Δεν ειχα θεμα. Μια χαρα εκατσε. Αλλωστε δεν λεει οτι ειναι αποκλειστικα για offset.argytar είπε:Mπήκε στα bookmarks
Παρ'όλα ταύτα λέει πως χρειάζεται offset bridge που το μοντέλο αυτο δεν εχει, πως τα καταφερες τελικα? Απο ηλεκτρικα τι αλλαξες?
nice.. βάλε και έναν lollar... έτοιμος.moutzaheadin είπε:Δεν ειχα θεμα. Μια χαρα εκατσε. Αλλωστε δεν λεει οτι ειναι αποκλειστικα για offset.
Ηλεκτρικα RS.
Απλα εχεις την επιλογη και για wraparound αμα λαχειodis13 είπε:Wraparound και string-through body? Τι εξαλλη πατεντα εναι αυτη? ;D
Interesting.argytar είπε:Απλα εχεις την επιλογη και για wraparound αμα λαχει
αλλα το string through πανω σε αλουμινι ηταν καλυτερο με διαφορα πιο πολλα μπασα ογκος σασταιν ...αλλα σκληρότερο παιξιμο λογω διαδρομης των χορδων...wraparound ομως βουτυρακι...
Καλο deal αλλα λεω να τον κρατησω λιγο ακομα ,ποτε δεν ξες... ;D ;D ;Dmoutzaheadin είπε:Aνταλλαγη με 3 πενες, ενα equalizer και ενα καλωδιο.
..και ενα κουρδιστηρι Joyo. ;D
Καλή ιδέα , αλλά μόλις είδα το παρακάτω ξενέρωσα τρελα με τις vos... δηλαδη για μια καλη 59αρα θες καμια 7800 δολλαρια? ε αειιιιιGiorgosVolos είπε:
Στο πατάρι είναι η Σπεράντζα μου?? Με τι ανταλλάσεται?studio54GR είπε:Καλά έμαθες...
Κι αυτή στο πατάρι ένεκα που ο Βασίλης ήθελε LP.... κι εγώ έχω κι άλλα σκαφάκια για να... πλεύσω. Α ανταλλάσετε φυσικά.
Ξέρω γώ? τι δίνεις ? Α και από p90 έχω κι άλλο ένα ίδιο σετ και ένα που έβγαλα από τη ΗΑΜΕR μου.argytar είπε:Στο πατάρι είναι η Σπεράντζα μου?? Με τι ανταλλάσεται?
Ξερω γω? εναν Μαρσαλλ κλασσ 5? Αλλα μ αρεσει πολυ να παρει.. Victoria 518?? αλλα κι αυτος ωραιος ειναι ... στειλε μου πμ πως σου φανηκε η κιθαρα κλπstudio54GR είπε:Ξέρω γώ? τι δίνεις ? Α και από p90 έχω κι άλλο ένα ίδιο σετ και ένα που έβγαλα από τη ΗΑΜΕR μου.
nice... και της κοπανας και ενα Vibramate και εισαι εκει... thanks!!fender17 είπε:Καλή περίπτωση φαίνεται και αυτή :
http://www.dv247.com/guitars/prs-starla-x-soapbar-electric-guitar-olive-green--79738
είναι και πρς , είναι και αμερικανα