Gibson Les Paul Special VOS

Superfunk είπε:
Αν μπορεις να βρεις τα χρηματα παρε την VOS,ειδικα η single cw ειναι η καλυτερη κιθαρα που φτιαχνει η Gibson αυτη τη στιγμη (καλα αμα τις βαλεις και Lolar θα γινει πυραυλος!).

Αν δεν επαιζα  με tele θα ηταν η κιθαρα που θα επελεγα για βασικη μου.

Το βαρος μη σε ανησυχει και οι βαριες (που δεν υπαρχουν βαριες VOS αλλα λεμε) original που εχω παιξει μαμανε και δερνουν!
psyche!!!

Aρχίζω να μαζεύω...η missus δεν συμφωνεί... σε βάθος χρόνου ...

Εκτος αν ξανακανω αυτη ... αλλα που χρονος...

esper.jpg

argytar είπε:
Mπήκε στα bookmarks

Παρ'όλα ταύτα λέει πως χρειάζεται offset bridge που το μοντέλο αυτο δεν εχει, πως τα καταφερες τελικα? Απο ηλεκτρικα τι αλλαξες?
Δεν ειχα θεμα. Μια χαρα εκατσε. Αλλωστε δεν λεει οτι ειναι αποκλειστικα για offset.

Ηλεκτρικα RS.

moutzaheadin είπε:
Δεν ειχα θεμα. Μια χαρα εκατσε. Αλλωστε δεν λεει οτι ειναι αποκλειστικα για offset.

Ηλεκτρικα RS.
nice.. βάλε και έναν lollar... έτοιμος.

Aνταλλαγη με 3 πενες, ενα equalizer και ενα καλωδιο.

..και ενα κουρδιστηρι Joyo. ;D

Wraparound και string-through body? Τι εξαλλη πατεντα εναι αυτη? ;D

odis13 είπε:
Wraparound και string-through body? Τι εξαλλη πατεντα εναι αυτη? ;D
Απλα εχεις την επιλογη και για wraparound αμα λαχει

αλλα το string through πανω σε αλουμινι ηταν καλυτερο με διαφορα πιο πολλα μπασα ογκος σασταιν ...αλλα σκληρότερο παιξιμο λογω διαδρομης των χορδων...wraparound ομως βουτυρακι...

argytar είπε:
Απλα εχεις την επιλογη και για wraparound αμα λαχει

αλλα το string through πανω σε αλουμινι ηταν καλυτερο με διαφορα πιο πολλα μπασα ογκος σασταιν ...αλλα σκληρότερο παιξιμο λογω διαδρομης των χορδων...wraparound ομως βουτυρακι...
Interesting. :)

moutzaheadin είπε:
Aνταλλαγη με 3 πενες, ενα equalizer και ενα καλωδιο.

..και ενα κουρδιστηρι Joyo. ;D
Καλο deal αλλα λεω να τον κρατησω λιγο ακομα ,ποτε δεν ξες...  ;D ;D ;D

GiorgosVolos είπε:
Με p90 εγώ θα κοιτούσα για κατι τέτοιο που παίζουν και σε καλές τιμές

Gibson ES 135
Καλή ιδέα , αλλά μόλις είδα το παρακάτω ξενέρωσα τρελα με τις vos... δηλαδη για μια καλη 59αρα θες καμια 7800 δολλαρια? ε αειιιιι

πισω στη φεντερ (just kidding αλλα παραπαει)

http://www.historicmakeovers.com/frequently-asked-questions/neck-resets/

Θα ξανακανω μια εσπεραντζα μου φαινεται ,καπου στο Βόλο εμαθα βοσκει τελευταια...

Καλά έμαθες...

Κι αυτή στο πατάρι ένεκα που ο Βασίλης ήθελε LP.... κι εγώ έχω κι άλλα σκαφάκια για να... πλεύσω. Α ανταλλάσετε φυσικά.

studio54GR είπε:
Καλά έμαθες...

Κι αυτή στο πατάρι ένεκα που ο Βασίλης ήθελε LP.... κι εγώ έχω κι άλλα σκαφάκια για να... πλεύσω. Α ανταλλάσετε φυσικά.
Στο πατάρι είναι η Σπεράντζα μου?? Με τι ανταλλάσεται?

argytar είπε:
Στο πατάρι είναι η Σπεράντζα μου?? Με τι ανταλλάσεται?
Ξέρω γώ? τι δίνεις ? Α και από p90 έχω κι άλλο ένα ίδιο σετ και ένα που έβγαλα από τη ΗΑΜΕR μου.

studio54GR είπε:
Ξέρω γώ? τι δίνεις ? Α και από p90 έχω κι άλλο ένα ίδιο σετ και ένα που έβγαλα από τη ΗΑΜΕR μου.
Ξερω γω? εναν Μαρσαλλ κλασσ 5? Αλλα μ αρεσει πολυ να παρει.. Victoria 518?? αλλα κι αυτος ωραιος ειναι ... στειλε μου πμ πως σου φανηκε η κιθαρα κλπ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back