Fiesta Red Strat

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K

Ποιά από τις τρεις Fiesta Rer Strats?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    23
@LK Να σου πω... Μας ρωτάς για καθαρά αισθητικούς λόγους, ε? Δεν νομίζω να θες να πάρεις καμία... κιθάρα ?

@LK Να σου πω... Μας ρωτάς για καθαρά αισθητικούς λόγους, ε? Δεν νομίζω να θες να πάρεις καμία... κιθάρα ?
Σιγά μην  πάρω κιθάρα ?

εγω πάντως έχω αποκτήσει πρόσφατα φετίχ με τις θήκες.

Πρέπει νομίζω κάθε κιθάρα να έχει μια σωστή θήκη.

Γι αυτό επιμένω, και τώρα...κόκκινη φιέστα ρεντ χωρίς θήκη....κρίμα

εγω πάντως έχω αποκτήσει πρόσφατα φετίχ με τις θήκες.

Πρέπει νομίζω κάθε κιθάρα να έχει μια σωστή θήκη.

Γι αυτό επιμένω, και τώρα...κόκκινη φιέστα ρεντ χωρίς θήκη....κρίμα
Θα χει θήκη , αλλά όχι κόκκινη θήκη ?

η μονη κιθαρα που εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Fiesta Red ΧΡΩΜΑ ειναι η Squier ,οποτε αΦτι
Τις είδα και σε βίντεο. 

Άσε,  δεν βγάζεις άκρη....ειδικά από τις φωτογραφίες. 

Eπειδή βλέπω ότι σε ενδιαφέρει το χρώμα του σώματος και όχι του fingerboard να και ένα άλλο καυσόξυλο. Βέβαια αυτό το κόκκινο το ονομάζουν Torino red αλλά anyway. Είναι φθηνά και βγαίνει και σε άλλα χρωματάκια

https://www.thomann.de/gr/squier_sonic_strat_ht_torino_red.htm

18614118_800.jpg

19243760_800.jpg
18614543_800.jpg
19243613_800.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Eπειδή βλέπω ότι σε ενδιαφέρει το χρώμα του σώματος και όχι του fingerboard να και ένα άλλο καυσόξυλο. Βέβαια αυτό το κόκκινο το ονομάζουν Torino red αλλά anyway. Είναι φθηνά και βγαίνει και σε άλλα χρωματάκια

https://www.thomann.de/gr/squier_sonic_strat_ht_torino_red.htm

H αλήθεια είνα ότι και εγώ στο fiesta red προτιμώ το maple.

Οπότε ήρθε ο πρώτος αποκλεισμός. Και μείναμε με HB vs Squier ή αλλιώς 198e vs 389e
Πραγματικά... Αλλά η κουβέντα είναι άνευ ουσιαστικού αντικειμένου.

Ο κ. συνήγορος ήταν κατηγορηματικός. Δεν προτίθεται να προβεί σε αγορά άλλης κιθάρας. ?

Καμια από αυτές. 

Θα έκανα refinish μια ήδη υπάρχουσα στο χρώμα που θέλω ακριβώς (πχ fiesta red ?)

Αφού μπορώ να πετύχω ακριβώς το χρώμα που θελω γιατί να αγόραζα άλλη? 

Ειδικά κάποια Μεξικάνα ή Γιαπωνέζα για να μην ανησυχώ για χάσιμο αξίας λόγω refinish 

Καμια από αυτές. 

Θα έκανα refinish μια ήδη υπάρχουσα στο χρώμα που θέλω ακριβώς (πχ fiesta red ?)

Αφού μπορώ να πετύχω ακριβώς το χρώμα που θελω γιατί να αγόραζα άλλη? 

Ειδικά κάποια Μεξικάνα ή Γιαπωνέζα για να μην ανησυχώ για χάσιμο αξίας λόγω refinish 
Δεν νομίζω το refinish να στοιχίζει λιγότερο από την sountsation

Πραγματικά... Αλλά η κουβέντα είναι άνευ ουσιαστικού αντικειμένου.

Ο κ. συνήγορος ήταν κατηγορηματικός. Δεν προτίθεται να προβεί σε αγορά άλλης κιθάρας. ?
Ξέρεις τί γίνεται;

Καμιά φορά αναρωτιέμαι, γιατί ανέχομαι όλες αυτές τις βλακείες που ακούω κάθε ημέρα στο γραφείο.....και προσπαθώ να μου δίνω κίνητρο.

"Τις ανέχεσαι" μου λέω..."Για να παίρνεις κιθάρες" ?

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Στο Fiesta Red θες maple ταστιέρα και ενώ οι Harley Benton είναι ΠΟΛΥ καλες κιθάρες (και όχι μόνο για τα λεφτά τους), αν η χρηματική διαφορά δεν είναι πρόβλημα, η Squier έχει την σωστή, tinted ταστιέρα.

Καμια από αυτές. 

Βρε Γιάννη, πόσο πιθανό το βλέπεις ο κ. συνήγορος να μπει σε μια τέτοια διαδικασία; ?

Και ας μη χάνουμε τη "μεγάλη εικόνα": Δεν είναι απλά το χρώμα, είναι η αγορά μιας ακόμα κιθάρας (και της επόμενης και της επόμενης και της επόμενης*...). ?

ΥΓ: Είμαι περίεργος να άκουγα τι θα έλεγε ο... αρχαιολόγος του μέλλοντος όταν θα ανακάλυπτε τα LK Studios και θα έβρισκε μέσα γύρω στις... 172 κιθάρες. ?

*Πολύ μεγάλο αυτό το delay ?

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Στο Fiesta Red θες maple ταστιέρα και ενώ οι Harley Benton είναι ΠΟΛΥ καλες κιθάρες (και όχι μόνο για τα λεφτά τους), αν η χρηματική διαφορά δεν είναι πρόβλημα, η Squier έχει την σωστή, tinted ταστιέρα.
Απλά συμβαίνει το γνωστό, που συμβαίνει σε όλους φαντάζομαι. 

Αν από την HB , πας στη squier, 2πλασιαζεις το μπάτζετ. 

Και μετά λες...4 κατοστάρικα για squier...δεν βάζω κάτι ακόμη να πάω σε fender Mexico...έστω used....και μετά χάνεται η μπάλα και αρχίζεις και κοιτάς αμερικάνα ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back