- Πόντοι
- 98
A-Y-T-A E-I-N-A-I!!! ΤΕΛΟΣΣΣ!!!!kostas80 είπε:Σε πάω ακόμα περισσότερο
Μιας και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα να κάνω την αρχή .... σας παραθέτω το όνειρό μου :'(
![]()
(τότε που η Άλφα έβγαζε ακόμα αυτοκίνητα...)
A-Y-T-A E-I-N-A-I!!! ΤΕΛΟΣΣΣ!!!!kostas80 είπε:Σε πάω ακόμα περισσότερο
Μιας και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα να κάνω την αρχή .... σας παραθέτω το όνειρό μου :'(
![]()
εσεις οι "Αγγλοι" παντα μιζεροι και μετρημενοι ησασταν.... παντα... ;DH πιο παράλογη (ρεφενέ) φοιτητική αγορά (τρελό γέλιο, απίθανο σαπάκι) (Triumph Spitfire)
Πάσο. Αλλά όχι και για όνειρο.RayDTutto είπε:A-Y-T-A E-I-N-A-I!!! ΤΕΛΟΣΣΣ!!!!
(τότε που η Άλφα έβγαζε ακόμα αυτοκίνητα...)
Μαζί σου...εσεις οι "Αγγλοι" παντα μιζεροι και μετρημενοι ησασταν.... παντα... ;D
ειναι αυτο αμαξι για φοιτητη...???
εγω στο Αμερικα ως φοιτητης ειχα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ οχι διχρονη ...σουστα με καναβατσο... ;D
στην αρχη αυτο
μαούνα η [maúna] Ο25α : 1. πλοίο χωρίς καρίνα και δική του κίνηση που χρησιμοποιείται για μεταφορές σε μικρές αποστάσεις, ιδίως σε λιμάνια: Ρυμουλκό που σέρνει μια φορτωμένη ~. || (μειωτ.) για αργοκίνητο μεταφορικό μέσο. 2. (μτφ.) για καθετί μεγάλων διαστάσεων και συνήθ. άκομ ψο.Superfunk είπε:εγω στο Αμερικα ως φοιτητης ειχα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ οχι διχρονη ...σουστα με καναβατσο... ;D
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο ίδιο χρώμα, ήταν στις αρχές των '70's, το αυτοκίνητο του πιο "Rock 'n' Roll" τύπου που έχω γνωρίσει. Του πατέρα μου. R.I.P.audiokostas είπε:H πιο παράλογη (ρεφενέ) φοιτητική αγορά (τρελό γέλιο, απίθανο σαπάκι) (Triumph Spitfire)
![]()
ε,καλα οχι και τοσο αργοκινητο.....RayDTutto είπε:μαούνα η [maúna] Ο25α : 1. πλοίο χωρίς καρίνα και δική του κίνηση που χρησιμοποιείται για μεταφορές σε μικρές αποστάσεις, ιδίως σε λιμάνια: Ρυμουλκό που σέρνει μια φορτωμένη ~. || (μειωτ.) για αργοκίνητο μεταφορικό μέσο. 2. (μτφ.) για καθετί μεγάλων διαστάσεων και συνήθ. άκομ ψο.
Aν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι ηταν αυτοκινηταρα, μονο να εστριβε κιολας... ;D ;D ;DSuperfunk είπε:η Caddy De Vill δεν ηταν αμαξι ηταν...βιλουδο.... ;D & ειχε 7λιτρο κινητρα V8 "ανοιγμενο" (πρεπει να εβγαζε κοντα στα 400 αλογα....)
ή να φρέναρεodis13 είπε:Aν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι ηταν αυτοκινηταρα, μονο να εστριβε κιολας... ;D ;D ;D
Όταν βρω τον χρόνο, το χρήμα και την υπομονή .....bsiap είπε:Audiokosta το Ζ650b το ανακατασκευάζεις ή κατάλαβα λάθος?
Kαι πλεον την αγοραζεις για πενταροδεκαρες (ενω φυσικα παραμενει μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μηχανη ικανη να υποστηριξει μια πληρως επαγγελματικη δουλεια).marathon είπε:Έκανε όσο 2 αυτοκίνητα του Superfunk...και μετά πήγαινα με το μετρό![]()
Δεν την αγοράζεις καθόλου γιατί δεν της κάνει service κανένας (και γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει καθόλου film). Πρός το τέλος της, όταν χάλαγε (μετά από 25 χρόνια χρήσης βέβαια)...την έστελνα Ιαπωνία για service.odis13 είπε:Kαι πλεον την αγοραζεις για πενταροδεκαρες
Μπα μη φοβασαι...υπαρχουν πολλοι τομεις της φωτογραφιας στην οποια το φιλμ ειναι ακομα μπροστα. Θα ειναι μαζι μας για αρκετο καιρο ακομα, ειτε ως μια πολυτελεια για τους νοσταλγικους ειτε ως εργαλειο δουλειας στους τομεις οπου υπερεχει των ψηφιακων υλοποιησεων.marathon είπε:Δεν την αγοράζεις καθόλου γιατί δεν της κάνει service κανένας (και γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει καθόλου film).
αυτα ειναι..... λεπτομερειΕς οταν οδηγεις ΕΔΩaudiokostas είπε:ή να φρέναρε
ή να ξεκίναγε γρήγορα
κάτι βρε αδερφέ.
Στράφι το ιππικό στη σαλοτραπεζαρία .....
Κι εγώ ψάχνω για σταθερό προμηθευτή για 6x6 φιλμ αλλά.... ό,τι βρίσκω είναι πού και πού..marathon είπε:Δεν την αγοράζεις καθόλου γιατί δεν της κάνει service κανένας (και γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει καθόλου film). Πρός το τέλος της, όταν χάλαγε (μετά από 25 χρόνια χρήσης βέβαια)...την έστελνα Ιαπωνία για service.
Στη κατηφόρα, καλά τα βλέπω...στην ανηφόρα τι έκανες? ;DSuperfunk είπε:αυτα ειναι..... λεπτομερειΕς οταν οδηγεις ΕΔΩ
;D ;D
![]()
Ασφαλώς θα είναι μαζί μας. Αποτελεί εργαλείο τόσο στην επαγγελματική φωτογραφία όσο και στο σινεμά. Φίλοι φοιτητές της σχολής κινηματογράφου του ΑΠΘ μου είχαν κάποτε εξηγήσει τις εφαρμογές που έχει σήμερα το φιλμ και το πόσο απαραίτητο είναι για τους επαγγελματίες του χώρου και έπαθα πλάκα.odis13 είπε:Θα ειναι μαζι μας για αρκετο καιρο ακομα, ειτε ως μια πολυτελεια για τους νοσταλγικους ειτε ως εργαλειο δουλειας στους τομεις οπου υπερεχει των ψηφιακων υλοποιησεων.