- Πόντοι
- 1,788
Μα και εσύ συμπαθής μου είσαι, φευ! Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.Ritchie77 είπε:LK σε συμπαθω αλλα ολα αυτα που γραφεις για τη συγκεκριμενη περιπτωση (που δεν εχεις διαβασει) ειναι τοσο λογικα οσο το να προσπαθεις να σκοτωσεις κουνουπι με καραμπινα (το οποιο δεν ειναι παρανομο) . Το τελευταιο δεν το καταλαβα, θα πρεπει να ειμαι νομικος για να σκεφτομαι λογικα?
Τη διάβασα και την περίπτωση (με ανάγκασες) , και εφόσον ισχύει το ιστορικό (αυτό είναι δικονομικό θέμα-θέμα απόδειξης), έχουμε θέματα.
Μη σε παρασύρει το γεγονός, που το τονίζεις , ότι μιλάμε για πράγμα μικρής αξίας και μεταχειρισμένο.
Δεν είναι αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι να δώσω μια απάντηση ΝΟΜΙΚΑ ορθή (με βάση το αστικό δίκαιο).
Μπορεί αν ερχόταν ο OP , στο γραφείο μου, στην πράξη να μην γινόταν τίποτα, διότι "δεν αξίζει τον κόπο" , όπως μάλλον προσπαθείς να πεις (λόγω ποσού ενδεχομένως).
Μπορεί και να τον έπιανε το γινάτι και να το τραβούσε.
Who Knows, who cares.
Εγώ είμαι εδώ για να απαντάω ΟΡΘΑ και ΝΟΜΙΚΑ , σε ζητήματα που τίθενται.
Όχι να "αξιολογώ" αν μια υπόθεση αξίζει ή όχι να πάρει τη νομική οδό.
Και ναι, πρέπει να είσαι νομικός, για να με αμφισβητήσεις νομικά (αυτή την εικόνα μου έδωσες, χωρίς να στο καταλογίζω με πρόθεση, μπορεί εγώ να μην κατάλαβα καλά).
Μάλιστα , όχι ΜΟΝΟΝ πρέπει να είσαι νομικός για να με αμφισβητήσεις νομικά, αλλά θα πρέπει να το κάνεις και ΕΠΩΝΥΜΑ, όπως το κάνω και εγώ.
Κατά τα άλλα , ώς προείπα , η συμπάθεια είναι αμοιβαία.