Les Paul Special project !

Άντε τελείωνεεεεε...

RayDTutto είπε:
Άντε τελείωνεεεεε...
κάτι 3ερι ο τυπάς από πάνω άντε τάισε μας δώσε μας τροφή να φάμε. πολύ τούμπανο τ κιθαρόνι .

+

3 μήνες περιμένουμε!!! Άντε να δούμε!!! Περιμένουμε πως και πως! (νομίζω πως όλο το noiz την αισθάνεται σαν παιδί του αυτή την κιθάρα... Θα τελειώσεις το project και δεν θα έχουμε τι να παρακολουθούμε)

γραφω και γω για να μη χασω τα αποκαλυπτηρια!

συγχαρητηρια ρε! γαματη φαινεται!

Είμαι με  βρογχίτιδα οπότε ελπίζω το πρωί να συνεχίσω ,τα παράτησα μετά την τελευταία φωτό γιατί ανέβασα πυρετό... ταφ λακ!  :-\ :'( :-[ :( >:( :o 8)

argytar είπε:
Είμαι με  βρογχίτιδα οπότε ελπίζω το πρωί να συνεχίσω ,τα παράτησα μετά την τελευταία φωτό γιατί ανέβασα πυρετό... ταφ λακ!   :-\ :'( :-[ :( >:( :o 8)
Γιατρός δεν είσαι;;;; Να αυτό θεραπευτείς! Μη χαζεύεις!!! :P

;D ;D ;D ;D ;D

Περαστικά ρε, και με ρέγουλα! 

LK είπε:
Γιατρός δεν είσαι;;;; Να αυτό θεραπευτείς! Μη χαζεύεις!!! :P

;D ;D ;D ;D ;D

Περαστικά ρε, και με ρέγουλα! 
Ε ναι ! Με ανέλαβε η σύζυγος που είναι και παιδιατρίνα! Μου χα χα χα χα χα χα! ;D ;D

Τσάγια χάπια ξάπλα κλπ... έχουμε και live το Σάββατο ,άει να ιδούμε! (δεν το λέω για την κιθάρα γιατί είναι ακουστικό, ελπίζω να με κουράρω μέχρι τότενες)

messalion είπε:
αμα ησουν κουρεας θα...."αυτοκουρευοσουν" ??? ;D ;D

περαστικα Αργυρη
Να 'σαι καλά παίξτη πέφτω για τούφες!  8)

argytar είπε:
Να 'σαι καλά παίξτη πέφτω για τούφες!  8)
xa xa xa xa xa παίκτη ήθελα να γράψω-- αυτό ακούστηκε κάπως!!!    :o :o :o :o :o :o

μόλις έχω νέα θα ακουσουμε τις πρώτες πενιές!!

DSC00371.jpg

DSC00372.jpg

DSC00374.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα βίδωσα όλα πάνω.... (προσοχή το stud της γέφυρας που περνάει από το κανάλι πρέπει να γειωθεί και να καρφωθεί ΑΦΟΥ περάσει το harness με τα καλώδια από το κανάλι ,αλλιώς αφήνει ελάχιστο χώρο και κάνει τη ζωή σας δύσκολη)

DSC00375.jpg

DSC00376.jpg

DSC00377.jpg

μέτρηση μήκους καλωδίων

DSC00378.jpg

DSC00380.jpg

DSC00381.jpg

Oπότε πάμε για ηλεκτρικά και το απόγευμα - εκτός απροόπτου - ροκάρουμε!

Argytar τι υλικό ειναι αυτο που χρησιμοποίησες για να ντύσεις εκει που κούμπωσες τα pots?

Καλωδια ειχα παρει για κιθαρα με παχος 0,5 απο μαγαζι με μουσικα οργανα και μου τον επιασαν λιγο, ενω σε ολα τα ηλεκτρολογία αγοραζεις τσαμπα αυτο με παχος 0,75...

Εχει διαφορά ???

Κουκλι μεχρι τωρα...

Αλλα θελω να την ακουσω να κελαηδάει κιόλας  ;)

saviola είπε:
Argytar τι υλικό ειναι αυτο που χρησιμοποίησες για να ντύσεις εκει που κούμπωσες τα pots?

Καλωδια ειχα παρει για κιθαρα με παχος 0,5 απο μαγαζι με μουσικα οργανα και μου τον επιασαν λιγο, ενω σε ολα τα ηλεκτρολογία αγοραζεις τσαμπα αυτο με παχος 0,75...

Εχει διαφορά ???

Κουκλι μεχρι τωρα...

Αλλα θελω να την ακουσω να κελαηδάει κιόλας  ;)
Γεια σου παίκτη! Απλή αλουμινοταινία είναι από χρώματα σιδηρικά -άντε να κάνει ένα ευρώ... δε νομίζω να παίζει ρόλο το πάχος τόσο πολύ...

Λοιπόοοον

πλησιάζοντας προς το τέλος...

DSC00384.jpg

DSC00386.jpg

DSC00387.jpg

Tα ηλεκτρικά είναι έτοιμα και δουλεύουν (για να το ελέγξεις βάζεις την κιθάρα στον ενισχυτή και κάνεις ταπ στους μαγνήτες με ένα κατσαβίδι,αλλάζοντας θέση στους διακόπτες)

βγήκε 3323 γραμ ,νομίζω ελαφριά για LP (χωρίς τις χορδές)

πάμε να περάσουμε χορδές!

Για wiring χρησιμποίησα αυτό

http://www.dominocs.com/Gibson/WiringLibrary/wiring50s.jpg

το έβγαλα φωτό αλλά δεν το κράτησε το κινητό και τώρα βαριέμαι να την ξαναανοίγω θα βάλω χορδές και μετά ίσως βγάλω καμιά έξτρα φωτό

Ολα καλά αλλά γιατι της φόρεσες τετοια κλειδιά? τα φόραγε μια αρχαία gibson που έχω και βρήκα την υγειά μου οσο vintage και να ήταν οταν εβαλα μονά gibson  παλι με κοκάλινο τελείωμα.

Δωσε τροφη στο φιλοθέαμον κοινό!

nasokosm είπε:
Ολα καλά αλλά γιατι της φόρεσες τετοια κλειδιά? τα φόραγε μια αρχαία gibson που έχω και βρήκα την υγειά μου οσο vintage και να ήταν οταν εβαλα μονά gibson  παλι με κοκάλινο τελείωμα.

Δωσε τροφη στο φιλοθέαμον κοινό!
Μια χαρά φαίνεται να δουλεύουν ... ??? ??? ???

Τα έβαλα γιατί αυτά φοράει και το μοντέλο που αντέγραψα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back