Fiesta Red Strat

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K

Ποιά από τις τρεις Fiesta Rer Strats?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    23
Εμένα η Candy Apple Red μου αρέσει πολύ περισσότερο από την Fiesta Red

Εμένα η Candy Apple Red μου αρέσει πολύ περισσότερο από την Fiesta Red
Όλες οι reds είναι ωραίες 

Messenger_creation_5ED98B1D-1DB5-425E-A7E2-294472AD49E8.jpeg

Vintage V6M ReIssued Electric Guitar ~ Firenza Red

100€ παραπάνω αλλά 10 φορές καλύτερη κιθάρα από την Squier. Και μόνο το Wilkinson Tremolo αξίζει τη διαφορά μιας και είναι από τα καλύτερα tremolos ever, κι αυτό σε σύγκριση με οποιοδήποτε tremolo strat, όχι μόνο με τα φθηνά. Για μένα είναι καλύτερη κιθάρα και από την Fender Player I (την Player II τη σουλουπώσανε κάπως).

Βγαίνει σε relic & non relic. 

Αυτό αν μιλάμε πάντα για καινούργιες αποκλειστικά, γιατί με τις κιθάρες που βρίσκει κανείς στα μεταχειρισμένα δεν αξίζει καν να ασχοληθείς με οποιαδήποτε από αυτές.

Το βγάζει αυτό το χρωματάκι και η soundsation ?
Στο περίπου. Το παρα- πορτοκαλίζουν οι τύποι.

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή και τα φώτα σας.

Η αλήθεια είναι ότι συμφωνω με την επιλογή σας, ήτοι την Squire.

Όμως , μολονότι αυτό λέει το συναίσθημα, σκέφτομαι πιο πολύ με logistics για την αγορά αυτής της κιθάρας.

Ανάμεσα στις 2 άλλες, μου αρέσει πιο πολύ η HB, αλλά με χαλάει πολύ το Headstock (δεν μπορώ να το παραβλέψω τελικά).

Επίσης ΔΕΝ έχω καμία εμπειρία με strat ΗΒ.

Από την άλλη οι soundsation είναι δοκιμασμένες και σε strat και σε tele.

Είναι πολύ ωραίες κιθάρες, με ωραίο ήχο, άνετο μανίκι, και ωραίο finish.

Φυσικά με χαλάει το rosewood , αλλά αυτό είναι.

Επίσης , νομίζω για 23η κιθάρα και 4η strat, τα 150 ευρώ είναι μια χαρά.

Δεν θα ήθελα να πάω παραπάνω , γι αυτό και απέριψα την Squier τελικά.

Αν ήταν να πάω στα 400 euro, θα άρχιζα να ψάχνω used mexican....

Κάτι παίζει στις αγγελίες, αλλά βεριέμαι το τράβηγμα.

Έχω και στο μυαλό μου να τα χώσω για Gibson , αν βρεθεί αυτή που θέλω....αλλά used φυσικά, οπότε είπα να μην ανοίγομαι πολύ οικονομικά.

Έδωσα γραπτή εντολή στον dealer μου να δει αν υπάρχει λοιπόν η soundsation σε απόθεμα, και αν ΝΑΙ, να την πάρει. ?

Αν όλα πάνε καλά, θα έρθει και η περιέργειά μου είναι να δώ τι τελικά "κόκκινο" έχει, γιατί ναι μεν το δίνουν "fiesta red", αλλά στις φώτο δεν είναι τέτοιο.

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όλους!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Α τον κανάγια ?

Δηλαδή μετά από τέτοιο... μεγαλειώδες poll και πας και παίρνεις την κιθάρα που έλαβε 0%, μηδέν, zero, nul points. 

Για όνομα... ?

Έχω και στο μυαλό μου να τα χώσω για Gibson , αν βρεθεί αυτή που θέλω....αλλά used φυσικά, οπότε είπα να μην ανοίγομαι πολύ οικονομικά.
Μάλιστα... μάλιστα... ? Να σου πω... τόσοι γάμοι έγιναν το καλοκαίρι στην περιοχή. Έχε πίστη, θα ανοίξουν οι δουλειές ?

Μάλιστα... μάλιστα... ? Να σου πω... τόσοι γάμοι έγιναν το καλοκαίρι στην περιοχή. Έχε πίστη, θα ανοίξουν οι δουλειές ?
Πραγματικά , εκεί ποντάρω! ?

Από την άλλη οι soundsation είναι δοκιμασμένες και σε strat και σε tele.

Είναι πολύ ωραίες κιθάρες, με ωραίο ήχο, άνετο μανίκι, και ωραίο finish.

Υπάρχει και σε maple. Δεν την φέρνει ο στόλλας?

https://www.soundsationmusic.com/en/products/268982-electric-guitars/275200-double-cutaway-electric-guitar-with-3-single-coils-and-vintage-tuners-wilkinson-equipped-maple-fretboard

image-fill-640x640-fff.png

edit: άκυρο, είναι η retro σειρά και όχι η standard

Μεταξύ της Squier και της Soundstation κι εγώ τη Soundstation θα έπαιρνα. Δεν τα αξίζει σε αυτή την αγορά τα λεφτά της η Squier. 

H κιθάρα είναι Out of stock αυτη τη στιγμή.

Αλλαγή σχεδίων

https://www.thomann.de/gr/squier_sonic_strat_ht_torino_red.htm

Υπάρχει καμία εμπειρία από τις sonic squire;

Δεν έχω πιάσει καμία στα χέρια μου, μόνο affinity και CV.

edit:

Άκυρο, βλέπω είναι hard tale.

Αλλαγή σχεδίων
Όχι, δεν το πιστεύω... Γρήγορα ένα σύννεφο για να πέσω ?

Τώρα ειλικρινά. Sonic... "σκουίρ";  ?

Άκυρο, βλέπω είναι hard tale.
Ο ορισμός του "άγιο είχαμε" ?

Οι Sonic είναι οι Bullet με άλλο όνομα
Και... «Nebuchadnezzar II» να τις πούνε, (Ναβουχοδονόσορ Β΄), δεν είναι τώρα αυτά πράγματα για το status του κ. συνήγορου. 

Όταν κάνας φίλος με ρωτούσε "ο Γιαννάκης μας θέλει να μάθει ηλεκτρική κιθάρα, τι να του πάρω;", η στάνταρ απάντηση ήταν "την πιο φτηνή squier".

Ο κ. συνήγορος δεν είναι "Γιαννάκης" για να πάρει starter όργανο- ήμαρτον δηλαδή.

Ο @LK είναι εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας. Το φαντάζεσαι να πάει κάνας πελάτης στα γραφεία της LK and Partners Law Firm και να δει ξεχασμένη σε καμία άκρη μια... Sonic Squier;  Θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα ?

Εντάξει, είπαμε σφιχτό το budget, αλλά ας κρατήσουμε τουλάχιστον τα προσχήματα.

Και... «Nebuchadnezzar II» να τις πούνε, (Ναβουχοδονόσορ Β΄), δεν είναι τώρα αυτά πράγματα για το status του κ. συνήγορου. 

Όταν κάνας φίλος με ρωτούσε "ο Γιαννάκης μας θέλει να μάθει ηλεκτρική κιθάρα, τι να του πάρω;", η στάνταρ απάντηση ήταν "την πιο φτηνή squier".

Ο κ. συνήγορος δεν είναι "Γιαννάκης" για να πάρει starter όργανο- ήμαρτον δηλαδή.

Ο @LK είναι εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας. Το φαντάζεσαι να πάει κάνας πελάτης στα γραφεία της LK and Partners Law Firm και να δει ξεχασμένη σε καμία άκρη μια... Sonic Squier;  Θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα ?

Εντάξει, είπαμε σφιχτό το budget, αλλά ας κρατήσουμε τουλάχιστον τα προσχήματα.
Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ εγώ.

Είτε με σονικ σκουαηρ με βάλεις είτε με Γκιμπσον καστομ σοπ... πάλι θα λάπμω. ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back