Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται...

IxNiLaTiS

Μέλος
Πόντοι
38
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται...

διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,

διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, :wink:

την παρανομία ως ελευθερία,

την αναίδεια του λόγου ως ισότητα :wink:

και την αναρχία ως ευδαιμονία (- δημοκρατία)» :wink: :!: :!: :!:

Ισοκράτης

Ixnilatis έχεις ακούσει μπάτσ... αστυνομικούς να μιλούν για την δημοκρατία καθώς δερν... ασκούν τα καθήκοντά τους; Θα σου λυθούν μερικές απορίες.

Ixnilatis έχεις ακούσει μπάτσ... αστυνομικούς να μιλούν για την δημοκρατία καθώς δερν... ασκούν τα καθήκοντά τους; Θα σου λυθούν μερικές απορίες.
Ναι τους έχω δεί.

¶λλοτε τους κατηγορώ και άλλοτε τους επαινώ.

Και άλλοτε και λίγες ρίχνουν.

Έπρεπε να κοπανάγανε περισσότερο. :evil:

Ναι τους έχω δεί.

μη στενοχωριεσαι, τον τελευταιο καιρο ακομα και οταν δεν αναλαμβανουν δραση οι αστυνομικοι, αναλαμβανουν οι ζαρντινιερες :twisted:

Ναι τους έχω δεί.

Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για δημοκρατία! Ο καθένας αναφέρετε σε αυτή για να υπερασπιστεί τα δικά του δικαιώματα και την ερμηνεύει όπως θέλει. Όπως κάνεις και εσύ τώρα δηλαδή. Καλύτερα ας μιλήσουμε για την παιδεία. Εκεί εντοπίζω εγώ το πρόβλημα. :wink:

μη στενοχωριεσαι' date=' τον τελευταιο καιρο ακομα και οταν δεν αναλαμβανουν δραση οι αστυνομικοι, αναλαμβανουν οι ζαρντινιερες :twisted:[/quote']
+1000 :twisted: :wink:

¶κουσα όμως ότι επειδή η εν λόγω ζαρντινιέρα παραήταν σκληρή μπροστά στις κάμερες τη μετέθεσαν σε άλλο πεζοδρόμιο.

Trending...

Νέα θέματα

Back