Να πάνε να δουλέψουν ντελιβερι.
Γιατί δηλαδή όλοι αυτοί οι ΗΡΩΕΣ που το κάνουν στο πηγάδι κατουρησαν;
Και εγώ αν δεν είχα να φάω ντελιβερι θα δούλευα,δεν θα ζηταγα ... επίδομα
φυσικά συμφωνώ.
Αλλά χρειάζεται οργάνωση σε τέτοιες έκτακτες καταστάσεις με τέτοιους περιορισμούς για να γίνει αυτό.
αυτά που περιέγραψα πιο πάνω είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν οργανωμένα, με κρατικό έλεγχο και συντονισμό.
Και όχι μόνο αυτό.
Σε όλες τις οργανωμένες χώρες υπάρχει ανάλογη μέριμνα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την εύρεση εργασίας, την αποζημίωση σε περίπτωση απώλειας, την κάλυψη βασικών αναγκών κλπ, όλα αυτά κατοχυρωμένα συνταγματικά και εφαρμόσιμα υπό αυστηρό έλεγχο της πρόσβασης σε αυτά και της αποτελεσματικότητά τους.
Και ισχύει για όλες τις δημοκρατικές χώρες και τους δημοκρατικούς ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ χωρών.
Και δυστυχώς για δημοσιονομικούς λόγους που είναι ελεγχόμενοι και μάλιστα κακώς δυστυχώς για το πως δημιουργήθηκαν τα προβλήματά τους αλλά και για το αν ορθώς εφαρμόστηκε η αντιμετώπισή τους, αυτά δυσλειτουργούν, είναι αναποτελεσματικά στην πράξη, αγνοούνται και καταπατώνται χωρίς πρακτική δικαίωση μιας και οι θεσμοί που υποβοηθούν στην απόδοση ελέγχου και δικαιοσύνης ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ αντιστοίχως.
Σε μια κατάσταση που επιβάλλεται παγκοσμίως και σταματά με τόσο άμεσο και περιοριστικό τρόπο την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία έκπτωση σε αυτά.
Καμία κατανόηση, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ και οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΘΕΣΜΟΙ αλλά και οι ΙΣΧΥΡΟΙ οικονομικά ΙΔΙΩΤΕΣ θα πρέπει να ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Προστατεύοντας ΚΑΘΟΛΙΚΑ όχι μόνο την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ αλλά και την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που στον πολιτισμένο κόσμο δεν καλύπτεται μόνο από την παροχή των απολύτως αναγκαίων εεεεε πως το λένε.
Κολλησα.
Παω να γυρίσω τα μπιφτέκια.
ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ όπως διαμορφώθηκη η κατοχύρωσή τους και η προστασία τους και θα ΦΩΝΑΖΩ για να τηρηθούν τόσο ΑΠΟΛΥΤΑ και τόσο ΚΑΘΟΛΙΚΑ, όσο ΑΠΟΛΥΤΟ και ΚΑΘΟΛΙΚΟ είναι το γεγονός που ζούμε.
Και να μην ξεχάσετε να με ψηφίσετε όταν θα έρθει η ώρα.
Τέτοιους σαν εμένα να ψηφίζετε και ΔΕΝ θα σας ΠΡΟΔΩΣΩ.