- Πόντοι
- 2,548
Θα μπορεις να χρεωνεις εισητηριο, σαν extreme ride σε καποιο παρκο θα ειναι ;D ;DS9F είπε:Ναι,αλλά αν του βάλεις bouncy σούστες θα βγάλεις πολλά γέλια στις autobahn της Ελλάντας... ;D
Θα μπορεις να χρεωνεις εισητηριο, σαν extreme ride σε καποιο παρκο θα ειναι ;D ;DS9F είπε:Ναι,αλλά αν του βάλεις bouncy σούστες θα βγάλεις πολλά γέλια στις autobahn της Ελλάντας... ;D
Και την όλη εμπειρία θα μπορούσες ασφαλώς να την παρομοιάσεις με την φορολογική σταθερότητα που επικρατεί στο Ελλάντα... ;Dodis13 είπε:Θα μπορεις να χρεωνεις εισητηριο, σαν extreme ride σε καποιο παρκο θα ειναι ;D ;D
θα αναζητηθεί ξανά.. 8)kostas80 είπε:έλα μωρέ βρες μια ιντεγκράλε να κάνεις τη δουλειά σου![]()
για Ελλαδα δεν κανει,οντως δεν μπορει να στριψει.. ;D,για το Βερολινο ομως οπου "στενακι" θεωρειται ενας δρομος με το πλατος της...Μεσογειων... ;D μια χαρα ειναι... ;DS9F είπε:Κρίμα πάντως που δεν το φερες στο Ελλάντα...Είναι ότι πρέπει για αυτόν τον -διαχρονικά- φορολογικό παράδεισο του Παπακωνσταντίνου και των προκατόχων "φωστήρων"... ;D
ώπα μιλάμε για integrale original ή απλή hf delta ?Korgious είπε:θα αναζητηθεί ξανά.. 8)
Integralle Deltona 2.0 HF, και μάλιστα λευκη με την αυτοματη αεροτομη,αυθεντικη.Την οδηγει συνονωνοματος απο το Παγκρατι και την εχει σαν καινουρια.Η κιτρινη που παρεθεσα ειναι απο αναβαση στα τελη Ιουλιου.kostas80 είπε:ώπα μιλάμε για integralle original ή απλή hf delta ?
Κωστα, ποναω οποτε την βλεπω. Μονο αυτο σου λεω.kostas80 είπε:απλά respect Korgious ..... άμα την ξαναπάρεις κάνε μας μια βόλτα να χαρούμε λίγο.
απο τα τελευταία πραγματικά αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν ποτέ .
S9F είπε:
Ήταν πράσινες?(οι πινακίδες) Αν ναι,είναι ο Christian.Είναι από τα Σκόπια και έχουν(αυτός και ο πατέρας του) μια ψιλοτρέλα με τ΄αυτοκίνητα... ;D Τον έιχα γνωρίσει μέσω κοινού γνωστού και εδώ είμαστε στην Κροατία με μια Enjo που έχει,η οποία ναι μεν φοβερή,αλλά η Carrera GT ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη...(ΝΑΙ,ακόμα και στον ήχο... 8))RayDTutto είπε:Είμαι στα σύνορα των Ευζώνων. Μπαίνω Ελλάδα. Έχω σταματήσει στον ελληνικό έλεγχο διαβατηρίων. Και ξαφνικά βλέπω από πίσω μου ένα αυτοκίνητο, συνδυασμός σαύρας και εντόμου με μια θύμιση πόρσε... Πλησιάζει και το μυαλό μου δουλεύει σαν τρελλό να καταλάβει τι αυτοκίνητο είναι. Μόνο αφού πέρασα τα σύνορα και ήρθε από πίσω μου και σταματήσαμε και οι δύο στο καφέ, το είδα από κοντά και συνειδητοποίησα τι βλέπω. Άλλο να το βλέπεις στα βίντεο άλλο από κοντα.
Το αστείο ποιο ήταν. Ότι ο τύπος ταξίδευε μόνος του και είχε σταματήσει στα σύνορα για να περιμένει τη γυναίκα του με την υπόλοιπη οικογένεια. Με τι έσκασε η γυναίκα του; Bentley Continental....
Και τα δύο απροσδιόριστες πινακίδες. Από τότε δεν έχω ξαναδεί GT... Αλλά δεν νομίζω να την ξεχάσω εύκολα...