Η λαμαρίνα, η λαμαρίνα όλα τα σβήνει

Oι φωτογραφίες για καποιον λόγο δεν "ανέβαιναν" στο πρώτο post...

@Studio54GR: Ωραία η..."ανοιγματάρα"! ;D

DSC01939.jpg

DSC01943.jpg

DSC01967.jpg

DSC01992.jpg

@studio54GR

Ρε συ ή με κανα δύο μαχ πηγαίνατε ή ο εικονολήπτης δεν είναι για F1 :P

Πόσα μέτρα ήταν το άνοιγμα; Το S τι είχε;

@S9F

Ο αδερφός μου είχε την ίδια άλφα. Ωραίο αλλα σκοτώστρα...

Το Πορσικό είναι πολύ φίνο. Να το χαίρεσαι. Επιδόσεις;

Σ΄ευχαριστώ.'Ηταν κούκλα η alfa και ήταν λες και βγήκε από το εργοστάσιο...

Η Porsche έχει 245hp που μπορεί να είναι λίγα για τα σημερινά δεδομένα,αλλά το μυστικό είναι στο βάρος της: 950kg... ;) Από επιδόσεις θεωρητικά έχει 0-100 σε 4.5sec και τελική 250-260km/h.Λίγο να μην προσέξεις όμως,την "έβαψες"... ;D

Και μερικές ακόμα φωτογραφίες...

DSC01968.jpg

DSC01920.jpg

Οι επιδόσεις μια χαρά είναι. Στο Ring θα σε περνάνε αλλά για Ελλάδα καλά είσαι. Φαντάζομαι για την απροσεξία που λες. Πάντως πολύ ελαφριά... Την άδειασες καλά ε;

Εντελώς...Ούτε μοκέτες δεν έχει... ;D Μέσα στην καμπίνα γίνεται ένας ψιλοπανικός όπως φαντάζεσαι....  ;D

Αν έχεις θέση συνοδηγού, δεν τα άδειασες πραγματικά όλα φίλος... ;)

Μην μου βάζεις ιδέες τώρα... ;D 

(και κυρίως μην το πεις στην κοπέλα μου... ;) ;D)

S9F είπε:
κοπέλα μου...
Ασε τότε  ρε φίλος... Τι να τα κάνεις τα 300 αλόγατα στον τόνο αν έχεις βάλει τόσο χαμηλό κόφτη; :P :P :P

RayDTutto είπε:
@studio54GR

Ρε συ ή με κανα δύο μαχ πηγαίνατε ή ο εικονολήπτης δεν είναι για F1 :P

Πόσα μέτρα ήταν το άνοιγμα; Το S τι είχε;
Hondata, εισαγωγή εξατμίσεις το S....

Το δικό μου παίζει στα 11" 0-400 στα 300 την έκοψα, δεν είχε νόημα (εκκλησάκι, στα 550ps το Leon4).

RayDTutto είπε:
Τρελλός είσαι... Ακόμα το έχεις;
Πρόσφατα μου "έφαγε" άλλα 7.000 (το έκανα 2000cc) τα τελευταία μου, δυστυχώς δεν πουλιέται, το κόστος είναι τεράστιο και.... κυκλοφορω με μηχανάκι αφου μια βόλτα καμμιά 100χλμ κοστίζει κανένα 50άρι...

:-[  :-[  :-[  :-[  :-[

Άρχων και άξιος S9F! Κούκλα είναι, δεν θα ήταν όμως λίιιγο πιο ασφαλές να τραβάει κάποιος

συνοδηγός το video? :D

bihlas87 είπε:
Άρχων και άξιος S9F! Κούκλα είναι, δεν θα ήταν όμως λίιιγο πιο ασφαλές να τραβάει κάποιος

συνοδηγός το video? :D
Έχεις δίκιο,αλλά έλα που ήμουν μόνος μου...Γι΄αυτό όμως η ποιότητά του δεν είναι και η καλυτερη γιατί είχα τον νου μου στο δρόμο και έγινε σε σχετικά ελεγχόμενο περιβάλλον,άδειος δρόμος και μόλις συνάντησα κίνηση σταμάτησα να γράφω.Αλλά πάλι έχεις δίκιο.(Και αν έλεγα στην κοπέλα μου να τραβήξει video καθώς θα το πήγαινα "στους κόφτες" δεν νομίζω να της άρεζε η ιδέα... ;D)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back