- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
άσπρο βγαίνει...
ωραίο το κοκκινάκι κάτω
φεύγω μόλις κορνάρουνΕκτός κι αν φεύγεις μόλις ανάψει άσπρο ασούμε.
= Αποθηκευμένα Μουσικά Όργανα =
(it does not compute..)
Ωραίος! Αν σε παίρνει (οικονομικά) για Polybrute, το προτείνω ανεπιφύλακτα.Το επόμενο synth βήμα θα είναι ένα καλό polyphonic analog
Συμφωνώ, συνθάρα! Και το Take5 (αν και δε μου αρέσει εμφανισιακά) διάβασα πρόσφατα για το τρόπο που διαχειρίζεται το patch bay και είναι επίσης μια πολύ καλή λύση στη μισή τιμή. Δε ξέρω, δεν έχω βγάλει πόρισμα σε αυτή τη κατηγορία τιμών ακόμη. Νομίζω η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάσω κάποια σε κανένα κατάστημα την επόμενη φορά που θα βρεθώ Αθήνα. Γιατί καλά τα reviews αλλά...Αν σε παίρνει (οικονομικά) για Polybrute, το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Μπας και εννοούσες το Mod Matrix? γιατι είδα κι εγώ πρόσφατα κάτι παρόμοιο σε ενα βίντεο του Matt Johnson νομίζω..το τρόπο που διαχειρίζεται το patch bay
ναι όντως, η συνήθεια στους όρους από τα analogΜπας και εννοούσες το Mod Matrix?
Καλή ερώτηση! Το μόνο που μετάνιωσα βασικά... Πάνω κάτω παρόμοια πράγματα κάνω και με το minibrute, σίγουρα όχι τόσο πολύπλοκα αλλά πέφτει κοντά. Και είπα ας δώσω κάμποσα monosynths μπας και βρω κανένα σοβαρό poly που δεν έχω. Και το πήρε και αυτό η μπάλα.Το 2600 γιατί το έδωσες?