- Πόντοι
- 78
να ειναι καλα ο Νικόλας.....ευχαριστω ottootto## είπε:η δουλειά που σου εκανε πανω στην γκιμπσον ειναι συγκλονιστική. το θυμαμαι που το είχες ανεβασει θεμα. μπραβο
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
να ειναι καλα ο Νικόλας.....ευχαριστω ottootto## είπε:η δουλειά που σου εκανε πανω στην γκιμπσον ειναι συγκλονιστική. το θυμαμαι που το είχες ανεβασει θεμα. μπραβο
Εμένα η δικιά μου έγινε κάπως έτσι...Έκτορας είπε:Τρίτη (και τελευταία για την ώρα) ηλεκτρική: Harley Benton ST-62
![]()
Η πρώτη μου Strat-style κιθάρα, για να εξοικειωθώ με αυτές και να δώ τί μου αρέσει, τί όχι και για να χρησιμεύεσει σαν βάση αναβαθμίσεων και πειραματισμών. Μέχρι στιγμής έχει νέα γέφυρα (Wilkinson με full-size steel block) και νέα ηλεκτρικά / μαγνήτες (Fender Noiseless). Εντάξει, οι αναβαθμίσεις την πήραν σε άλλο επίπεδο από αυτό που ήταν αλλά για τα χρήματά της, ακόμα και stock είναι μια πολύ καλή κιθάρα στην οποία μπορεί να στηριχτεί κάποιος και να παίξει και live.
Για την ώρα την χρησιμοποιώ για blues-ιές (αν και προτιμώ τις άλλες μου κιθάρες για αυτά), για ambient πειραματισμούς, όταν χρειάζομαι κάτι πολύ "φωτεινό" ηχητικά αλλά και για surf, όπου το "spank" που έχει είναι απαραίτητο. Οι μαγνήτες είναι όλοι τους χρήσιμοι σε όλες τις θέσεις, κάτι όχι δεδομένο σε άλλες Strat από ότι διαβάζω. Για να βάλω μια βάση σύγκρισης, την συγκεκριμένη την προτιμώ χίλιες φορές από μια standard Mexico-made Strat, χωρίς να χρειάζεται να αναφέρω και την διαφορά τιμήες μεταξύ τους.
Εχω αλοιφή να σου δώσω να βάλεις θα γίνει τζάμι.X-minor είπε:Εμένα η δικιά μου έγινε κάπως έτσι...
![]()
8)
Ευχαριστώ!Tamtam είπε:Εξαιρετική X-minor!
Πώς προέξυψε το relic; Εξ επίτηδες ή την πήρε καμία πλημμύρα;
την αδικεί η φωτό! θέλουμε κ κοντινά!! ;DLord_Goumis είπε:Στο ποστ μου στο συγκεκριμένο thread ειχα αναφερει οτι περιμένω μια όμορφη κυρία απο Γερμανία.... αφού ''τρέχει'' ακομα το thread ας την ποσταρω μιας και μου έφτασε![]()
Με γεια Γιάννη! 8) Η Fender τι κάνει, την έχεις ακόμα?Lord_Goumis είπε:Στο ποστ μου στο συγκεκριμένο thread ειχα αναφερει οτι περιμένω μια όμορφη κυρία απο Γερμανία.... αφού ''τρέχει'' ακομα το thread ας την ποσταρω μιας και μου έφτασε![]()
Χαίρομαι πολύ, ήταν από τις κιθάρες που θα ήθελα να είχα ακόμα στη συλλογή μου. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάποια "Traditional", οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για τις συγκεκριμένες από άτομα που εμπιστεύομαι. Να σαι καλά, να τις χαίρεσαι και να τις λιώνεις τα τάστα! ;DLord_Goumis είπε:@S9F ευχαριστώ πολύ! Ναι την lonestar την έχω ακόμα και της έχω αλλάξει ταστα (medium jumbo) γιατί τα προηγούμενα τα έλιωσαΕξακολουθεί να ειναι απο τα βασικά μου όργανα αφού και λόγω του humbucker ειναι αρκετά πιο all around !
![]()
Ωραια τελε,αυτος που την εφτιαξε πρεπει να ηταν πολυ ωραιος αντρας ;D ;D ;Dmatawan είπε:Εδω η τωρινη συνθεση ...
Δεν είναι των προτιμήσεων μου, αλλά αυτή η δεξιά δεξιά ..... όμορφηmatawan είπε:Εδω η τωρινη συνθεση ...
Σπανίου κάλλους και αρρενωποτητος 8)Superfunk είπε:Ωραια τελε,αυτος που την εφτιαξε πρεπει να ηταν πολυ ωραιος αντρας ;D ;D ;D
ειναι η πιο ομορφη απ ολες...Δεν είναι των προτιμήσεων μου, αλλά αυτή η δεξιά δεξιά ..... όμορφη
αυτή που ακουμπά στην λευκή κουρτίναdimsonic είπε:η δεξιά δεξιά ή η δεξιά σκέτο?