Steve Morse original "Franken-Tele" και άλλες κιθάρες-τέρατα

The Genius Loci είπε:
Και μερικές του Frank:

strato88.gif

LPcustom.gif

SG2.gif

blacksg.gif
δεν δειχνουν....perque ?? fix it now you son of a gun  ;D ;D ;D

Oι ορθογώνιες κιθάρες  αλλά και μια Strat του Bo Diddley με ενσωματωμένο Drum machine (αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ή έχει βιντεο απο youtube ας προσθέσει).

Kαι μια κιθάρα ενός αγνώστου http://crestonguitars.com/guitars/brian_hennemans_sugar_pine_trashpicker από έναν κατασκευαστή που έχει και άλλες ενδιαφέρουσες κιθάρες. Αυτή μάλλον είναι στην κατηγορία που Η ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ :)

bodiddley1.jpg

bodiddleystrat.jpg

SlenderSmash είπε:
tumblr_laikfsE5eD1qztydso1_500.jpg

Όλοι όμως μηδενικά μπροστά στον Nigel Tufnel.

http://www.wolfgangguitars.com/Mr.Horsepower.htm
ναι εκτρωμα δεν το συζηταμε - και επισης δεν πιστευω οτι nigel tufnel εφτιαξε αυτη την κιθαρα επειδη την χρειαζοταν σαν ηχο αλλα για να κανει ΑΚΟΜΑ μεγαλυτερη μποζερια ;)

The Genius Loci είπε:
Πάντως μου κάνει εντύπωση που ξεχάσατε τον πρώτο διδάξαντα:
Όπως και έναν μεταγενέστερό του...

tumblr_ku8vm9xDTo1qzci65o1_500.jpg

messalion είπε:
δεν δειχνουν....perque ?? fix it now you son of a gun  ;D ;D ;D
Τι εννοείς; Οι φωτό σ'εμένα φαίνονται κανονικά nigga!  ;D ;D ;D

ναι εκτρωμα δεν το συζηταμε - και επισης δεν πιστευω οτι nigel tufnel εφτιαξε αυτη την κιθαρα επειδη την χρειαζοταν σαν ηχο αλλα για να κανει ΑΚΟΜΑ μεγαλυτερη μποζερια ;)
Ναι, εκτός θέματος αυτή η κιθάρα, την έφτιαξαν στη Musicman σαν αστείο για τον Nigel, όπως και αυτή:

http://www.musicdish.com/mag/index.php3?id=11950

The Genius Loci είπε:
Τι εννοείς; Οι φωτό σ'εμένα φαίνονται κανονικά nigga!  ;D ;D ;D
σε εμενα δεν τις δειχνει  :-\ :-\.... παω για format ?? ;D ;D

Ναι, εκτός θέματος αυτή η κιθάρα, την έφτιαξαν στη Musicman σαν αστείο για τον Nigel, όπως και αυτή:

http://www.musicdish.com/mag/index.php3?id=11950
εδω ειναι που τεριαζει η εκφραση....."δουλεια δεν ειχε η musicman και........"

Double Rainbow:

McLaughlin+Rex+Bogue.JPG

According to Bogue, the 24 3/4" scale Double Rainbow had a body made out of fiddleback maple, laminated necks made from maple and Brazilian rosewood, and Gaboon ebony fingerboards with 22-frets. An ornate 'Tree of Life' inlay traversed each fingerboard to symbolize a musician's progress in achieving his ideals.
For its electronics, the Double Rainbow had individual volume controls for each of the four pickups and a single master volume that controlled the overall output from the guitar. There were no individual tone controls for each pickup; instead, a master tone controlled both necks. In addition, the humbucking pickups were rewound with coil divider taps so that inter-coil phasing and adjustable quad-coil phasing were obtainable with the flick of a switch. Finally, a preamp was also built into the guitar.

Neil Young's "old black"

Unpotted P90 neck-minihum bridge, και κατω απο το μαυρο χρωμα....goldtop!!!

untitled1.JPG

Πες αλήθεια, δεν έχεις διαβάσει γρι κείμενο μέχρι τώρα. ;D

Μια που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η les paul με floyd rose  :o :o :o :o του Neal Schon

fenderiarhs είπε:
Μια που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η les paul με floyd rose  :o :o :o :o του Neal Schon
Δεν είμαι σίγουρος ότι το ξεκίνησε αυτός, μπορεί και ο Lifeson... (?). Οι πιο παλιοί πάντως ίσως θυμούνται ότι στην δεκαετία του '80, η Gibson είχε βγάλει και κάποια μοντέλα με Kahler tremolo (!).

Indeed.

Και αν προσβάλει την αισθητική σου σε LP που να το δεις σε 335! ;D

shelter είπε:
Indeed.

Και αν προσβάλει την αισθητική σου σε LP που να το δεις σε 335! ;D
Μου δίνεις καλή ατάκα για να φτάσω στο ζητούμενο αυτού του thread. Ερώτηση λοιπόν: εσείς, σε περίπτωση που οι μουσικές σας αναζητήσεις το επέβαλαν, πόσο Dr. Frankenstein θα γινόσασταν; Τι μετατροπές/προσθήκες θα κάνατε στην αγαπημένη σας κιθάρα, πόσο θα αδιαφορούσατε για το αισθητικό κομμάτι και γενικά μέχρι που θα φτάνατε;

Προσωπικά πολύ και το έχω κάνει, αλλα όσο μεγαλώνω γίνομαι όλο και πιο συντηρητικός στο γούστο μου και στο τέλος με βλέπω να παιζω με ένα απλό σκάφος. Απλά επειδή δεν μπορώ να το αγοράσω επι του παρόντος κάνω βλακείες στην τελε μου.

Γνώμη μου είναι ότι το όργανο πρέπει να εχει τέτοια χαρακτηρτιστικά ώστε να μην σε απασχολεί ότι "κάτι φταίει" πάνω του. Τίποτα άλλο

The Genius Loci είπε:
εσείς, σε περίπτωση που οι μουσικές σας αναζητήσεις το επέβαλαν, πόσο Dr. Frankenstein θα γινόσασταν;
Όσο δεν παίρνει...

The Genius Loci είπε:
[...] σε περίπτωση που οι μουσικές σας αναζητήσεις το επέβαλαν, πόσο Dr. Frankenstein θα γινόσασταν; Τι μετατροπές/προσθήκες θα κάνατε στην αγαπημένη σας κιθάρα, πόσο θα αδιαφορούσατε για το αισθητικό κομμάτι και γενικά μέχρι που θα φτάνατε;
ΤΣΙΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ;D ;D

Σοβαρά: Από ελάχιστα έως καθόλου. Τουλάχιστον σε SG "πλατφόρμα".

Σε μια Strat (κούφια η ώρα που τ' ακούει) μπορεί να έκανα καμιά γκουρμεδιά κάτω απ' το...καπώ.

Μερικές ακόμα γκουρμεδιές ;D

Jimmy Page

zeppelin37frame400.jpg

Les Paul (αυτός και αν ήταν μοντάκιας)

lespaul3.jpg

largelespaul.jpg

Ted Greene

tedgreene.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back