- Πόντοι
- 398
Λοιπόν, οι παρακάτω pics είναι τραβηγμένες μεταξύ Σεπτεμβρίου 2022 και Ιουλίου 2023.
ΚΑΘΟΛΟΥ αποκλεισμένοι δεν είστε! Αν έχεις πλήκτρα ΚΑΙ φωτό απο πλήκτρα, δεν είσαι πλέον κιθαρίστας, είσαι ΜΟΥΣΙΚΟΣ.Δεν έχω καταλάβει αν οι κιθαριστες είμαστε αποκλεισμενοι.
Ωραίος.. Μου αρέσει που μπορώ να βλέπω τα σχετικά μεγέθη των keyboards που δεν γνωρίζω.αυτα τα ολιγα....
Πολύ όμορφο. Όχι ωρέ, δεν είσαστε αποκλεισμένοι εσείς οι κιθαρίστες, ό,τι πλήκτρο έχετε που να αξίζει ανέβασμα, ανεβάστε το.Δεν έχω καταλάβει αν οι κιθαριστες είμαστε αποκλεισμενοι.
Ας ποστάρω παρόλα αυτά το μοναδικό πλήκτρο μου (μη λαμβάνοντας υπόψιν midi controllers)
Προβολή συνημμένου 39780
Αν έχεις πλήκτρα ΚΑΙ φωτό απο πλήκτρα, δεν είσαι πλέον κιθαρίστας, είσαι ΜΟΥΣΙΚΟΣ.
Φυσικά. Εννοείται αν είσαι χρονοταξιδιώτης.Μπορούμε να ανεβάσουμε κ φωτό από μελλοντικά σεταπ;
εξαιρετικότατον!!!!!!Korg pa700
Roland Fantom 06
Maschine +
Komplete Kontrol A49
2 Behringer Truth B2031A
Behringer Xenyx QX1204 και μια
Focusrite Scarlett 4i4 2nd gnrt μαζι με ενα
Mac Air M1 για τα vstia στο πλαι δεν φαινονται....
αυτα τα ολιγα....
Προβολή συνημμένου 39766
εσεις έχετε πιό ωραία και πιο καινούργιαΈλα βρε συ, τι ντρέπεσαι? Με ένα Hammond SK2 δεν θα έπρεπε να ντρέπεσαιΠροβολή συνημμένου 39784
Ναί, αλλά μόνο αν ΚΑΙ τα συνθ είναι μελλοντικά..Μπορούμε να ανεβάσουμε κ φωτό από μελλοντικά σεταπ;
θέλει παρακάλια....................Μπαα δεν ανεβαζω.
Ντρέπομαι...
So what?? Έλα, άρχισε να ποστέρνεις (RIP Μπαμπινιώτη), μην το παίζεις δύσκολος...?εσεις έχετε πιό ωραία και πιο καινούργια
Και στο τέλος θα βάλει κανα MemoryMoog και θα μας βγάλει τα μάτια..θέλει παρακάλια.......