- Πόντοι
- 2,638
Σιγά μην πάρω κιθάρα ?@LK Να σου πω... Μας ρωτάς για καθαρά αισθητικούς λόγους, ε? Δεν νομίζω να θες να πάρεις καμία... κιθάρα ?
Θα χει θήκη , αλλά όχι κόκκινη θήκη ?εγω πάντως έχω αποκτήσει πρόσφατα φετίχ με τις θήκες.
Πρέπει νομίζω κάθε κιθάρα να έχει μια σωστή θήκη.
Γι αυτό επιμένω, και τώρα...κόκκινη φιέστα ρεντ χωρίς θήκη....κρίμα
Τις είδα και σε βίντεο.η μονη κιθαρα που εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Fiesta Red ΧΡΩΜΑ ειναι η Squier ,οποτε αΦτι
H αλήθεια είνα ότι και εγώ στο fiesta red προτιμώ το maple.Eπειδή βλέπω ότι σε ενδιαφέρει το χρώμα του σώματος και όχι του fingerboard να και ένα άλλο καυσόξυλο. Βέβαια αυτό το κόκκινο το ονομάζουν Torino red αλλά anyway. Είναι φθηνά και βγαίνει και σε άλλα χρωματάκια
https://www.thomann.de/gr/squier_sonic_strat_ht_torino_red.htm
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπότε ήρθε ο πρώτος αποκλεισμός. Και μείναμε με HB vs Squier ή αλλιώς 198e vs 389eH αλήθεια είνα ότι και εγώ στο fiesta red προτιμώ το maple.
Πραγματικά... Αλλά η κουβέντα είναι άνευ ουσιαστικού αντικειμένου.Οπότε ήρθε ο πρώτος αποκλεισμός. Και μείναμε με HB vs Squier ή αλλιώς 198e vs 389e
Με την τιμή των άλλων, και εμένα δεν με πειράζει ?
Δεν νομίζω το refinish να στοιχίζει λιγότερο από την sountsationΚαμια από αυτές.
Θα έκανα refinish μια ήδη υπάρχουσα στο χρώμα που θέλω ακριβώς (πχ fiesta red ?)
Αφού μπορώ να πετύχω ακριβώς το χρώμα που θελω γιατί να αγόραζα άλλη?
Ειδικά κάποια Μεξικάνα ή Γιαπωνέζα για να μην ανησυχώ για χάσιμο αξίας λόγω refinish
Ξέρεις τί γίνεται;Πραγματικά... Αλλά η κουβέντα είναι άνευ ουσιαστικού αντικειμένου.
Ο κ. συνήγορος ήταν κατηγορηματικός. Δεν προτίθεται να προβεί σε αγορά άλλης κιθάρας. ?
Με... corrected ?Ο κ. συνήγορος ήταν κατηγορηματικός.Δενπροτίθεται να προβεί σε αγορά άλλης κιθάρας.
Βρε Γιάννη, πόσο πιθανό το βλέπεις ο κ. συνήγορος να μπει σε μια τέτοια διαδικασία; ?Καμια από αυτές.
Θα έκανα refinish μια ήδη υπάρχουσα στο χρώμα που θέλω ακριβώς (πχ fiesta red ?)
Απλά συμβαίνει το γνωστό, που συμβαίνει σε όλους φαντάζομαι.Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Στο Fiesta Red θες maple ταστιέρα και ενώ οι Harley Benton είναι ΠΟΛΥ καλες κιθάρες (και όχι μόνο για τα λεφτά τους), αν η χρηματική διαφορά δεν είναι πρόβλημα, η Squier έχει την σωστή, tinted ταστιέρα.