Home studio...3,5 τ.μ!!!

vasilisgeo72 είπε:
Μαζεψε λοιπον τα αστερια σου και ασε μας στην ησυχια μας γιατι Και εγώ χαλιέμαι όταν μου την λένε και δεν γιορτάζω σήμερα
πρέπει κι εγώ τώρα να ασχοληθώ με τα κόμπλεξ σου και τη μαγκιά που τρέχει από τα μπατζάκια σου ρε φίλε?... κάνε μας τη χάρη... έλεος με τον κάθε εύθικτο πικραμένο... ::)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
npap είπε:
πρέπει κι εγώ να ασχοληθώ με τα κόμπλεξ σου και τη μαγκιά που τρέχει από τα μπατζάκια σου ρε φίλε?... κάνε μας τη χάρη... έλεος με τον κάθε εύθικτο πικραμένο... ::)
μαγκιά και πληκτρολόγιο δεν πάνε μαζί ...ο satanas έχει απόλυτο δίκιο ότι κάποιοι εδώ το έχουν κάνει μαγαζί τους λοιπόν...γεια γιατί ο φίλος που ποσταρε το θέμα δεν φταίει να του το κάνω κωλος..

vasilisgeo72 είπε:
μαγκιά και πληκτρολόγιο δεν πάνε μαζί ...ο satanas έχει απόλυτο δίκιο ότι κάποιοι εδώ το έχουν κάνει μαγαζί τους λοιπόν...γεια γιατί ο φίλος που ποσταρε το θέμα δεν φταίει να του το κάνω κωλος..
αγαπητέ Βασίλη, ο Νίκος καλοπροαίρετα σου έκανε το σχόλιο. Πραγματικά, εκτός και αν παίζεις συνεχώς όρθιος, τα ηχεία είναι στο κατάλληλο σημείο για να ακούς λάθος και δυνατά! Ακόμα και για μένα που είμαι άσχετος. Πόσο δε για έναν επαγγελματία που βρίσκει την όρεξη να ασχοληθεί και να παρουσιάσει μια τόσο λεπτομερή πρόταση αφιλοκερδώς (να ο χρυσός στην τσέπη του άλλου ;)). Άκου τη συμβουλή του και προβληματίσου καλύτερα, αντί να τον ψέγεις για την καλή του διάθεση.

Νίκο, χρόνια πολλά.

Trending...

Νέα θέματα

Back