Eυχαριστως....
παμε πίσω στο 2017 για την
F16 TelAIRcaster
Καλημερα.Σκεφτομαι να ξεκινησω ενα project με θεμα το f-16 μιας που εχω προσβαση σε διαφορα αναλωσιμα καθως και βαφη.Ειμαι αναμεσα σε tele η les paul.Ψαχνοντας για les paul kits (φθηνα) ΔΕΝ βρηκα καποιο ΧΩΡΙΣ binding και η αληθεια ειναι οτι δεν το θελω.Εχει κανεις να προτεινει φτηνο les paul kit ...
forum.noiz.gr
Kαι πίσω στο 2012 για την ΓΥΨΩΝ
Καλησπέρα παίδια.πριν λιγες μερες μου ηρθε η καίνουρια
Gibson les Paul Custom Classic Antique Natural.Ειχα ανοίξει κ ένα σχετικό θέμα πρίν την αγοράσω σχετικά με τίς απόψεις σας για το baked maple.Τελικά την πηρα κ είμαι υπερευχαριστημένος!Ηδη της έκανα καί κάποιες αλλαγές.Εβαλα τα Silver top Hat Knobs αντι για τα κλασσικά στρογγυλά μαύρα που ειχε απο τη μαμα.(βασικα ειναι ιδια κ με μια epiphone nightfall που εχω κ τα ειχα ψιλοβαρεθεί)Αλλαξα κ το "tip"στο pickup selector.ειχε ενα ασπρο...μετα τοθ δοκιμασα κ ενα μαυρο...ε κ τελικα κατεληξα στο "Chrome".Επισης κόλλησα 2 διάφανα αυτοκόλλητα...
Aλλα και καναδυό ακόμα έχουν τη δική τους μικρή ιστοριούλα
Καλησπερα!σημερα μετα απο καιρο μπορω να πω οτι επιτελους ξεμπερδεψα με το project που ειχα ξεκινησει.Να ανακατασκευασω μια παρατημενη squire strat affinity του 96 η οποια ειναι η πρωτη μου κιθαρα αλλα ηταν παροπλισμενη μη πω....για πεταμα.Η ολη ιδεα ξεκινησε για πλακα απο τον πατερα μου ο οποιος...
forum.noiz.gr
Καλημερα σε ολους.Μετα το "zemaitis style" guitar project ( http://www.noiz.gr/index.php?topic=200402.0 ) μου εχει μπει η ιδεα να ξεκινησω και μια Trussart Style.Καθοτι δεν εχω ουτε το budget ουτε τα εργαλεια ουτε τις γνωριμιες ουτε και τις γνωσεις για να τη φτιαξω οπως ο Μr.Trussart....θα περιορ...
forum.noiz.gr
Καλησπερα σε ολους.εχω μια epiphone les paul nightfall και μου εχει μπει η ιδεα εδω και καιρο να της βαλω ενα καπακι απο αλουμινιο οπως εχουν οι zemaitis (κατι σαν κ αυτο
http://www.gitarrentotal.ch/node/1634 ) ειμαι ακομα στο πολυ αρχικο σταδιο του project...μολις πατροναρα την προσοψη της les paul με χαρτονια (κοψε ραψε) καθως δεν βρηκα κατι ετοιμο να κατεβασω στο διαδυκτιο (ειναι les paul με floyd rose κ δεν βρηκα κατι σε ετοιμο πατρον)
εχει κανενας ιδεα ποια ειναι η ενδεδειγμενη μεθοδος για να φτιαξω το καπακι?
το σχεδιο πρεπει να φτιαχτει στον υπολογιστη και να χαραχτει μετα...