Γράψε εσύ και μη σε νοιάζει. Με ενδιαφέρει αν θεωρείς ότι έχει καλό στίχο.dmilo είπε:Επειδή θεωρώ και την ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη ροκ, δεν ξέρω αν μπορώ να απαντήσω στο μήκος κύματος που -μάλλον- ζητάς...
χμμμ... Ναι αλλά να γυρίσω απ'τη δουλειά και μετά θα το σκεφτώ.RayDTutto είπε:Νικόλα, θες να γράψεις κάποια συγκεκριμένα τραγούδια;
Ελληνικο ΡΟΚ...αφτο ινε???? ;DVartanis είπε:Με τυχαια σειρα.
Μηλιωκας - Για το καλο μου.
Κατσιμιχα - Ο Φανης
Πανουσης - Καγκελα
Τουρνας - Μην της το πεις.
Γιοκαρινης - Ευλαμπια ( τιμης ενεκεν,γιατι την εχω τραγουδησει πανω απο χιλιες φορες.) ;D
γενικα απο τον χωρο της εναλλακτικης μοντερνας ηλεκτρικης μουσικης ,ελληνικο ροκ δεν πιστευω οτι εχει υπαρξει ποτε,ωραιους στιχους γραφουν ο Αγγελακας,ο Παυλιδης και ο Πανουσης (οι στιχοι των Κρινων δεν μου αρεσαν ποτε)RayDTutto είπε:SF εσύ που έχεις γράψει Διάφανα Κρίνα είμαι σίγουρος ότι έχεις τουλάχιστον κάποιες προτάσεις.
Το τι γράφει κάποιος άλλος πρέπει να σε απασχολήσει τόσο πολύ; Ή πρέπει να κολλήσεις στην ορολογία; Πες εσύ αυτό που νομίζεις και θα με βοηθήσεις.
Μπα. Δε δίνω λογαριασμό σε κανέναν έτσι κι αλλιώς. Έτσι κι αλλιώς, όποιος θέλει να γράψει με καλή πίστη, γράφει. Και οι Νίκοι έγραψαν και ο Βαρτάνης. Μια χαρά...Jazzjoker είπε:Δεν το κάνεις στίχους ελληνικών τραγουδιών σκέτο; Δεν το βλέπω να προχωράει αλλιώς.
Μετά, την επιλογή την κάνεις μόνος σου και δε δίνεις και λογαριασμό.
Ε όλο και 4-5 τραγούδια θα βρεις από τους 4 αυτούς να μου γράψεις.Superfunk είπε:γενικα απο τον χωρο της εναλλακτικης μοντερνας ηλεκτρικης μουσικης ,ελληνικο ροκ δεν πιστευω οτι εχει υπαρξει ποτε,ωραιους στιχους γραφουν ο Αγγελακας,ο Παυλιδης και ο Πανουσης (οι στιχοι των Κρινων δεν μου αρεσαν ποτε)
μονο 3 θα σου πως γιατι οι περισσοτεροι αλλοι με αφηνουν παγερα αδιαφορο.... ;D
edit
αντε να βαλω και τους ΜΕΝΤΑ μεσα.....
Δυστυχως μονο του Πανουση εχω δισκους,για τους αλλους το ειπα γενικα απο διαφορα που εχω κατα καιρους ακουσει δεν θυμαμαι γενικα καποια κομματια τους τοσο καλα ωστε να στα αναφερω....,τον Πανουση ομως τον εχω...σπουδασει ;D...το "Παρε το χαπακι σου" ειναι κορυφη νομιζω....RayDTutto είπε:Ε όλο και 4-5 τραγούδια θα βρεις από τους 4 αυτούς να μου γράψεις.
Όσο για τα Κρίνα, περί ορέξεως. Για μένα είναι στους τοπ.
Μπα ακριβως ετσι μιλανε και στη..πραγματικοτητα οι 2 στιχουργοι τους,οποτε δηθεν δεν ειναι.....(οι στιχοι τους φυσικα ειναι εξαιρετικα καλογραμμενοι και με καλη τεχνικη ,απλα not my cup of tea)Δ/Κ πολύ δήθεν