Εύη...δεν θέλω να σε τρομάξω...αλλά η πιτσαρία της γειτονιάς σου...ξέρει τι βρακί φοράς!!!!!!!Evilnye είπε:Πχ η πιτσαρία της γειτονιάς μου έχει πολύ πιο ουσιαστικές πληροφορίες για εμένα, όπως πλήρη στοιχεία και διατροφικές συνήθειες...
Εύη...δεν θέλω να σε τρομάξω...αλλά η πιτσαρία της γειτονιάς σου...ξέρει τι βρακί φοράς!!!!!!!Evilnye είπε:Πχ η πιτσαρία της γειτονιάς μου έχει πολύ πιο ουσιαστικές πληροφορίες για εμένα, όπως πλήρη στοιχεία και διατροφικές συνήθειες...
+1000audiokostas είπε:Σε ανακαλώ στην τάξη
Αρκετά με την σωβρακολογία.
Ο blue την άρχισε...αυτόν να ανακαλέσεις. Οι δικές μου απόψεις, είναι επιστημονικές!audiokostas είπε:Σε ανακαλώ στην τάξη
Αρκετά με την σωβρακολογία.
;D ;D ;Dmarathon είπε:Εύη...δεν θέλω να σε τρομάξω...αλλά η πιτσαρία της γειτονιάς σου...ξέρει τι βρακί φοράς!!!!!!!
Και ναι και όχι. Αναλόγως την άποψη.Αυτό σας πειράζει;
Μόλις μπορέσω θα φτιάξω μια λίστα για να σε παραπέμψω στην αντίστοιχη επιστημονική βιβλιογραφία.Όπως και πριν με ενδιαφέρει να μάθω. Τι μπορεί να μάθει κάποιος από αυτό;
Να συμπληρώσω, απο τα βασικότερα και πιο πλούσια σε πληροφορία.Το FB είναι μόνο ένα από αυτά τα πολλά σημεία συλλογής πληροφοριών.
Έτσι από περιέργεια (γιατί και εγω δεν ασχολούμαι και δεν έχω λογαριασμό)...πόσα ενεργά μέλη (περίπου) αριθμεί σήμερα?theoctapus είπε:Να συμπληρώσω, απο τα βασικότερα και πιο πλούσια σε πληροφορία.
Θέματα εμπιστευτικότητας δεν μου επιτρέπουν να επεκταθώ (ψαρωτικό ; ) αλλά εξαιρουμένων τρωγλοδυτικών λουδιτικών καταστάσεων που είναι σπανιότατες, όλοι οι υπόλοιποι εξετάζονται και αναλύονται.bloody_sunday είπε:Το FB είναι μόνο ένα από αυτά τα πολλά σημεία συλλογής πληροφοριών.
Πάντως πάρα πολλά μέλη δίνουν πάρα πολλή πληροφορία μέσω του φόρουμ. Μέχρι και την πολιτική τοποθέτηση αρκετών μπορώ να μαντέψω.theoctapus είπε:Και ναι και όχι. Αναλόγως την άποψη.
Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό, αλλά αν αναλογιστείς το ύφος και την αντίδραση των ανθρώπων κατά την χρήση της πρότασης "Τι, δεν έχεις facebook????", αρκεί.marathon είπε:Έτσι από περιέργεια (γιατί και εγω δεν ασχολούμαι και δεν έχω λογαριασμό)...πόσα ενεργά μέλη (περίπου) αριθμεί σήμερα?
Αμ έλα που δεν είναι του facebook ευθύνη αυτό; Οι άνθρωποι ανέκαθεν κουτσομπόλευαν μανιωδώς από το αν κουρεύτηκες μέχρι πολύ πιο σοβαρά πράγματα.Jasemeister είπε:Στα σοβαρά τώρα, πρώτοι λόγοι που αποφεύγω το fb είναι η ακατάσχετη επιθυμία πολλών ανθρώπων να ασχολούνται με τους άλλους και να τους κουτσομπολεύουν ακατάπαυστα
Δεν αρκεί, (γιατί εδώ θα πρέπει να δούμε και την ηλικία και την αγοραστική δύναμη, και, και...αυτών που κάνουν αυτή την ερώτηση...) απλά ξέροντας ότι (ας πούμε) το I Tunes έχει 120.000.000 ενεργούς χρήστες...μήπως μιλάμε για μία, από τις σταγόνες στον ωκεανό?theoctapus είπε:Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό, αλλά αν αναλογιστείς το ύφος και την αντίδραση των ανθρώπων κατά την χρήση της πρότασης "Τι, δεν έχεις facebook????", αρκεί.
Το ότι βγάζει λεφτά πουλώντας την πληροφορια ότι μια ομάδα με τάσεις σαν του κυβερνήτη Blue είναι κάπως, δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί.blue είπε:Το οτι καποιος βγαζει λεφτα πουλωντας αυτη την πληροφορια με ενοχλει.
Σου ζητώ να μείνεις, γιατί κάποιος, εγώ, θα σου μιλήσει για τα Mac.Αλλά όταν βλέπω οτι χρηστες fb μαζεύουν ιους επειδή ανοίγουν mail από bots με τιτλο "check this out" και attachment "fun.exe.jpeg" αποχωρω.
Οδηγίες χρήσης: η σοβαρότητα του ποστ μου μειώνεται εκθετικά.Evilnye είπε:Αμ έλα που δεν είναι του facebook ευθύνη αυτό; Οι άνθρωποι ανέκαθεν κουτσομπόλευαν μανιωδώς από το αν κουρεύτηκες μέχρι πολύ πιο σοβαρά πράγματα.
Απλά με το facebook δίνεις τη δυνατότητα να μπορεί να σε κουτσομπολεύει κάποιος χωρίς να σε πετύχει στην καφετέρια ή στο δρόμο για να δει το νέο σου κούρεμα.
Ή απλώς δεν ανεβάζεις φωτογραφία με το νέο κούρεμα...