6-7 μηχανήματα πάνω... (prea)
-αν και σίγουρα μπορώ να τα καταφέρω μόνο με την M13 και την προενίσχυση.
Αυτό μόνο αν:
ψάξω καλά τα delay
καταφέρω να βρώ ένα πολύ καλό reverb για το βιολί μου, :-[
κουρδίζω το βιολί μου με το αυτί (κουρδίζουμε σε καθαρές πέμπτες) :'(
βάλει σε επόμενο firmware η line 6 κάτι σε octaver ή harmonizer, >
αφήσω το jamman για ύπνο :-*
είμαι ok με το wah του M13.