review Hils HN3 headless guitar - Review

Η αλήθεια είναι ότι είναι ειδική "κατηγορία" και love/hate με τον τρόπο της. Πάντως αν έπεφτα πάνω σε κάνα Steinberger μπάσο απ' τα '80s (σε τιμή που δεν θα μπορούσα να αντισταθώ φυσικά), θα έμπαινα σε μεγάλο πειρασμό. Και καταρχάς για το σχεδόν ανύπαρκτο βάρος του.
''ανύπαρκτο βάρος '' πάντως δεν θα το έλεγα οταν ενα steinberger xl 2 για παράδειγμα ζύγιζε γύρω στα 4,5 κιλά...😉

''ανύπαρκτο βάρος '' πάντως δεν θα το έλεγα οταν ενα steinberger xl 2 για παράδειγμα ζύγιζε γύρω στα 4,5 κιλά...😉
Εγώ πάλι θυμάμαι ένα Steinberger στο Λυρικό - μιλάμε για '80s"- που όταν το έπιασα στο χέρι μου φάνηκε "πούπουλο" σε σχέση με έναν γιαπωνέζικο κλώνο P και ένα Charvel P/J που είχα τότε.

Τα "κλασσικα oρθόδοξα" Steinberg ήταν πλαστικά, αλλά υπήρχαν και κάποια φτηνότερα με maple σώμα - ίσως για αυτό να θυμάστε διαφορετικά.

Τα "κλασσικα oρθόδοξα" Steinberg ήταν πλαστικά, αλλά υπήρχαν και κάποια φτηνότερα με maple σώμα - ίσως για αυτό να θυμάστε διαφορετικά.
Το κλασσικό xl2 που θυμαμαι εγω ηταν με one-piece solid molded resin body and neck, 24-fret phenolic fretboard , two EMG humbuckers...''εβγαινε'' απο το 1984 μέχρι το 1993..τελευταία φορά σε κατάστημα το είδα στου Ζοζέφ στα 90΄ς...

με one-piece solid molded resin body and neck, 24-fret phenolic fretboard , two EMG humbuckers... ''εβγαινε'' απο το 1984 μέχρι το 1993..τελευταία φορά σε κατάστημα το είδα στου Ζοζέφ στα 90΄ς...
Για το ίδιο πρέπει να λέμε, με την "διαφορά" ότι τα είχε πρωτο - φέρει το Λυρικό (τα θυμάμαι γύρω στο 1986 - 1987).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back