Να πω εδώ κι εγώ την γνώμη μου πάνω σε όσα συζητάμε.
Τέτοιου τύπου βίντεο, δεν αποσκοπούν σε συζήτηση.
Ο λόγος ύπαρξής τους σε ένα φόρουμ είναι καθαρά επαγγελματικός.
Ούτε ο ίδιος ο OP, δεν νομίζω ότι επιθυμεί την κουβέντα πάνω σε κάθε θέμα που θέτει.
Είναι κάτι σαν μικρά statements του ποιός είναι και τι κάνει.
Τέτοια βίντεο είναι κάτι σαν την επαγγελματική κάρτα ενός επαγγελματία, που την μοιράζει δεξιά και αριστερά, και φυσικά μέρη που έχουν σχέση με το επαγγελματικό του αντικείμενο, είναι από τα πρώτα που την λαμβάνουν.
Εγώ λοιπόν, αντίθετα με τον ταμτάμ δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό, το θεωρώ λογικό κι επόμενο.
Πού να την δώσει πρώτα δηλαδή, σε σουβλατζήδες?
Και έτσι, κάθε φορά που λαμβάνω την κάρτα του, απλά προσπερνάω.
Όμως, από την στιγμή που η κάρτα αυτή εκτίθεται σε ένα φόρουμ (δημόσια δηλαδή), είναι λογικό να ασκηθεί κριτική σχετική με το περιεχόμενό της και την μορφή της.
Όταν δε, η επαγγελματική ιδιότητα του μοιράζοντος την κάρτα, έχει να κάνει με προτροπή (το λέω cool) ενστερνισμού άποψης χωρίς αιτιολογία της, η κριτική που μπορεί να ασκηθεί είναι λογικά μεγαλύτερη.
Δεν συμφωνώ με ειρωνικά σχόλια, όμως ....
... κανονικά, θα μπορούσε για τέτοιο βίντεο να κληθεί ο OP να απαντήσει σε ερωτήματα στο φόρουμ, και αν δεν μπορούσε να στηρίξει τις απόψεις αυτές που "διδάσκει" σε "μαθητές", να κατέβει το βίντεο από το site.
"Θα μπορούσε" είπα μόνο.
Επίσης θα μπορούσε, αντί των ειρωνικών σχολίων που γράφτηκαν από κάτω, να απαντήσουν κάποιοι χωρίς αιτιολογία (όπως κάνει και το βίντεο), "αυτά που λες δεν είναι σωστά", "ότι θέλεις λες", κλπ, έτσι ώστε με κάποιον τρόπο να αποτραπεί, η μέσα από το φόρουμ προσπάθεια να μάθουν νεαρότεροι (σε ηλικία αλλά και ενασχόληση με το άθλημα) κάτι με λάθος τρόπο, μόνο και μόνο για να λάβουν μια επαγγελματική κάρτα.
Θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο?
Κάντο σωστά!