Για να συνοψίσω.
Ξέρω ότι η λογική ,και αποτυπώθηκε και στο poll, λέει για σκάφος.
Έχω δυο σκαφάτες (και μάλιστα σχεδόν 30 χρόνια, ήταν η 2η και 3η κιθάρα μου).
Μια ES 335 Epi Dot Cherry (όπως είπα) και μια ARIA.
To ότι μου αρέσουν τα σκάφη , το επιβεβαιώνουν οι επιλογές μου....σε νεαρή μάλιστα ηλικία. (σχεδόν 20 ετών.....20 και κάτι όταν τις πήρα).
Για κάποιον λόγο μου "μπηκε" στο μυαλο η 54 αρα strat , ίσως γιατι ματσάρει ιστορικά με την broadcaster.. (επετειακά μοντελα για τα 70 χρόνια και όσο πιο κοντά γίνεται στο αρχικο).
Οι "αγάπη μου " είναι οι Les Paul.....και δευτερες σε σειρά οι Τελε (εκεί καταλήγω).
ΌΜΩΣ....τα σκάφη μου δεν γράφουν
Gibson, και ξέρω πολύ καλά ότι δεν έχει καμία σημασία, μιας και πάιζουν υπέροχα......αλλά ξέρω πως μερικοί τουλάχιστον νιώθουν τί εννοω.
Σε ένα μήνα ξερχρεώνω την
Gibson SG 61 που πήρα.
Μιλάμε για ίσως την καλλιτερη κιθάρα που έχω παίξει στη ζωή μου.....αλλά ΔΕΝ μου αρέσει.
Ηθελα όμως να υπάρχει.
Το ίδιο ισχύει και με την 335-345...τι θα είναι.
ΘΕΛΩ να υπάρχει......και να γράφει
Gibson.
Αυτό κανει την επιλογή ακόμα πιο δυσκολη, μιας και μιλάμε και για ακριβά όργανα.....που σημαίνει ότι 18 μηνες....θα πρέπει να πληρώνω ένα καλό ποσό.
Ξέρω όμως ότι όταν τελειώσει το 18μηνο......θα είμαι ευχαριστημένος....γιατί η κιθάρα (όποια και αν είναι τελικά)....θα είναι εκεί.
ΑΝ όλα πάνε καλά....ελπίζω να γίνει η αγορά και ομολογώ ότι το poll με επηρέασε πολύ...στο να στραφώ στη λογική.......Θα φανει