Καλορίζικη. Βλέπω ότι παίρνει double ball χορδές όμως,
@gkourmoul1 από που τσίμπησες και με τι δασμούς; (αν είχε)
μόνο αρνητικό για εμένα το πολύ λεπτό μπράτσο!
Με ενδιαφέρει μια οικονομική χεντλες σαν πιθανή μελλοντική αγοράΖήλεψα και πήρα και εγώ. Διάλεξα ένα από τα πιο high end μοντέλα (ΗΝ6) γιατί δεν είχα ποτέ active μαγνητες, floating tremolo κτλ και είπα να πάρω κάτι που τα κάνει όλα. Επίσης μου άρεσε το χρώμα γιατι θυμήζει Nokia 6110. Το τρέμολο, μπαταριά κτλ προσθέτουν βάρος οπότε δεν είναι οσο ελαφριά όσο η HN3. Το αγαπημένο μου feature είναι τα πλαστικά ποδαράκια και απλά την ακουπάω στον τοίχο.
Έχει κάποιες ατέλειες αλλά έχω πολύ ακριβότερα όργανα που είχαν μεγαλύτερα προβλήματα.
Το μόνο μου παράπονο, που δεν έχει τόσο να κάνει με την κιθάρα, είναι οτι το να κουρδίζεις floating tremolo είναι σισύφειο.
καλορίζικη!!!Ζήλεψα και πήρα και εγώ. Διάλεξα ένα από τα πιο high end μοντέλα (ΗΝ6) γιατί δεν είχα ποτέ active μαγνητες, floating tremolo κτλ και είπα να πάρω κάτι που τα κάνει όλα.
Επίσης μου άρεσε το χρώμα γιατι θυμήζει Nokia 6110.
Το τρέμολο, μπαταριά κτλ προσθέτουν βάρος οπότε δεν είναι οσο ελαφριά όσο η HN3.
Το αγαπημένο μου feature είναι τα πλαστικά ποδαράκια και απλά την ακουπάω στον τοίχο.
Έχει κάποιες ατέλειες αλλά έχω πολύ ακριβότερα όργανα που είχαν μεγαλύτερα προβλήματα.
Το μόνο μου παράπονο, που δεν έχει τόσο να κάνει με την κιθάρα, είναι οτι το να κουρδίζεις floating tremolo είναι σισύφειο.
Το τρέμολο φαίνεται καλό ποιοτικά. Δεν έχει τριξίματα και είναι πολύ ομαλή η κίνηση του.Όσο αφορά τη σταθερότητα έχω μερικά disclaimers.Η κιθάρα έχει ακόμα τις χορδές απο εργοστάσιο και δεν έχω ασχοληθεί με setup ακόμα.Πως σου φαίνεται ποιοτικώς, πως τα πάει με το κούρδισμα με ... έντονη χρήση κλπ
Αν κουρδίσεις μια χορδή αλλάζει η τάση της γέφυρας και πρέπει να τις κουρδίσεις όλες ξανά και ξανά που γίνεται λίγο κουραστικό - ιδιαίτερα επειδή πρέπει να χτυπάω τη χορδή και να κουρδίζω με το δεξί.Δεν το πολυκατάλαβα αυτό
2.880.Πόσο ζυγίζει? Κάνα 2300-2400γρ?
Όσο αφορά τη σταθερότητα έχω μερικά disclaimers.Η κιθάρα έχει ακόμα τις χορδές απο εργοστάσιο και δεν έχω ασχοληθεί με setup ακόμα.
Δεν είναι Floyd Rose αλλά με μερικά dive bombs είναι οκ. Γενικά σαν συνολική σταθερότητα κουρδίσματος είναι καλή αλλά όχι άψογη αλλά μπορεί οταν αλλάξω χορδές να μην είναι θέμα.
Ζήλεψα και πήρα και εγώ
Ευχαριστώ! Ζω UK και την πήρα από Andertons £699 με δωρεάν μεταφορικά.Με 'γεια!! Χρωματάρα διάλεξες.
Πόσο πήγε το μαλλί και τι μεταφορικά έξοδα είχε αν επιτρέπεται;
Aν κουρδίσεις μια χορδή αλλάζει η τάση της γέφυρας και πρέπει να τις κουρδίσεις όλες ξανά και ξανά που γίνεται λίγο κουραστικό
κοντρα.
Και αφου τις φερεις κοντα, κουρδιζεις με κουρδιστηρι, με την εξης σειρα:
6
65
654
6543
65432
654321
Παίζει πολύ και αυτή η σειρα
6
61
615
6152
61524
615243
μάλλον ήθελες να πεις κανονικήΤην έβαλα για να φανεί η διαφορά στο μέγεθος με μιακοινή θνητήκιθάρα.
Σκέτο κανόνι.μάλλον ήθελες να πεις κανονική