Κοίτα, το Avatar σου, και πές μου τι "προέκταση" σου είναι η κιθάρα σου...άντε πάλι τζάμπα ψυχανάλυση θα σας κάνω ;D ;DPointy είπε:Και ποιος ειπε οτι τις κιθαρες τις εχουμε μονο για το κρεβατι?;D
Κοίτα, το Avatar σου, και πές μου τι "προέκταση" σου είναι η κιθάρα σου...άντε πάλι τζάμπα ψυχανάλυση θα σας κάνω ;D ;DPointy είπε:Και ποιος ειπε οτι τις κιθαρες τις εχουμε μονο για το κρεβατι?;D
Πάντα...μουσικό forum είμαστε άλλωστε...Pointy είπε:... για κιθαρες μιλαμε παντα, ετσι? 8)
Καμμία δεν είναι ακριβώς κιθάρα από όλες αυτές...αλλά και η 2η πανω δεξια δεν είναι σιτάρ. Με το σιτάρ (επειδή έχω ένα), δεν μπορείς να κάνεις ακόρντα, είναι όργανο σολίστα...στο video με τον Rorry μια χαρά ακόρντα (και σόλα) παίζει ο πανμέγιστος.Infernalgr είπε:Η 2η πανο δεξια ειναι ηλεκτρικο σιταρ. οχι ακριβως κιθαρα...
Ε φυσικα ρε μαν δεν ειναι κλασικο σιταρ :marathon είπε:Καμμία δεν είναι ακριβώς κιθάρα από όλες αυτές...αλλά και η 2η πανω δεξια δεν είναι σιτάρ. Με το σιτάρ (επειδή έχω ένα), δεν μπορείς να κάνεις ακόρντα, είναι όργανο σολίστα...στο video με τον Rorry μια χαρά ακόρντα (και σόλα) παίζει ο πανμέγιστος.
Προφανώς...Infernalgr είπε:Ε φυσικα ρε μαν δεν ειναι κλασικο σιταρ ::
![]()
χεχε εμενα μου φενεται πως δεν ηξερες καν οτι ειναι ηλεκτρικο σιταρ.marathon είπε:Προφανώς...![]()
η version της Picasso της Μanzer, το πλησιάζει περισσότερο.
Αλλά δεν ήξερα ότι είναι (το συγκεκριμένο μοντέλο), τόσο διαδεδομένο...Danelectro είπαμε?
Ξαναλέω ότι έχω ένα original σιτάρ κονσέρτου από τα 80s...και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι έχει δομικές διαφορές με το συγκεκριμένο ηλεκτρικό έγχορδο...αλλά εάν θέλουν να το λένε ηλεκτρικό σιτάρ...ας το λένε...τώρα που με έβαλες στα αίματα, νομίζω ότι ο John McLaughlin είχε ένα στις fusion εποχές του...πάω να ψάξωInfernalgr είπε:χεχε εμενα μου φενεται πως δεν ηξερες καν οτι ειναι ηλεκτρικο σιταρ.
Σίγουρα ένα τέτοιο μοντέλο θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος παίχτης και θα σου ανοίξει καινούργιους οριζοντες ;DAVH είπε:Μετα απο αυτο πιστευω οτι μιλαμε για σοβαρα οργανα. ;D