- Πόντοι
- 98
To αγαπημένο μου από τους αγαπημένους
αδελφούς Gallagher. Με αφορμή την επιστροφή τους και αφού τα βρήκαν αυτοί μεταξύ τους, είπα και εγώ να κάνω άλλο ένα guitar sound hunt. Όποτε μπαίνει η εισαγωγή , η τρίχα κάγκελο και η ερώτηση είναι πως το προσομοιάζουμε αυτό. Έλα μου ντε. Από την έρευνα που έκανα, Ο Noel, (για την εισαγωγή μιλάμε πάντα, διότι αναλαμβάνει ο bonehead μετά όταν μπαίνει και το μπάσο) φαίνεται ότι χρησιμοποιεί κάποιον marshall combo και μετά πηγαίνει εν σειρά σε έναν καθαρό Ac30. Αλλά επειδή ήταν λίγο ανέφικτό να το κάνω αυτό, προσπάθησα να βρω ένα ενισχυτή να κάνει και τις δυο δουλειές και τον βρήκα εν τέλη στον Orange rockerverb. Μετά, η έρευνα λέει πως πρέπει να βάλουμε Roland space echo, το οποίο προσθέτει πολύ και στην ατμόσφαιρά αλλά και στην χροιά του ήχου.
Όταν μπει το μπάσο, αναλαμβάνει ο JCM900 του Bonehead (Lo power) και δίνει το χαρακτηριστικό έξτρα γκάζι που έχει το κομμάτι.
Από κάτω ακολουθεί πλήρες φωτορεπορτάζ και φυσικά το απαραίτητο wav για να ακούσετε αν σας αρέσει το αποτέλεσμα.
Enjoy και ελπίζω κάτι από αυτά να σας βοηθήσει αν σας ενδιαφέρει το ηχόχρωμά τους.
*All backing tracks by haryy

Όταν μπει το μπάσο, αναλαμβάνει ο JCM900 του Bonehead (Lo power) και δίνει το χαρακτηριστικό έξτρα γκάζι που έχει το κομμάτι.
Από κάτω ακολουθεί πλήρες φωτορεπορτάζ και φυσικά το απαραίτητο wav για να ακούσετε αν σας αρέσει το αποτέλεσμα.
Enjoy και ελπίζω κάτι από αυτά να σας βοηθήσει αν σας ενδιαφέρει το ηχόχρωμά τους.
*All backing tracks by haryy
Attachments
-
bonehead cab.jpg51.1 KB · Εμφανίσεις: 0
-
bonehead jcm9000 head.jpg93.5 KB · Εμφανίσεις: 0
-
noel amp.jpg76.6 KB · Εμφανίσεις: 0
-
noel cab and mics.jpg48.6 KB · Εμφανίσεις: 0
-
noel sm57 speaker.jpg4.5 KB · Εμφανίσεις: 0