- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Γρήγορα σχόλια:
Η σελίδα ανήκει στον ειδικό τύπο. Ως εκ τούτου
Σίγουρα χρειάζεται βοήθεια το σύστημα της σελίδας και δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει για την προβολή της μουσικής των μελών αλλά μπορούμε να το αναπτύξουμε. Π.χ. η κατηγοριοποίηση των αστερακίων (!) σε παραγωγή, εκτέλεση κ.α. θα βοηθήσει πιο συγκεκριμένα, (δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι τεχνικα) καθώς και μια ανανέωση του τρόπου εμφάνισης των κομματιών με μόνιμο player.
Χωρίς όμως συμμετοχή εκεί που πρέπει (στην "ψήφο") δεν προχωράει. Θα είναι αδρανές.
Η σελίδα ανήκει στον ειδικό τύπο. Ως εκ τούτου
- Θέλουμε τεχνικά, αντικειμενικά σχόλια που μέχρι τώρα έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο να γράφει καλύτερα.
- Τα σχόλια τύπου "δεν μου αρέσει" είναι υποκειμενικά και δεν βοηθούν απαραίτητα. Εξυπηρετούν όμως στο να γνωρίζει ο δημιουργός τι νομίζει ένα ευρύ κοινό. Αυτό ας πάει στα σχόλια απλά.
- Όταν ανεβάζετε ένα έτοιμο κομμάτι στο Music πέρα απο τον σχολιασμό των συνηθισμένων υπόπτων, τυγχάνουν και ακρόασης απο μη συμμετέχοντα στα σχόλια, κόσμο όσο κι αν κάποιοι νομίζουν πως γράφουμε και τα λέμε μεταξύ μας. Αυτή είναι και η αρρώστια των social media σήμερα. Όχι... σε διαβάζει και ακούει κόσμος, οπότε κάνε το καλύτερο σου αν θες συνέχεια.
- Όπως ειπώθηκε πριν, ποιος ο λόγος να ανεβάζεις κάτι και να το καταπίνει μια μαύρη τρύπα; Ανεβάζω = δημοσιεύω. Και η δημοσιότητα βοηθάει να ακουστεί η δουλειά σου. Αν δεν βοηθάς το σύστημα να αναδείξει τα αξιόλογα και μαζί με αυτά και το δικό σου, πως θα γίνει; Δια πληρωμής; Με συμφέρει.? Μην τα αφήνετε λοιπόν στην τύχη και την... αισχροκέρδεια των μεσαζόντων. ?
Σίγουρα χρειάζεται βοήθεια το σύστημα της σελίδας και δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει για την προβολή της μουσικής των μελών αλλά μπορούμε να το αναπτύξουμε. Π.χ. η κατηγοριοποίηση των αστερακίων (!) σε παραγωγή, εκτέλεση κ.α. θα βοηθήσει πιο συγκεκριμένα, (δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι τεχνικα) καθώς και μια ανανέωση του τρόπου εμφάνισης των κομματιών με μόνιμο player.
Χωρίς όμως συμμετοχή εκεί που πρέπει (στην "ψήφο") δεν προχωράει. Θα είναι αδρανές.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: