Είμαι παλιοντολόγος τι να κάνουμε.

Την παλια Αθηνα και την παλια Ελλαδα γενικως την εχω γνωρισει μεσα απο τις αξεχαστες Ελληνικες ταινιες και την μουσικη της εποχης και ομολογω, εχει μια ωραια μαγεια!Αλλες εποχες που λενε...Αλλα μπορει κιολας να μου την εχουν περασει ετσι την αντιληψη, ουτοπικα  :P

Superfunk είπε:
ΠαράθεσηΘυμάστε την παλιά ελληνική κωμωδία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», όπου η Ζωή Λάσκαρη ηγείται ενός γυναικείου γκρουπ παίζοντας ένα τραγούδι «Crazy girl»; Ε λοιπόν, αυτό το «Crazy girl» ήταν ένα single εκείνης της εποχής με τη γνωστή αργότερα Αλέκα Κανελλίδου, όσο κι αν αυτό σας φαίνεται απίστευτο.

ειπα και εγω τετοια φωναρα η Ζωϊτσα?

Νελλη Μανου εεεεεε...
μιμης πλεσσας  μουσικη στιχοι

Να ρωτήσω κάτι; Αν και παλιό δεν είναι, είναι του 2003, το κλιπ του Θοδωρή Φέρρη "Πες μου τι κατάλαβες" υπάρχει περίπτωση να το έχει δει κανείς ή να το έχει κάπου αποθηκευμένο; Ούτε ο σκηνοθέτης του clip Νίκος Σούλης δεν το έχει.

Ή υλικό από τις ελάχιστες εκπομπές που ήταν καλεσμένος μεταξύ 2003-2008. Είμαι πολύ εθισμένος φαν.

Να ρωτήσω κάτι; Αν και παλιό δεν είναι, είναι του 2003, το κλιπ του Θοδωρή Φέρρη "Πες μου τι κατάλαβες" υπάρχει περίπτωση να το έχει δει κανείς ή να το έχει κάπου αποθηκευμένο; Ούτε ο σκηνοθέτης του clip Νίκος Σούλης δεν το έχει.
Αυτό δεν σου λέει κάτι? image.gif

Για τον συγκεκριμένο, δεν θα εκπλαγώ αν μάθω ότι ούτε καν το είδε το βίντεο που έφτιαξε.
Τι να πω? Δεν ξεύρω...?

Τώρα έχω την επιθυμία να μάθω ποιος είναι αυτός ο Θοδωρής Φέρρης, και να ακούσω/δω το "Πες μου τι κατάλαβες"...

Απλά τα τελευταία 6 χρόνια ο Θοδωρής Φέρρης σαρώνει, κάνει απίστευτο πανικό, ο μόνος που σε κάθε του εμφάνιση είναι ασφυκτικά γεμάτα τα μαγαζιά, εκεί που τα προηγούμενα 15+ χρόνια, δεν έβγαζε πολλά κομμάτια. Πιο πολύ για συλλεκτικούς λόγους το ψάχνω και επειδή δεν το έχω δει αυτό το clip.

Από τη μια το γούστο του best δεν αφορά πολλούς εδώ μέσα, καλά κάνει φυσικά ότι γουστάρει ακούει ο καθένας, από την άλλη πρώτη φορά γνωρίζω άνθρωπο με αυτά τα ακούσματα που να έχει 5 γνώσεις παραπάνω και να το ψάχνει το θέμα εις βάθος... 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back