- Πόντοι
- 638
Kαι το Smart Harmony θα υπάρχει ;D
Συγγνώμη, αλλά εδώ ταιριάζει ένα:Dramatically expand the functionality of your M13 Stompbox Modeler with a free update from Line6.com.
Additional distortions, reverbs, delays and more will boost the model count of your M13 Stompbox Modeler to over 100 total effects. That’s an increase of almost 30 percent for free!
For those not in the know, M13 Stompbox Modeler is a tank-tough multi-effect pedal that is powerful like a pedal board and simple like a stompbox. It delivers a truly inspiring variety of tones provided by its hand-picked collection of vintage and modern stompbox effects.
Built like four side-by-side FX Units, M13 Stompbox Modeler can run any four effects simultaneously – in any order and arrangement you choose – with eight more effects on deck.
With the new update (v2.0), you can create and save up to 48 different pedal board effect arrangements, called “scenes,” which is a huge jump from the original 12. Save a scene for your metal band, one for your Top 40 gig…you get the picture. No more tearing up Velcro® just to swap one or two pedals!
Περιμένουμε εναγωνίως reviewThe Genius Loci είπε:Χρειάζεται να εγγραφεί κάποιος στο site και μετά κατεβάζει ό,τι θέλει δωρεάν. Το έχω κατεβάσει αλλά τα σχόλια θα πρέπει να περιμένουν αργά απόψε ή αύριο, που θα έχω λίγο χρόνο να το περάσω.
Είναι κι εμένα το αγαπημένο μου. Πάντως μπορώ να πω πως τελικά (κ αρχικά) η M13 τα άξιζε τα λεφτά της..blue είπε:αρρωστια.
προγνωση : αναθεση του expression στο parametric EQ θα δωσει το καλυτερο wah του συμπαντοστ.
Θανάση, κάνε backup τα scenes που έχεις τώρα, καλού κακού.zestair είπε:Είναι κι εμένα το αγαπημένο μου. Πάντως μπορώ να πω πως τελικά (κ αρχικά) η M13 τα άξιζε τα λεφτά της..
Φορτώνω το firmware, και χαλάω το ΠΣΚ μου να στήσω επιτέλους τους ήχους 100%.
Πράγματι, σήμερα δοκίμασα όλα τα καινούργια εφφέ! Ένα κι ένα είναι εξαιρετικά. Ένα πράγμα που δεν αναφέρεται πουθενά και είμαι ο μόνος... χρήστης που γκρίνιαξα και εδώ, και στην Line6 και σε harmony-central, ήταν τα pre-delay στα reverb που δεν μηδένιζαν, (ήταν 20-200msec). Τώρα το φτιάξαν, οπότε θα πουλήσω και το dynaverb μου, επίσης ένας κολλητός κυριολεκτικά μου στέρισε το crybaby μου οπότε......The Genius Loci είπε:Ενημερωτικά πάντως, το νέο firmware (ver 2.00) ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!
kosh είπε:Ερώτηση προς κατόχους m13: Τα εφέ ίδιου τύπου έχουν πραγματικές διαφορές στον χαρακτήρα τους, ώστε να δικαιολογείται το πλήθος τους, η απλά λίγο διαφορετικό EQ το καθένα;
Ενώ όσοι περνάνε από 15 διαφορετικά tube screamer clones, προσπαθούν να ψαρώσουν... τον εαυτό τους? ;D ;Dkosh είπε:ναι ;D