- Πόντοι
- 4,208
To KOMPLETE. Πάρε μου το KOMPLETE ??
Θα στο πάρω εγώ Κώστα μου.
Υπό έναν όρο.
Να μου πάρεις το Axe-fx III Turbo.
To KOMPLETE. Πάρε μου το KOMPLETE ??
Θα πάω να το κλέψω.Θα στο πάρω εγώ Κώστα μου.
Υπό έναν όρο.
Υπό έναν όρο.
Συμφωνω με τον φιλτατο Φρρρρρ. Ασε που με ατμοσφαιρικο μοντελο θα μπορεις να παιζεις κ ατμοσφαιρικη μουσικη.Με το Turbo θα έχεις θέματα, βγάζει προβλήματα η φτερωτή, προτιμησε το ατμοσφαιρικό το ορθόδοξο, Στράτο...
Εξομοιωνει ο,τι προενισχυση/ενισχυτη/καμπινα/πεταλι/492 ακομα πραγματα που μου διαφευγουν μπορεις να φανταστεις, σχεδον σε ο,τι αλυσιδα μπορεις να φανταστεις.αυτό τι είναι τώρα ρε παιδιά?
Πολυεφέ για τις κιθάρες και κάρτα ήχου μαζί?
Τι είναι αυτά τώρα, δεν καταλαβαίνω..................................
Πάρτε σε VST?
Πάρτε σε VST?
και στα πλήκτρα νιώθουμε το latency σε σχέση των VST ελλείψει DSP chips που το hardware synth έχει.Εξομοιωνει ο,τι προενισχυση/ενισχυτη/καμπινα/πεταλι/492 ακομα πραγματα που μου διαφευγουν μπορεις να φανταστεις, σχεδον σε ο,τι αλυσιδα μπορεις να φανταστεις.
Τα τουρμπο μοντελα λογω της αυξημενης επεξεργαστικης ισχυος, στο κομματι της αλυσιδας κανουν μητροπολιτες κ πατριαρχες οχι απλους παπαδες που κανει το ατμοσφαιρικο.
Το ατμοσφαιρικο οπως ειπα κ πιο πριν ειναι καλυτερο για ατμοσφαιρικη μουσικη.
Ο Φιουζιος ειναι σε διλημμα γιατι κ περιεργες αλυσιδες γουσταρει κ να παιξει ατμοσφαιρικη μουσικη.
Οσα εγραψα για το ατμοσφαιρικο κομματι μπορεις να τα αγνοησεις.
Μου ειναι πολυ δυσκολο να μη συνεχισω μια βλακεια που διαβασα μολις δυο ποστ πριν κ μ'ενθουσιασε.
Το δουλευω ομως?
Επισης τα vst λογω latency ενω ηχητικα (τα καλα) σκοτω, στα χερια τα νιωθεις λιγο καπως.
Τοσες δεκαετειες σκοτωνομαστε για λαμπες κ τωρα που αποφασιζουμε να το γυρισουμε σε ψηφιο, θελουμε μηχανημα κυριος!
Υπαρχουν κ αλλα που κανουν αυτη τη δουλεια, αλλα τα Φρακταλ ειναι τα καλυτεροτερα.
πήγα leroy merlin εχθές να πάρω υλικό που κάνω κάτι δουλειές στο σπίτι και έχουν ακριβύνει μέχρι και οι βίδες.Πεινάμε αγόρι,
Αυτό που θέλετε βλέπω έχει 3000?
ΚΑΙ για άλλη μια φορά, μπήκαν οι κιθαρίστες σε θέμα για πλήκτρα και αναλύουν τις turbo εκδόσεις του νέου αποσμητικού AXE.. αδιόρθωτοι είστε, τσ-τσ-τς..
Συγκρινουμε τα χαρντγουερ με vst αρα δεν ειμαστε 100% εκτος ?ΚΑΙ για άλλη μια φορά, μπήκαν οι κιθαρίστες σε θέμα για πλήκτρα και αναλύουν τις turbo εκδόσεις του νέου αποσμητικού AXE.. αδιόρθωτοι είστε, τσ-τσ-τς..
Τα εχεις ομως ολα σε εξομοιωση σε ενα μοντελλερ κ ακομα κ αν το συνηθισεις αυτο ηχητικα, το λεητενση στο χερι το καταλαβαινεις σ'ενα vst
Εδώ ποστάρουμε τί έχουμε σε πλήκτρα, όχι τί θέλουμε σε modellers.ο Κώστας θέλει λέει το Komplete.
Εδώ ποστάρουμε τί έχουμε σε πλήκτρα, όχι τί θέλουμε σε modellers.
Εχεις απολυτο δικιο.Εδώ ποστάρουμε τί έχουμε σε πλήκτρα, όχι τί θέλουμε σε modellers.
πάρτε μια ακουστική και γράψτε στο laptop σας και βάλτε free VST για την επεξεργασία και ενορχήστρωση, μια χαρά θα είστε. 4500 σε τέτοια περίοδο που δεν ξέρουμε πόσο θα μας έρθει το ρεύμα κάθε φορά και τι τιμές θα βρούμε στα σούπερ μάρκετ με το χρηματιστήριο ενέργειας και τροφίμων? Οι μισθοί είναι σταθεροί και η αγοραστική αξία χάνεται και το χρηματιστήριο είναι εις βάρος των χαμηλόμισθων και δίνει υπερκέρδη στους επενδυτές και τις πολυεθνικές.Λίγο παραπάνω έχει.
Κι άλλα 1300 για τα πατούμενα βάλε.
4.500 χοντρικά.
Τζάμπα είναι, πιο φθηνό κι απ' το μοντάζ.
πάρτε μια ακουστική και γράψτε στο laptop σας