W
Waterfall-K
Guest
Thank you Cos
Πολύ κόζι χώρος. i love it.samy paraga είπε:Για τη συμβουλή που θα σε δώκω, δεν θέλω ευχαριστίες λαίμαι
Αν ακούσεις κανά παλιατζή να περνάει απ όξω, δώστου το Χαμούνδ για ανακύκλωση λαίμαι
Τα σύγχρονα στούνδιος, το μόνο που θέλουν από πλήχτρα, είναι ένα μύδι ΤΑΙΛΩΣ λαίμαι
NORTH PARAGA'S STUDIOS
Thanks George.GZaimis είπε:Απολαυστικότατο το hammond!
Που πα ρε Punkιο με το MIDI controller των 2 οκταβων?NORTH PARAGA'S STUDIOS
Τανκ γιου ΛάκιςLK είπε:Πολύ ωραίο το moooooooooooog
Ωραία και τα παραγκας στουδιο.
Σαφώς. ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Το πως εχεις στησει τα ακουστικα πανω στην πλατη της καρεκλας ειναι ολα τα λεφτα....![]()
Φυσικα υπαρχει! Απομακρυνε την κεραια γρηγορα εξω απ'το δωματιο, ή καλυτερα ολα τα synths. Μην αγγιζεις την κεραια, περα απ'την ηλεκτρομαγνητικη/ραδιενεργη/κοσμικη ακτινοβολια που εκπεμπει, μπορει να τραβηξει και κεραυνους!axtarmas είπε:Υπάρχει περίπτωση το ασύρματο σήμα να δημιουργήσει πρόβλημα στο πλήκτρο;
Μπάαα, προτιμώ να πεθάνω παρέα με τα πλήκτρα παρά να ζήσω δίχως αυτά. 8)Waterfall-K είπε:Αν θες τη γνωμη μου, εγω θα ειχα αλλαξει ηδη σπιτι...
![]()
Αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δεις ότι είναι δαγκωμένα!Όμορφα! Σπασμένα πλήκτρα βλέπω, και μάλιστα και τα δύο νότες Ρε. Έχεις κάποια προτίμηση να τις πατάς τόσο συχνά ή από μίσος τις σπας; Είναι φθηνά ανταλλακτικά πάντως να τις αλλάξεις και ίσως αξίζει τον κόπο.
Αν επιτρέπεται πιο παντοπωλείο και που;
Αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δεις ότι είναι δαγκωμένα!