Fiesta Red Strat

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K

Ποιά από τις τρεις Fiesta Rer Strats?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    23
Αν από την HB , πας στη squier, 2πλασιαζεις το μπάτζετ. 

Και μετά λες...4 κατοστάρικα για squier...δεν βάζω κάτι ακόμη να πάω σε fender Mexico...έστω used....και μετά χάνεται η μπάλα και αρχίζεις και κοιτάς αμερικάνα ?
Ναι, και μετά λες "αφού κοιτάω την αμερικάνα, δεν ρίχνω μια ματιά και για custom shop..."

ΟΧΙ 

Θέτεις "ταβάνι" στο budget κ. συνήγορε και με αποφασιστικότητα αναφωνείς "ως εδώ".  ?

Έχεις θέσει "ταβάνι";

Ναι, και μετά λες "αφού κοιτάω την αμερικάνα, δεν ρίχνω μια ματιά και για custom shop..."

ΟΧΙ 

Θέτεις "ταβάνι" στο budget κ. συνήγορε και με αποφασιστικότητα αναφωνείς "ως εδώ".  ?

Έχεις θέσει "ταβάνι";
Ταβάνι δεν έθεσα,  αλλά η άποψις μου είμαι ή μέχρι 200 ευρώ η αλλιώς 1000αρικο ...μάλλον 

Τα ενδιάμεσα είναι μπέρδεμα. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ταβάνι δεν έθεσα,  αλλά η άποψις μου είμαι ή μέχρι 200 ευρώ η αλλιώς 1000αρικο ...μάλλον 

Τα ενδιάμεσα είναι μπέρδεμα. 
Με το μπαρδόν δηλαδής, αλλά μόλις απέκλεισες την "σκουίρ" (που λέει ο sir) και "φωτογράφισες" την HB.

Άρα;

Με το μπαρδόν δηλαδής, αλλά μόλις απέκλεισες την "σκουίρ" (που λέει ο sir) και "φωτογράφισες" την HB.

Άρα;
Γενικά μιλάμε,  όχι ειδικά για την περίπτωση. 

Πάρε αυτή. 

image.jpg

Γενικά μιλάμε,  όχι ειδικά για την περίπτωση. 
Αααααα... ? Συγνώμη σε παρεξήγησα. 

Πάντως θεωρώ ότι το θέμα συμπεριλαμβάνεται στα "λυμένα". 

Ο λαός του Noiz μίλησε και αναμένει τις σχετικές ανακοινώσεις ?

Fiesta.JPG

Αααααα... ? Συγνώμη σε παρεξήγησα. 

Πάντως θεωρώ ότι το θέμα συμπεριλαμβάνεται στα "λυμένα". 

Ο λαός του Noiz μίλησε και αναμένει τις σχετικές ανακοινώσεις ?

Προβολή συνημμένου 47175
Ναι είναι συντριπτική η διαφορά....και η ΗΒ καταλαθως...

Πάρε αυτή. 
Η αυτή είναι η αγαπημένη μου, καθότι μου θυμίζει το μοναδικό P που πραγματικά γουστάρω τρελά (λόγω εμφάνισης)

57 P.jpg

Και σε αυτό το σημείο δράττομαι της ευκαιρίας για να σε καθοδηγήσω στην επόμενη αγορά σου. 

Και καθώς το ζητούμενο μας εδώ είναι το χρώμα, μόλις τελειώσεις με το red θα στραφείς προς αναζήτηση του χρωματικού Holy Grail το οποίο κόσμησε τις stratocaster διαχρονικά. 

Burgundy Mist ?

Βέβαια και για να είμαι ειλικρινής, στη Fender θέλουν κρέμασμα από τσιγκέλι και μάλιστα ανάποδα που δεν έβγαλαν αυτό το αριστούργημα με maple μπράτσο- αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.

Burgundy Mist, το πιο "μοδάτο" χρώμα ever κ. συνήγορε.

BurgundyMist.jpg

Και σε αυτό το σημείο δράττομαι της ευκαιρίας για να σε καθοδηγήσω στην επόμενη αγορά σου. 

Και καθώς το ζητούμενο μας εδώ είναι το χρώμα, μόλις τελειώσεις με το red θα στραφείς προς αναζήτηση του χρωματικού Holy Grail το οποίο κόσμησε τις stratocaster διαχρονικά. 

Burgundy Mist ?

Βέβαια και για να είμαι ειλικρινής, στη Fender θέλουν κρέμασμα από τσιγκέλι και μάλιστα ανάποδα που δεν έβγαλαν αυτό το αριστούργημα με maple μπράτσο- αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.

Προβολή συνημμένου 47177
Δεν μου αρέσουνε οι γυναικείες ?

Ενδιαφέρον είναι και το Candy Apple Red. Είχα φτιάξει μία κάποτε με σώμα από Rockinger (την έχω ακόμα). Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται πολύ καλά (έχει μία διακριτική πέρλα στο σώμα), που θα πήγαινε μούρλια με τα κουστούμια του για τα δικαστήρια!!!!

https://www.customshop.gr/?btp_work=tex-special

image.png

Burgundy Mist ?

Προβολή συνημμένου 47177
Κρέμασμα απο το τσιγκέλι θέλουν που δεν το έβγαλαν με rosewood αλλά με αυτό το αναιμικό αίσχος. Κανονικα επρεπε να υπάρχει επιλογή και στα δυο.

Ενδιαφέρον είναι και το Candy Apple Red. Είχα φτιάξει μία κάποτε με σώμα από Rockinger (την έχω ακόμα). Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται πολύ καλά (έχει μία διακριτική πέρλα στο σώμα), που θα πήγαινε μούρλια με τα κουστούμια του για τα δικαστήρια!!!!

https://www.customshop.gr/?btp_work=tex-special

Προβολή συνημμένου 47178
CAR μονο το σωστό (με χρυσό απο κάτω) και μόνο με maple.

Ενδιαφέρον είναι και το Candy Apple Red. Είχα φτιάξει μία κάποτε με σώμα από Rockinger (την έχω ακόμα).
Ναι μεν like, αλλά θα την προτιμούσα (ως είθισται) με maple neck. 

ΥΓ: Τα υπόλοιπα από κοντά το βράδυ

Ναι μεν like, αλλά θα την προτιμούσα (ως είθισται) με maple neck. 

ΥΓ: Τα υπόλοιπα από κοντά το βράδυ
Mε maple είχα φτιάξει τη προηγούμενη...αυτό υπήρχε πρόχειρο...μια χαρά είναι γκρινιάρηδες γέροι!!!

Δεν νομίζω το refinish να στοιχίζει λιγότερο από την sountsation

Ίσως όχι αλλά η soundsation δεν είναι fiesta red, υπάρχουν όλα αυτά τα είδη κόκκινης βαφής (candy red apple red, fiesta red, cherry burst, coral red κτλ) οπότε αναγκαστικά θα την πήγαινα για refinish (αν ήθελα πραγματικό fiesta red, γιατί ούτε 5χιλιαρικα δίνω για την custom shop αλλά και τα 400 που ζητάει η squier πολλά με φαίνονται ? ) 

Έχεις μια μπλε Γιαπωνέζα, αυτή θα έδινα για ριφιν και θα την μετέτρεπα σε fiesta red... ειναι και vintage σχεδιασμου με το εξαβιδο τρεμολο και τα 21 ταστα οποτε ταιριαζει και αισθητικά....

https://www.thomann.de/gr/fender_av_ii_61_strat_rw_frd.htm?glp=1&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw9Km3BhDjARIsAGUb4nzj-qcqDqsq8ubafOE16bJ1JJIclcMcUp2Lb0sPUkAEJG4EYWwVVjkaAvtFEALw_wcB

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ίσως όχι αλλά η soundsation δεν είναι fiesta red, υπάρχουν όλα αυτά τα είδη κόκκινης βαφής (candy red apple red, fiesta red, cherry burst, coral red κτλ)

είναι λίγο σαν τα αυγά του Πάσχα.

Μόνο ΑΝΑΤΟΛΗ.

ε τι, βάφονται τα αυγά με.....χορδές???

Έχεις μια μπλε Γιαπωνέζα, αυτή θα έδινα για ριφιν και θα την μετέτρεπα σε fiesta red... ειναι και vintage σχεδιασμου με το εξαβιδο τρεμολο και τα 21 ταστα 
Αυτή είναι η πρώτη μου κιθάρα και κλείνει 36 χρόνια ζωής....δεν την ακουμπάω. Όχι refinish, και να την παίξω που λέει ο λόγος. 

Όλες μου οι αναμνήσεις είναι αυτή η κιθάρα. 

Προτιμώ να δώσω 4000 πάρα να πειράξω αυτή. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back