δεν δειχνουν....perque ?? fix it now you son of a gun ;D ;D ;DThe Genius Loci είπε:Και μερικές του Frank:
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν δειχνουν....perque ?? fix it now you son of a gun ;D ;D ;DThe Genius Loci είπε:Και μερικές του Frank:
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι εκτρωμα δεν το συζηταμε - και επισης δεν πιστευω οτι nigel tufnel εφτιαξε αυτη την κιθαρα επειδη την χρειαζοταν σαν ηχο αλλα για να κανει ΑΚΟΜΑ μεγαλυτερη μποζεριαSlenderSmash είπε:
Τι εννοείς; Οι φωτό σ'εμένα φαίνονται κανονικά nigga! ;D ;D ;Dmessalion είπε:δεν δειχνουν....perque ?? fix it now you son of a gun ;D ;D ;D
Ναι, εκτός θέματος αυτή η κιθάρα, την έφτιαξαν στη Musicman σαν αστείο για τον Nigel, όπως και αυτή:ναι εκτρωμα δεν το συζηταμε - και επισης δεν πιστευω οτι nigel tufnel εφτιαξε αυτη την κιθαρα επειδη την χρειαζοταν σαν ηχο αλλα για να κανει ΑΚΟΜΑ μεγαλυτερη μποζερια![]()
σε εμενα δεν τις δειχνει :-\ :-\.... παω για format ?? ;D ;DThe Genius Loci είπε:Τι εννοείς; Οι φωτό σ'εμένα φαίνονται κανονικά nigga! ;D ;D ;D
εδω ειναι που τεριαζει η εκφραση....."δουλεια δεν ειχε η musicman και........"Ναι, εκτός θέματος αυτή η κιθάρα, την έφτιαξαν στη Musicman σαν αστείο για τον Nigel, όπως και αυτή:
http://www.musicdish.com/mag/index.php3?id=11950
According to Bogue, the 24 3/4" scale Double Rainbow had a body made out of fiddleback maple, laminated necks made from maple and Brazilian rosewood, and Gaboon ebony fingerboards with 22-frets. An ornate 'Tree of Life' inlay traversed each fingerboard to symbolize a musician's progress in achieving his ideals.
For its electronics, the Double Rainbow had individual volume controls for each of the four pickups and a single master volume that controlled the overall output from the guitar. There were no individual tone controls for each pickup; instead, a master tone controlled both necks. In addition, the humbucking pickups were rewound with coil divider taps so that inter-coil phasing and adjustable quad-coil phasing were obtainable with the flick of a switch. Finally, a preamp was also built into the guitar.
Δεν είμαι σίγουρος ότι το ξεκίνησε αυτός, μπορεί και ο Lifeson... (?). Οι πιο παλιοί πάντως ίσως θυμούνται ότι στην δεκαετία του '80, η Gibson είχε βγάλει και κάποια μοντέλα με Kahler tremolo (!).fenderiarhs είπε:Μια που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η les paul με floyd rose![]()
![]()
![]()
του Neal Schon
Μου δίνεις καλή ατάκα για να φτάσω στο ζητούμενο αυτού του thread. Ερώτηση λοιπόν: εσείς, σε περίπτωση που οι μουσικές σας αναζητήσεις το επέβαλαν, πόσο Dr. Frankenstein θα γινόσασταν; Τι μετατροπές/προσθήκες θα κάνατε στην αγαπημένη σας κιθάρα, πόσο θα αδιαφορούσατε για το αισθητικό κομμάτι και γενικά μέχρι που θα φτάνατε;shelter είπε:Indeed.
Και αν προσβάλει την αισθητική σου σε LP που να το δεις σε 335! ;D
Όσο δεν παίρνει...The Genius Loci είπε:εσείς, σε περίπτωση που οι μουσικές σας αναζητήσεις το επέβαλαν, πόσο Dr. Frankenstein θα γινόσασταν;
ΤΣΙΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ;D ;DThe Genius Loci είπε:[...] σε περίπτωση που οι μουσικές σας αναζητήσεις το επέβαλαν, πόσο Dr. Frankenstein θα γινόσασταν; Τι μετατροπές/προσθήκες θα κάνατε στην αγαπημένη σας κιθάρα, πόσο θα αδιαφορούσατε για το αισθητικό κομμάτι και γενικά μέχρι που θα φτάνατε;