Σε όλα αυτά να επισημάνω πως όσοι απαντήσαμε αρνητικά στο ερώτημα που έθεσε το παιδί που άνοιξε το thread, το πράξαμε (όπως είδαμε όλοι από τις απαντήσεις) απαντώντας στο ερώτημα που έθεσε ο op και μόνο σε αυτό. Δε νομίζω πως είπε κανείς ότι γενικότερα έκανε καλά ο πωλητής σαν κίνηση με το να δώσει το αντικείμενο κάπου αλλού. Απέχει όμως φρονώ, το να θέλει να δώσει κανείς αρνητική αξιολόγηση η οποία αντικειμενικά αφορά πράγμα το οποίο πουλήθηκε δηλαδή το κατά πόσο ανταποκρίνεται στην αρχική περιγραφή που έκανε ο πωλητής με εκείνο στο οποίο κατέληξε η συζήτηση αυτή.Grey είπε:Έχει τραβήξει 6 σελίδες τούτο το νήμα...για ποιο λόγο άραγε;Επειδή προσπαθούμε να εξηγήσουμε κοινωνιολογικά και νομικά το αν μπορεί ή υποχρεούται ο εκάστοτε πωλητής να αρθρώσει πέντε γ@μημένες λέξεις "φίλε άκυρο,την έδωσα αλλού";
Και ενώ όλοι ξέρουμε ποιο είναι το σωστό και τι θα θέλαμε να συμβεί σ' εμάς αν βρισκόμασταν στη θέση του ΟΡ,παρ' όλα αυτά προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε ή να υποβαθμίσουμε τέτοιες συμπεριφορές.
Ζω κι εγώ στον μικρόκοσμο του φίλου npap...
Ό,τι λέμε το κάνουμε και ό,τι δεν κάνουμε δεν το λέμε.
Δεν είπε κανείς πουθενά ότι δεν είχε καμμία υποχρέωση να τον ενημερώσει αλλά όλοι νομίζω σχολιάσαμε το αν έχει δικαίωμα να δώσει αρνητική αξιολόγηση.
Επί της ουσίας θέλω να πω δε διαφωνώ μαζί σου αλλά η απάντηση που δίνεις δεν απαντά στο αρχικό ερώτημα που τέθηκε.