Η λαμαρίνα, η λαμαρίνα όλα τα σβήνει

S9F είπε:
Ναι,αλλά αν του βάλεις bouncy σούστες θα βγάλεις πολλά γέλια στις autobahn της Ελλάντας... ;D
Θα μπορεις να χρεωνεις εισητηριο, σαν extreme ride σε καποιο παρκο θα ειναι ;D ;D

odis13 είπε:
Θα μπορεις να χρεωνεις εισητηριο, σαν extreme ride σε καποιο παρκο θα ειναι ;D ;D
Και την όλη εμπειρία θα μπορούσες ασφαλώς να την παρομοιάσεις με την φορολογική σταθερότητα που επικρατεί στο Ελλάντα... ;D

ωραίο το θέμα..και ταξιδιάρικες καταστάσεις!

Το πορσε που ανέβασες φίλε μου είναι άκρως ενδιαφέρον και συγχαρητήρια για τον κόπο και την υπομονή σου!

Εμένα μου λείπει η κυρία που επισυνάπτω.ίσως αν ξαναγυρίσουν οι παλιοι καλοι καιροι,να την ξαναβρω.

20_08_2010.jpg

S9F είπε:
Κρίμα πάντως που δεν το φερες στο Ελλάντα...Είναι ότι πρέπει για αυτόν τον -διαχρονικά- φορολογικό παράδεισο του Παπακωνσταντίνου και των προκατόχων "φωστήρων"... ;D
για Ελλαδα δεν κανει,οντως δεν μπορει να στριψει.. ;D,για το Βερολινο ομως οπου "στενακι" θεωρειται ενας δρομος με το πλατος της...Μεσογειων... ;D μια χαρα ειναι... ;D

το ζητημα ειναι οτι οταν το αγορασα ($1300 απο ενα ....γραφειο....ΚΗΔΕΙΩΝ...ηταν μαυρο με βελουδινα κοκκινα καθισματα,ηταν αυτοκινητο...συνοδειας...νεκροφορας για αυτο και το πηρα τοσο φτηνα... ;D με σκοπο βεβαια να γυρισω ανετα την Αμερικη με αυτο),η βενζινη ειχε μισο δολλαριο το ΓΑΛΟΝΙ.... & παλι με ξεπαραδιαζε...φαντασου τωρα... :) ,ΩΡΑΙΟ αμαξι παντως (μονο οποιος εχει οντως οδηγησει Cadillac  ξερει τι εννοω ;))...τελικα το πουλησα στο LA πριν φυγω για $1000....

kostas80 είπε:
ώπα μιλάμε για integralle original  ή απλή hf delta ?
Integralle Deltona 2.0 HF, και μάλιστα λευκη με την αυτοματη αεροτομη,αυθεντικη.Την οδηγει συνονωνοματος απο το Παγκρατι και την εχει σαν καινουρια.Η κιτρινη που παρεθεσα ειναι απο αναβαση στα τελη Ιουλιου.

απλά respect  Korgious ..... άμα την ξαναπάρεις κάνε μας μια βόλτα να χαρούμε λίγο.

απο τα τελευταία πραγματικά αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν ποτέ .

kostas80 είπε:
απλά respect  Korgious ..... άμα την ξαναπάρεις κάνε μας μια βόλτα να χαρούμε λίγο.

απο τα τελευταία πραγματικά αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν ποτέ .
Κωστα, ποναω οποτε την βλεπω. Μονο αυτο σου λεω.

Τα Martini αυτοκολλητα τα εχω ακομα.

:-[

οκ τώρα που υπάρχει σύμμαχος  νομίζω μπορούμε να αρχίσουμε κόντρα μεταξύ Ιταλόφιλων και Γερμανόφιλων . :D

μεγάλωσα μέσα σε μία τέτοια και έχω κάλο στο κεφάλι το παραδέχομαι ;D :

3035254859_4daaba8c2c_b.jpg

Τα ρέστα μου, πριν το Λαντσια είχα μια τετοια:
1709697437_3f1099999a.jpg

παλι σε λευκο.

Και πριν την τζουνιορ,χαζευα τους 4Τ.  :)

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

έτσι πρέπει να είναι τα αυτοκίνητα ....

ακόμα μετανιώνω που άφησα τον πατέρα να πουλήσει μια 75 .2000ts

πολύ ανάποδο λέμε αν και με χάλαγε το υδραυλικό τιμόνι

το κακο ειναι οτι οι ιταλοι εχουν την πισω κινηση μονο στα ακριβα (ferrari,maserati, alfa 8c)

S9F είπε:

Είμαι στα σύνορα των Ευζώνων. Μπαίνω Ελλάδα. Έχω σταματήσει στον ελληνικό έλεγχο διαβατηρίων. Και ξαφνικά βλέπω από πίσω μου ένα αυτοκίνητο, συνδυασμός σαύρας και εντόμου με μια θύμιση πόρσε... Πλησιάζει και το μυαλό μου δουλεύει σαν τρελλό να καταλάβει τι αυτοκίνητο είναι. Μόνο αφού πέρασα τα σύνορα και ήρθε από πίσω μου και σταματήσαμε και οι δύο στο καφέ, το είδα από κοντά και συνειδητοποίησα τι βλέπω. Άλλο να το βλέπεις στα βίντεο άλλο από κοντα.

Το αστείο ποιο ήταν. Ότι ο τύπος ταξίδευε μόνος του και είχε σταματήσει στα σύνορα για να περιμένει τη γυναίκα του με την υπόλοιπη οικογένεια. Με τι έσκασε η γυναίκα του; Bentley Continental....

Και τα δύο απροσδιόριστες πινακίδες. Από τότε δεν έχω ξαναδεί GT... Αλλά δεν νομίζω να την ξεχάσω εύκολα...

και στους 4Τ.Σε ένα τέστ της Porsche 911 carrera turbo ,στην Γερμανία (αούτομπαν), έχει πιάσει ο οδηγός τελική ταχύτητα, και κάποια στιγμή απο πίσω του κάποιος του έπαιξε τα φώτα.

Τον προσπερνά.

Στο επόμενο χωριό που συνάντησε ο Έλληνας οδηγός, βρήκε τον οδηγό που τον προσπέρασε .

Οδηγούσε ενα VW Golf 3.

???

Το σχόλιο αυτό βέβαια βρισκόταν σε παράθεση εντός του περιοδικού.

μαλλων στο πορσε θα εχει μια αποκληση στο καντραν.... ;D ;D ;D

σε επιπεδο 20% :P

μαζί με το NSR250 88' που είχα και καραγούσταρα, ενα άλλο "εργαλείο" έπρεπε να κρατήσω....

1994_Honda_RVF400.jpg

πολύ μπροστά για την εποχή του.... στερνή μου γνώση....

RayDTutto είπε:
Είμαι στα σύνορα των Ευζώνων. Μπαίνω Ελλάδα. Έχω σταματήσει στον ελληνικό έλεγχο διαβατηρίων. Και ξαφνικά βλέπω από πίσω μου ένα αυτοκίνητο, συνδυασμός σαύρας και εντόμου με μια θύμιση πόρσε... Πλησιάζει και το μυαλό μου δουλεύει σαν τρελλό να καταλάβει τι αυτοκίνητο είναι. Μόνο αφού πέρασα τα σύνορα και ήρθε από πίσω μου και σταματήσαμε και οι δύο στο καφέ, το είδα από κοντά και συνειδητοποίησα τι βλέπω. Άλλο να το βλέπεις στα βίντεο άλλο από κοντα.

Το αστείο ποιο ήταν. Ότι ο τύπος ταξίδευε μόνος του και είχε σταματήσει στα σύνορα για να περιμένει τη γυναίκα του με την υπόλοιπη οικογένεια. Με τι έσκασε η γυναίκα του; Bentley Continental....

Και τα δύο απροσδιόριστες πινακίδες. Από τότε δεν έχω ξαναδεί GT... Αλλά δεν νομίζω να την ξεχάσω εύκολα...
Ήταν πράσινες?(οι πινακίδες) Αν ναι,είναι ο Christian.Είναι από τα Σκόπια και έχουν(αυτός και ο πατέρας του) μια ψιλοτρέλα με τ΄αυτοκίνητα... ;D Τον έιχα γνωρίσει μέσω κοινού γνωστού και εδώ είμαστε στην Κροατία με μια Enjo που έχει,η οποία ναι μεν φοβερή,αλλά η Carrera GT ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη...(ΝΑΙ,ακόμα και στον ήχο... 8))

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back