- Πόντοι
- 3
Καλησπέρα σας. Επειδή πριν μερικούς μήνες αγόρασα καινούργια κιθάρα (Harley Benton EX84 modern EMG) έχω να ασχοληθώ με την epi από τοτε που μου ήρθε η καινούργια και σκέφτηκα μήπως ήρθε καιρός να την αποχωριστώ. Το παρών thread δεν είναι σε καμία περίπτωση αγγελία μιας και για τις αγγελίες υπάρχει το σχετικό σαιτ. Απλά θα ήθελα να ξέρω πόσα χρήματα θα ήταν μία λογική τιμή για την κιθάρα μου.
Η κιθάρα είναι pre cites με rosewood ταστιέρα, φοράει μαγνήτες Vanson PAF 57' και έχω βάλει και push pull volume pot της bourns για coil split. Έχει κάποιες γρατζουνιές και 2 χτυπήματα στο χρώμα (ένα στο headstock και ένα άλλο στο body) και έχω σκοπό να τη δώσω με μαλακή θήκη gewa. Πιστεύω μία λογική τιμή είναι περίπου 130 ευρώ. Πιστεύετε ότι είναι πολλά ή λιγα;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Αν το ποστ ενοχλεί, μπορώ να το κατεβάσω.
Η κιθάρα είναι pre cites με rosewood ταστιέρα, φοράει μαγνήτες Vanson PAF 57' και έχω βάλει και push pull volume pot της bourns για coil split. Έχει κάποιες γρατζουνιές και 2 χτυπήματα στο χρώμα (ένα στο headstock και ένα άλλο στο body) και έχω σκοπό να τη δώσω με μαλακή θήκη gewa. Πιστεύω μία λογική τιμή είναι περίπου 130 ευρώ. Πιστεύετε ότι είναι πολλά ή λιγα;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Αν το ποστ ενοχλεί, μπορώ να το κατεβάσω.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: