Les Paul Special project !

Προχώρησα με νιτροcellulose σπρεϋ...

fretboard masking

DSC00338.jpg

και... το πρώτο χέρι...

DSC00339.jpg

πώς είναι τώρα τα νερά? Γνώμες? Να το 'παχύνω' το κίτρινο?????

Αργύρη παρακολουθώ το θέμα από την πρώτη στιγμή αλλά πρώτη φορά θα πω τη γνώμη μου (δυστυχώς για τα υπόλοιπα είμαι άσχετος οπότε δεν με έπαιρνε να πω κάτι)... Μην το παχύνεις άλλο το κίτρινο... Άσε τα νερά να υπάρχουν... Είναι τόσο όμορφα... ;D

(Έχεις κάνει υπέροχη δουλειά μέχρι τώρα ;D ;D ;D ;D ;D ;D)

Έγινε λαχαgnί ή μου φαίνεται;

χα χα χα όχι οταν στεγνωνει παλι κίτρινη ειναι αλλα ματ...πρεπει να βρω τρόπο να παχυνω το κίτρινο σε υφη και να το σκουρηνω και λίγο! Εμπλεξα μαγκες τελικά ηταν πιο απλο και υγειινο (εχω αναπνευσει νιτροοοοοοο) να περνουσα ανιλινη νερου ,ξυλόστοκο νερου και γομολακκκκκκααααααααα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
με το νιτρο και την πολυουρεθανη που ψεκαζω μετραω μερες για το ποτε θα με διωξει η γυναικα μου απο το σπιτι. καθε φορα που ψεκαζω τρεχω και κρυβομαι μεχρι το επομενο χερι  ;D . τωρα μου την ειπε και μια γειτονισα.η αληθεια ειναι οτι για τετοιες δουλειες πρεπει να φτιαξουμε καμια ειδικη καμπινα με καταρακτη κτλ

E.G. είπε:
με το νιτρο και την πολυουρεθανη που ψεκαζω μετραω μερες για το ποτε θα με διωξει η γυναικα μου απο το σπιτι. καθε φορα που ψεκαζω τρεχω και κρυβομαι μεχρι το επομενο χερι  ;D . τωρα μου την ειπε και μια γειτονισα.η αληθεια ειναι οτι για τετοιες δουλειες πρεπει να φτιαξουμε καμια ειδικη καμπινα με καταρακτη κτλ
Χα χα χα το ξέρω ,αλλά μόνο αυτό μας έλειπε , εσύ καλά ---εγώ δυο τετραγωνικά έχω χώρο....

καταρχην συγχαρητηρια για το προτζεκτ(το παρακολουθω απο την αρχη με μεγαλο ενδιαφερον)το  νιτροcellulose σπρεϋ απο που το προμηθευτηκες ?

Να 'σαι καλά...Είχε το Leroy Merlin στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα είναι ότι βγαίνει ματτ και πρέπει να βάλω και διαφανές από πάνω του......

Όπως θα έχετε καταλάβει κόλλησα στο βάψιμο...δεν έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό και δοκίμαζα με ημίμετρα που πήγαιναν στραβά...τώρα για τρίτη φορά θα ξεβάψω και πήρα ένα φτηνό αεροπίστολο γιατί με τα πινέλα και τα σπρέυ (που είχαν λάθος διαλύτη-γκάφα) την πάτησα... ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ να κάτσει αυτή τη φορά!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

πάω να ρίξω διαβρωτικό και βλέπουμεεε

Πού ήμασταν? Α ναι...

DSC00339.jpg

Ε αυτό το χρώμα δεν έκατσε καλά ,εκτός του ότι ήταν σαν πυγολαμπίδα η κιθάρα ,έφευγε το βερνίκι με απλές νυχιές αφού είχε στεγνώσει κανα δυο τρεις μέρες....

Τέλος πάντων σπάτουλα στο χέρι και αφού πέρασα διαβρωτικό με πινέλο....

άρχισα το στριππππινγκ

DSC00340.jpg

Έπειτα είπα....''θα την κρεμάσω'' σαν την παλιά διαφήμιση...

DSC00341.jpg

και νομίζω ότι το sealer μέχρι στιγμής έκατσε καλώς....

DSC00342.jpg

Pumparakat...

argytar είπε:
σαν πυγολαμπίδα
Σαν να την έβαψες με φωσφορίζων μαρκαδόρο υπογράμμισης ήταν... το οποίο πλάκα πλάκα

ίσως να ήταν ενδιαφέρον σε άλλη κιθάρα :D

Κρίμα να ξέρεις ότι αν περάσεις hardware, ηλεκτρικά και την σετάρεις θα είναι έτοιμη για

παίξιμο, να μην σου βγαίνει το χρώμα και να σε κρατάει τόσες μέρες πίσω. Εγώ θα είχα

φάει τα μαλλιά μου από την ανυπομονησία.

Καλό κουράγιο.

bihlas87 είπε:
Εγώ θα είχα

φάει τα μαλλιά μου από την ανυπομονησία.
Δεν ήμουν μακριά από αυτό που περιγράφεις!!

Ευτυχώς είχα live και ξεχάστηκα το Σ/Κ ,αλλιώς θα φορούσα ποστίς τώρα!

argytar είπε:
Δεν ήμουν μακριά από αυτό που περιγράφεις!!

Ευτυχώς είχα live και ξεχάστηκα το Σ/Κ ,αλλιώς θα φορούσα ποστίς τώρα!
γκαγκανιασε το μυαλο σου μολις ειδες το νιτρο και την πατησες - δεν φταιω.....ααααα  ;D

στα ειχα πει  :D :D

τι εχεις σκοπο για μετα?

messalion είπε:
τι εχεις σκοπο για μετα?
...μήπως να τη στείλεις σε ένα σοβαρό μάστορα να στη βάψει, να μην χαλάς περισσότερα λεφτά από ότι θα έδινες...να την ακούσουμε και εμείς που περιμένουμε? ;D ;D

marathon είπε:
...μήπως να τη στείλεις σε ένα σοβαρό μάστορα να στη βάψει, να μην χαλάς περισσότερα λεφτά από ότι θα έδινες...να την ακούσουμε και εμείς που περιμένουμε? ;D ;D
σιγα Ανεστη δεν σε πηραν και τα χρονια δα!!! ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back