Τώρα τσατίστηκα και είπαμε θα πάρω γκιπσονΠάρε αφτί,
Κανονικά και τον matching ενισχυτή θες για να κλείσεις σαν ανΤρας
Προβολή συνημμένου 47259
Κάποιος είδε το φως... κάποιος επέστρεψε στον ορθό δρόμο... κάποιος άφησε πίσω του την κιθαριστική τρυφηλότητα και επανήλθε στην αρετή ?Το μέλλον ειναι στη Stratocaster
Είναι ενδιάμεσο στάδιο μέχρι να με χτυπήσει κρίση ηλικίας και να θέλω κιθάρα με δύο διπλούς.Κάποιος είδε το φως... κάποιος επέστρεψε στον ορθό δρόμο... κάποιος άφησε πίσω του την κιθαριστική τρυφηλότητα και επανήλθε στην αρετή ?
Praise the Lord ?
ΠεΖμου ότι γράφει JUN 13 , 2026 κετηνπιρεςαποτομελον...
Απόφαση σοφίας για να μην σε κυνηγά η Σοφία.Είναι ενδιάμεσο στάδιο μέχρι να με χτυπήσει κρίση ηλικίας και να θέλω κιθάρα με δύο διπλούς.
Δηλαδή αν αίφνης κάποιος από εκεί που ήθελε (θα πω εντελώς συμπτωματικά) μια strat, αρχίζει να αποζητά (πάλι θα πω εντελώς συμπτωματικά) μια LP, έχει χτυπηθεί από κρίση μέσης ηλικίας;Είναι ενδιάμεσο στάδιο μέχρι να με χτυπήσει κρίση ηλικίας και να θέλω κιθάρα με δύο διπλούς.
Strat θέλω κάποια στιγμή.Δηλαδή αν αίφνης κάποιος από εκεί που ήθελε (θα πω εντελώς συμπτωματικά) μια strat, αρχίζει να αποζητά (πάλι θα πω εντελώς συμπτωματικά) μια LP, έχει χτυπηθεί από κρίση μέσης ηλικίας;
Α τον έρημο... ?
Λίγο "tele/LP" το σχέδιο του σώματος. Δύσκολα πράγματα... ? Αν σου αρέσει βέβαια, δεν μου πέφτει λόγος. Σαν κατασκευή πάντως δείχνει εξαιρετική.LP όχι. Αν ειναι για 2hb θα πάω εδω
https://www.hamorguitars.com/guitar-anemone/
Κιθαρόνι σοβαρό.
1-2 αισθητικής φύσεως τροποποιήσεις θα έκανα μονο.
Και μετά όταν θες να χωρίσεις ποιος την παίρνει.Λίγο "tele/LP" το σχέδιο του σώματος. Δύσκολα πράγματα... ? Αν σου αρέσει βέβαια, δεν μου πέφτει λόγος. Σαν κατασκευή πάντως δείχνει εξαιρετική.
Μου κάνει τρόπο τινά για κιθάρα... "γάμου"*
* Την "παντρεύεσαι" ?
Δεν τις ειχα ξανακουσει τις Hamor, είναι και ντοπιες μαλιστα - πολυ ενδιαφέρον!Strat θέλω κάποια στιγμή.
LP όχι. Αν ειναι για 2hb θα πάω εδω
https://www.hamorguitars.com/guitar-anemone/
Κιθαρόνι σοβαρό.
1-2 αισθητικής φύσεως τροποποιήσεις θα έκανα μονο.
Και εγώ όταν την ειδα σε αυτη τη φωτογραφία είχα αυτες ακριβως τις σκέψεις.Λίγο "tele/LP" το σχέδιο του σώματος. Δύσκολα πράγματα... ? Αν σου αρέσει βέβαια, δεν μου πέφτει λόγος. Σαν κατασκευή πάντως δείχνει εξαιρετική.
Μου κάνει τρόπο τινά για κιθάρα... "γάμου"*
* Την "παντρεύεσαι" ?