Les Paul Special project !

TSotir είπε:
Εισαι τρελος τελικα ρε συ.... ;D
Και γω το ίδιο θα σκεφτόμουν !! Τι να κάνεις αφού πάει ο νους σου εκεί συνέχεια!!

E.G. είπε:
πηρε ο κουμπαρος μου αρκετα κυβικα και αν θυμαμαι καλα ειχε 1300 το κυβικο. μιλαμε μια αποθηκη με μαδερια γεμισε. τα εβλεπα και σκεφτομουνα κιθαρες. τρελα!
δηλαδή περίπου 1.30e το κιλό αν δεν κάνω λάθος.

τυχερός θα παραγγέλνεις  κ ότι ξύλο θες απο τ κουμπάρο  ;)

Χτες δάκρυσα κάποια στιγμή από τα νεύρα μου όταν (και αφού είχα τρίψει το σήλερ να είναι έτοιμο για βερνίκι χωρίς ατέλειες και με γεμάτους πόρους) η κιθάρα έπεσε και έκανε τρεις γερούς τσαμπουκάδες δύο μπροστά και έναν κάτω....

εν πάσει περιπτώσει πήγα ένα βήμα πίσω διόρθωσα τις περιοχές και τελικά έριξα σήμερα το πρώτο χέρι. Σε λίγο οι φωτοζζζ

(Καλά αν έσπαγε το headtock μετά από τόση δουλειά θα ήταν άκρως δυσάρεστο -για να μην πω τίποτα άλλο)

DSC00353.jpg

DSC00354.jpg

DSC00356.jpg

H ανάμειξη περιέλαβε κίτρινο και μελί. Οι φωτογραφίες αδικούν πολύ το πραγματικό χρώμα αλλά σε δυο τρία χέρια θα είναι έτοιμη και γίνεται λαχταριστή..

Επίσης τα νερά αρχίζουν να καλύπτονται από το χρώμα και  δε θα είναι πολύ see through ,οπότε είμαστε ακόμα πιο κοντά στο πολυπόθητο tv yellow!

god damn, that looks beautiful!

σορυ, μου βγήκε αυθόρμητα αγγλιστί :). Το χρώμα φαίνεται τέλειο, ανυπομονώ να την δώ ολοκληρωμένη (φαντάζομαι και εσύ το ίδιο ;D )

ndnikola είπε:
ανυπομονώ να την δώ ολοκληρωμένη (φαντάζομαι και εσύ το ίδιο ;D )
Εννοείται!! Ελπίζω την Κυριακή στο live των Εκμεκ να της κάνω ένα τεστ drive θα ήτω καλή φασις!

argytar είπε:
Εννοείται!! Ελπίζω την Κυριακή στο live των Εκμεκ να της κάνω ένα τεστ drive θα ήτω καλή φασις!
ρε ανυπόμονε...άσε το λούστρο να ηρεμήσει...να ηρεμήσουμε και εμείς ;D ;D

Κάνε και λίγη υπομονή βρε αδερφέ....

ΥΓ Και στο λέει ο Τραπεζίτης ο γραβατωμένος αλήτης.

:D  :D  ;D  ;D  :D  :D

studio54GR είπε:
Κάνε και λίγη υπομονή βρε αδερφέ....

ΥΓ Και στο λέει ο Τραπεζίτης ο γραβατωμένος αλήτης.

:D  :D  ;D  ;D  :D  :D
Άντε καλά ! Θα κάνω! (δεν την πατάω τρίτη φορά)

Όπως λέει και ο Άλκης το τραγούδι δε μιλάει για αυτούς που δουλεύουν στις τράπεζες αλλά για αυτούς που ΕΧΟΥΝ τις τράπεζες (εκτος αν εχεις καμια τράπεζα όντως, οπότε κάνε μας και ένα δάνειο για VOS αν δεν πετύχει αυτή.... ;D ;D ;D)

marathon είπε:
ρε ανυπόμονε...άσε το λούστρο να ηρεμήσει...να ηρεμήσουμε και εμείς ;D ;D
Σας έπρηξα με τα πολλά ποστ ή τις πολλές ''προσπάθειες'' για βαφή??  ;D ??? ??? ;D ;D

Slow down man ;) Εχει κρυο και υγρασια!

Εκτος αν θελεις καθε βδομαδα  η κι8αρα σου να εχει αλλο χρωμα ;D

Εμενα μου αρεσει το κιτρινομελι παντως!

Το ξέρω, βρέ, απλά μου άρεσε και το έκανα χιτάκι  ;D

mariopol είπε:
Slow down man ;) Εχει κρυο και υγρασια!

Εκτος αν θελεις καθε βδομαδα  η κι8αρα σου να εχει αλλο χρωμα ;D

Εμενα μου αρεσει το κιτρινομελι παντως!
Okay ΄λοιπόν αύριο θα περάσω δεύτερο χέρι!

Επίσης αν σου αρέσουν οι AC/DC μην ξαναστείλεις μήνυμα ,έχεις συμπληρώσει τον αριθμό!

studio54GR είπε:
Το ξέρω, βρέ, απλά μου άρεσε και το έκανα χιτάκι  ;D
Και σε ευχαριστώμεν γι αυτό!!  ;D ;D ;D

(πάω να αδειάσω το πιστόλι να μην πήξει το βερνίκι στο δοχείο και έχουμε άλλα)

To πρώτο χέρι σκλήρυνε μετά από 24 ώρες οπότε είναι ώρα για τρίψιμο και δέυτερο χέρι! Τα νερά φαίνονται ακόμα αλλά αρχίζει να παίρνει το TV yellow που θέλω...

έχουμε ακόμα ! (ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ)

DSC00358.jpg

DSC00359.jpg

Ωραία είναι έτσι και ας μην είναι tv yellow. Αυτό που μου τη δίνει λίγο στις singlecut special

είναι το σκαλοπατάκι που κάνει το cutaway όταν συναντά το μπράτσο, δεν έχει κανένα

λόγο ύπαρξης. Δεν μπήκες στον πειρασμό να το ''φας'' αφού την κατασκεύασες από το μηδέν?

bihlas87 είπε:
Ωραία είναι έτσι και ας μην είναι tv yellow. Αυτό που μου τη δίνει λίγο στις singlecut special

είναι το σκαλοπατάκι που κάνει το cutaway όταν συναντά το μπράτσο, δεν έχει κανένα

λόγο ύπαρξης. Δεν μπήκες στον πειρασμό να το ''φας'' αφού την κατασκεύασες από το μηδέν?
Όχι!!  εμένα πάλι μ'αρέσει! Είναι σαν..πλαίσιο ,νομίζω της ταιριάζει. Στην αρχή νόμισα ότι θα εμποδίζει παικτικά αλλά καμία σχέση όταν της είχα περάσει δύο καντίνια μετά την ταστο δουλειά δεν εμπόδιζε καθόλου!

Τι εννοείς κι ας μην είναι TV Yellow? Να την κιτρινίσω κι άλλο? Νομίζω θέλει λίγο...

Πέρασα και το δεύτερο χέρι μετά από ΕΛΑΦΡΥ τρίψιμο

Things are looking up προς στιγμήν... εκτός απροόπτου σε λίγες μέρες πάμε για τα ηλεκτρικά και τη συναρμλόγηση...

DSC00360.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back