Steve Morse original "Franken-Tele" και άλλες κιθάρες-τέρατα

Earendil είπε:
ΤΣΙΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ;D ;D

Σοβαρά: Από ελάχιστα έως καθόλου. Τουλάχιστον σε SG "πλατφόρμα".

Σε μια Strat (κούφια η ώρα που τ' ακούει) μπορεί να έκανα καμιά γκουρμεδιά κάτω απ' το...καπώ.
Φτου σου ρε! Τι θα λέει ο θείος Φρανκ από κει ψηλά που σε διαβάζει; Τι θα πει ο ξάδελφος Ντουίζιλ όταν το μάθει; (γιατί θα του το σφυρίξω, τι έγραψε ο Earendil σε ένα ελληνικό φόρουμ).

:P :P :P :P

Μιλώντας πάντα για ταυράκια και γνωρίζοντας τις προτιμήσεις σου.  ;)

TGL μπας και εχεις τίποτα στα σκαριά?  ;)

θα ηθελα καποια στιγμη να κανω το εξης (αλλα μην μου κλεψει κανεις την ιδεα γιατι θα σφαχτουμε :D :D )

να φτιαξω εναν μικρο μαγνητη οποιος να ειναι κρυφος κατω απο το μπρατσο εκει που αρχιζει η ενωση του neck pocket (κουφαλα μεσα στο μπρατσο δλδ με τον μαγνητη μεσα)

απλα και μονο για να δω τι ηχο θα εχω!!!!!! ??? ??? ???

shelter είπε:
Μερικές ακόμα γκουρμεδιές ;D

Jimmy Page

zeppelin37frame400.jpg
Και η #2 του επίσης.

gibson_number2_04.jpg

S9F είπε:
Και η #2 του επίσης.
Μήπως είστε εκτός θέματος? Δεν βρίσκω καμμία κιθάρα-"τέρας" σε αυτό που πόσταρες...Μήπως δεν καταλαβαίνω κάτι?

Μιλάμε για κιθάρες μονταρισμένες ώστε να εξυπηρετούν τον χρήστη. Άλλες πιο πολυ άλλες λιγότερο. Αλλα και το τι θεωρεί ο καθένας τέρας είναι λίγο υποκειμενικό έτσι. Αλλοι φρικάρουν μόνο με το kahler σε μια les paul.

shelter είπε:
Μιλάμε για κιθάρες μονταρισμένες ώστε να εξυπηρετούν τον χρήστη. Άλλες πιο πολυ άλλες λιγότερο
Σωστά. Το να αλλάξω ποντεσιόμετρα κλπ όμως, δεν δημιουργούν καμμία κιθάρα τέρας...τι να πεί και ο Metheny με τη Picasso μετά...

marathon είπε:
Σωστά. Το να αλλάξω ποντεσιόμετρα κλπ όμως, δεν δημιουργούν καμμία κιθάρα τέρας...τι να πεί και ο Metheny με τη Picasso μετά...
οχιιι δεν καταλαβες.....του metheny ειναι απο το τσερνομπιλ....την χτυπησε η ραδιενεργεια και εβγαλε 50 μπρατσα :o :o

να και οι πατεντες στην δικια μου τελε

telefwtomikro.jpg

απο κατω προς τα πανω

teleswitchmikro.jpg

killswitch, tone(on/off), 3way switch, switch for paraller in series

συν ολη την σειρα της Vibramate για το bigzby

Αυτή πάντως είναι η επόμενη που σκέφτομαι να ετοιμάσω ;D ;D

Fracture.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back