+1blue είπε:Τρύπες : ένα πληρωμένο τραγούδι, κεφάλι γεμάτο χρυσάφι, θυμάμαι ένα σπίτι
Παυλίδης/Ξύλινα Σπαθιά : Αλλάζει πρόσωπα η θλίψη, Μόχα
ΥΓ. δεν ξέρω αν είναι ροκ, δεν με νοιάζει αν είναι ή δεν είναι, απλά αναφέρω 5 τραγούδια με αξιόλογο κατά τη γνώμη μου ελληνικό στίχο και ηλεκτρικό ήχο.
Οι καλυτεροι παντα 2-3 ειναι...Korgious είπε:Ή φτωχός είναι ο ελλήνικός πλούτος στο ροκ, ή δεν ακούμε ελληνικό ροκ.
Γυρω γύρω από τους ίδιους καλλιτέχνες αναπτύσσεται το θέμα.
Ε εντάξει... Αν μιλήσουμε για καλούς στίχους αγγλόφωνων συγκροτημάτων, νομίζεις θα βρεθούν πολλά (πάντα τηρουμένων των αναλογιών);Korgious είπε:Ή φτωχός είναι ο ελλήνικός πλούτος στο ροκ, ή δεν ακούμε ελληνικό ροκ.
Γυρω γύρω από τους ίδιους καλλιτέχνες αναπτύσσεται το θέμα.
ναι.με γεωμετρική πρόοδο.Απλά μια παρατήρηση έκανα.Μην ασχολείσαι με μένα,άλλωστε μάλλον είμαι από τους λίγους που δεν δίνω βάση στους στίχους,είτε ελληνικούς είτε ξένους.RayDTutto είπε:Ε εντάξει... Αν μιλήσουμε για καλούς στίχους αγγλόφωνων συγκροτημάτων, νομίζεις θα βρεθούν πολλά (πάντα τηρουμένων των αναλογιών);
RayDTutto είπε:Ε εντάξει... Αν μιλήσουμε για καλούς στίχους αγγλόφωνων συγκροτημάτων, νομίζεις θα βρεθούν πολλά (πάντα τηρουμένων των αναλογιών);
Παρεξήγησες... Αγγλόφωνα, όπως αμερικάνικα, βρετανικά, αυστραλιανά, νεοζηλανδέζικα, καναδικά (εκτός Κεμπέκ)κ.α.Superfunk είπε:Θα βρεθουν...παρα πολλα.....αριστουργηματα... ;D φυσικα μονο για το show των Monty Pythons αντε και του Benny Hill (ενα απο τα favorite past times πολλων αμερικανων και αγγλων φιλων μου ειναι να διαβαζουν αγγλικους στιχους ελληνικων συγκροτηματων...οσους και να τους στειλω...they can't get enough of it.... ;D ;D ;D)
Με μία μικρή λεπτομέρεια οτί το συγκεκριμένο thread σε 9 μέρες έχει τα 3α γενέθλιά του (να μας ζήσει,να μας ζήσει να το χαιρόμαστε...) και η τελευταία απάντηση ήταν σχεδόν πριν δυό μήνες...RayDTutto είπε:Φίλε μου το θέμα έχει συζητηθεί εκτενέστατα στο Νόιζ. Έχουν λεχθεί όλα τα επιχειρήματα και έχουν μιλήσει όλες οι πλευρές.
Ένα παράδειγμα που βρήκα στα γρήγορα στην αναζήτηση:
http://www.noiz.gr/index.php?topic=151286.0
Υπάρχουν πολλά άλλα.
Αν θες, θα το εκτιμούσα να το συνέχιζες εκεί.
Περικαλώ! ;DRayDTutto είπε:Άψογος! Ευχαριστώ!
Σαφέστατα όχι.RayDTutto είπε:Ε εντάξει... Αν μιλήσουμε για καλούς στίχους αγγλόφωνων συγκροτημάτων, νομίζεις θα βρεθούν πολλά (πάντα τηρουμένων των αναλογιών);
θα σου παραθεσω τρεις καλιτεχνες που νοιωθω περισσοτερο ολοι οι αλλοι ερχονται μετα και γενικοτερα..RayDTutto είπε:Επειδή είχα μία συζήτηση θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια του φόρουμ. Θα ήθελα να μου προτείνετε το στιχουργικό σας τοπ 5 στο ελληνικό ροκ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΕΝΤΕΧΝΟ. Ευχαριστώ.