μεγαλοψυχε..... :lol: :lol: :lol:....καρπουζέ.....μαντολίνο θυμίζει αλλά θα το αντέξω.....άντε στείλε.... 8)
λοιπόν gibson παίρνεις και με 2000Ε πχ....Φέρε τα υπόλοιπα να πάρω κανα rickenbacker να γουστάρω....¶ντε ρε κουνηθείτε!!!!!!.....Σωστόοοοος....έστειλα..........αλλά μου δώσατε και μία ιδέα....4302...μαζευτήκαμε....βάλτε όλοι απο ένα ευρώ να πάρω ένα γκιμπσόνι... :roll:
...δύο....οχι φταλέ....αυτά που είναι κάτω απο τον π@#$ο.....λοιπόν gibson παίρνεις και με 2000Ε πχ....Φέρε τα υπόλοιπα να πάρω κανα rickenbacker να γουστάρω....¶ντε ρε κουνηθείτε!!!!!!.....Σωστόοοοος....έστειλα..........αλλά μου δώσατε και μία ιδέα....4302...μαζευτήκαμε....βάλτε όλοι απο ένα ευρώ να πάρω ένα γκιμπσόνι... :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μήτσε πόσα έχουν στείλει μέχρι τώρα;;
αχάριστοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τον πόνο ενός αληθινού καλλιτέχνη
ΥΓ το ένα το έστειλα εγώ
ναι ρε στο έστειλα σε σμίκρυνση γιατί σε κανονικό μέγεθος δεν θα χώραγε στο σπίτι :lol: :lol: :lol: :lol:αχάριστοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τον πόνο ενός αληθινού καλλιτέχνη
ΥΓ το ένα το έστειλα εγώ
α..... το στραγάλι ήτανε δικό σου τζωνίδι ??? :lol:
ναι ρε στο έστειλα σε σμίκρυνση γιατί σε κανονικό μέγεθος δεν θα χώραγε στο σπίτι :lol: :lol: :lol: :lol:αχάριστοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τον πόνο ενός αληθινού καλλιτέχνη
ΥΓ το ένα το έστειλα εγώ
α..... το στραγάλι ήτανε δικό σου τζωνίδι ??? :lol: