Χα χα χα το ξέρω ,αλλά μόνο αυτό μας έλειπε , εσύ καλά ---εγώ δυο τετραγωνικά έχω χώρο....E.G. είπε:με το νιτρο και την πολυουρεθανη που ψεκαζω μετραω μερες για το ποτε θα με διωξει η γυναικα μου απο το σπιτι. καθε φορα που ψεκαζω τρεχω και κρυβομαι μεχρι το επομενο χερι ;D . τωρα μου την ειπε και μια γειτονισα.η αληθεια ειναι οτι για τετοιες δουλειες πρεπει να φτιαξουμε καμια ειδικη καμπινα με καταρακτη κτλ
Σαν να την έβαψες με φωσφορίζων μαρκαδόρο υπογράμμισης ήταν... το οποίο πλάκα πλάκαargytar είπε:σαν πυγολαμπίδα
Δεν ήμουν μακριά από αυτό που περιγράφεις!!bihlas87 είπε:Εγώ θα είχα
φάει τα μαλλιά μου από την ανυπομονησία.
γκαγκανιασε το μυαλο σου μολις ειδες το νιτρο και την πατησες - δεν φταιω.....ααααα ;Dargytar είπε:Δεν ήμουν μακριά από αυτό που περιγράφεις!!
Ευτυχώς είχα live και ξεχάστηκα το Σ/Κ ,αλλιώς θα φορούσα ποστίς τώρα!
...μήπως να τη στείλεις σε ένα σοβαρό μάστορα να στη βάψει, να μην χαλάς περισσότερα λεφτά από ότι θα έδινες...να την ακούσουμε και εμείς που περιμένουμε? ;D ;Dmessalion είπε:τι εχεις σκοπο για μετα?
σιγα Ανεστη δεν σε πηραν και τα χρονια δα!!! ;D ;Dmarathon είπε:...μήπως να τη στείλεις σε ένα σοβαρό μάστορα να στη βάψει, να μην χαλάς περισσότερα λεφτά από ότι θα έδινες...να την ακούσουμε και εμείς που περιμένουμε? ;D ;D