Είδες που τελικά η λέξη "τεχνική" εξαργυρώνεται κυρίως σε "ταχύτητα"; Τώρα ποιος έχει καταφέρει να περάσει αυτή την ιδέα' date=' για εμένα παραμένει άγνωστο. ¶ντε με το καλό να βάζουμε και... κοντέρ πάνω στους δίσκους, ώστε να επιλέγουμε τον πιο γρήγορο σολίστα...[/quote']
Κοίτα εφόσον μιλάμε για "Ήρωες" θα πρέπει να μιλάμε για τους ανθρώπους που τα κάνουν όλα...
Με λίγα λόγια, ο Becker παίζει το δυσκολότερο Solo του Gilmour, με μεγάλη επιτυχία....O Gilmour παίζει το Αντίστοιχο του Becker...
Όχι...
για αυτό και η ταχύτητα = ικανότητα = ώρες παιξίματος = Μουσική έκφραση.
Μου αρέσουν πολλοί μη γρήγοροι κιθαρίστες, αλλά όταν θα πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον "ως κιθαρίστας" ναι θα βάλω και τον Παράγοντα Ταχύτητα.
:lol: :lol:Επειδη παραμεταλλιάσαμε
ωπα,βαλε λιγο φρενο...η ιστορια θα δειξει... 8)κατα τη γνώμη μου & οι 5 τρώνε για πρωϊνο όλα τα "¨ροκ" ειδωλα
Stevie Ray Vaughan(αν και πολυ "μεταλλαδικη" προσεγγιση στα blues' date='πολλες νοτες... :lol: ).
[/quote']
¶ρα ο Takis είναι μεταλάς στο βάθος ε;:wink:¶σχετα που μας κάνει τη σιγανοπαπαδιά ταχα blues και δε συμμαζεύεται.Πριν κοιμηθεί ακούει Pantera και Slipknot :lol:
Μια και αναφέρθηκαν οι δεινόσαυροι...
Όταν απο πιτσιρίκι ακούς Metallica ,Slayer,Sepultura κλπ κλπ με΄χρι τα 20-25 σου όσο να ναι έχει συνδεθεί με τη μουσική τους και όσο και αν πλέον ακούει άλλα πράματα εναλλακτικά όσο μεγαλώνει πιστεύω ότι το Black Αlbum ή το Arise ή το Show no mercy θα εξακολοθουν να έχουν περίοπτη θέση(εκτός αν έχει "ωριμάσει" και έχει αφορίσει το metal/rock)
στη δισκοθήκη του και γιατί όχι να τα ακούει που και που
Τελικά οι μεγάλοι εμάς του κάφρους δε μας καταλαβαίνουν ποτέ :evil:
τις ριζες μας δεν τις ξεχναμε ποτε!!!¶ρα ο Takis είναι μεταλάς στο βάθος ε;:wink:¶σχετα που μας κάνει τη σιγανοπαπαδιά ταχα blues και δε συμμαζεύεται.Πριν κοιμηθεί ακούει Pantera και Slipknot :lol:
Στην Καρδίτσα απ' όπου κατάγομαι' date=' κάποιες φορές στην Πλατεία, εμφανίζονταν ένας σέρβος ο οποίος είχε φτιάξει την κιθάρα του Διπλή (δυο Ταστιέρες) και έπαιζε με Tape in το ένα χέρι της μελωδίες στην Κάτω και με το άλλο τα Accorda απάνω,
Απίστευτος....Απλά το αναφέρω.. Έχω ακούσει να παίζει το winds of change και έπαθα πλάκα...
Έτσι για το παράδοξο της ιστορίας.[/quote']
ελπιζω τουλαχιστον να μην εκανε την απατεωνια που κανει ο satriani και ο ζηρας...μιλαω για το λαστιχακι που βαζει ο satriani πανω απο το 1ο ταστο ωστε να μην ακουγονται ελευθερες οι χορδες και για το ματσουκι που εχει ο ζηρας πανω απο τα 3 πρωτα ταστα για τον ιδιο λογο...ζητω η τεμπελια,κατω η μελετη :lol:
Στην Καρδίτσα απ' όπου κατάγομαι' date=' κάποιες φορές στην Πλατεία, εμφανίζονταν ένας σέρβος ο οποίος είχε φτιάξει την κιθάρα του Διπλή (δυο Ταστιέρες) και έπαιζε με Tape in το ένα χέρι της μελωδίες στην Κάτω και με το άλλο τα Accorda απάνω,
Απίστευτος....Απλά το αναφέρω.. Έχω ακούσει να παίζει το winds of change και έπαθα πλάκα...
Έτσι για το παράδοξο της ιστορίας.[/quote']
Μάλλον πρόκειται για τρελή σύμπτωση
Λοιπόν στη Ναυαρίνου στη Θεσ/νικη ένας ένας σέρβος ο οποίος είχε φτιάξει την κιθάρα του Διπλή (δυο Ταστιέρες) και έπαιζε με Tape in το ένα χέρι της μελωδίες στην Κάτω και με το άλλο τα Accorda απάνω,(όχι δεν αντιγράφω απλώς το post σου ισχύει αυτό αλήθεια)
Με μία διαφορά είχε ένα κασετοφωνάκι πίσω απο τον ενισχυτή 8O και ψάρωνε τον κόσμο