- Πόντοι
- 36
για τσεκαρετε kiko loureiro των angra και αναθεωριστε περι legato gοds!! :wink:
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
τι ακριβως εννοεις για τον malmsteen;δεν ειδα το ονομα του κ. Malmsteen να αναφερεται πουθενα στο topic - βαρετος και ανουσιος ναι αλλα τεχνικα δεν νομιζω οτι συγκρινεται οθτε καν με τον Michael Angelo....
O Malmsteen όμως τουλάχιστον βρήκε αυτό που πολλοί κιθαρίστες ψάχνουν και δε βρίσκουν ποτέ.Ηχο και στύλ παιξήματος.Κακά τα ψέματα τις περρισότερες φορές που ακούμε μια καταιγιστική αρμονική κλίμακα Malmsteen αναφωνούμε και φυσικά νομίζω ότι δε ζορίζεσαι και πολύ να καταλάβεις τον Malmsteen απο τον ήχο του πόσο μάλλον το πολύ χαρακτηριστικό "τα σπάω" vibrato του.δεν ειδα το ονομα του κ. Malmsteen να αναφερεται πουθενα στο topic - βαρετος και ανουσιος ναι αλλα τεχνικα δεν νομιζω οτι συγκρινεται ουτε καν με τον Michael Angelo....
Στην τελική ο Malmsteen έχει κάνει και κάποια hits και έχει εξασφαλίσει την θέση του στην ιστορία της μουσικής άσχετα που την έχει δεί και μέχρι και ο Satriani τον λέει μ#@$#α(Παρόλα αυτά εξέφρασε ο Joe την επιυθμία να τζαμάρουν)
οταν ενας κιθαριστας σολαρει μονο στην πεντατονικη και μαλιστα φαλτσαρει κατα εξακολουθηση τοτε δεν ειναι αντικειμενικα κακος?η οχι και τοσο καλος?Τώρα δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά' date=' αλλά πιστεύω ότι [b']κανείς[/b] δεν έχει το δικαίωμα να λέει (και αυτό ισχύει και στη μουσική βέβαια) ότι η γνώμη του είναι αντικειμενική. ¶σχετα με το αν συμφωνούν μαζί του πολλοί ή λίγοι, δεν παύει η άποψη που εκφράζει να είναι υποκειμενική.παίζω αρκετά χρόνια και μπορώ να έχω άποψη και αντικειμενική πολλές φορές
Πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για μουσική...
(Ίσως τα παραπάνω που γράφω να είναι και off topic, αλλά από την άλλη το τι είναι off topic ίσως είναι πάλι υποκειμενικό ζήτημα )