η κυβερνηση Blue δεν ανακαλει. Τοποθετειται σε σημεια :
1. Οι στοχευμενες διαφημισεις δεν με ενοχλουν, μαλλον με εξυπηρετουν. Το τι τρωω ομως μπορει να χρησιμοποιηθει απο μια ασφαλιστιτκη εταιρεια για να διαμορφωσει το υψος των ασφαλιστρων μου. Ουτε αυτο με πειραζει. Το οτι καποιος βγαζει λεφτα πουλωντας αυτη την πληροφορια με ενοχλει.
2. Δεν πειραζει να εχει αποψη ο καθενας στο Noiz για την περσονα blue. Δεν υπαρχει κατι κρυφο ή κατι που πρεπει να διαφυλαχθει, το προβλημα μου εντοπιζεται στην κακη διαχειριση της πληροφοριας απο ασχετους : εχω μαθει οτι υπαρχουν φωτογραφιες μου στο FB. Δεν εχω λογαριασμο εκει και ενοχλουμαι. Ο λογος που συμβαινει αυτο ειναι οτι οι αμορφωτοι του ιντερνετ εχουν μαζευτει εκει και δεν ξερουν πως να φερονται. Γραφουν σαν να μιλανε στα κινητα τους και με εκθετουν. Δεν φταιει το facebook σε αυτο, αλλα η συσκευασια αθωοτητας που εχει εξαπατησει τους παραπανω ασχετους.
Η μάπα μου υπάρχει και στο νόιζ, όπως και το όνομά μου. Δεν ειναι το ίδιο πράγμα γιατί γίνεται από επιλογή μου και υπό άλλους όρους, που μου είναι πλήρως γνωστοποιημένοι. Αλλά όταν βλέπω οτι χρηστες fb μαζεύουν ιους επειδή ανοίγουν mail από bots με τιτλο "check this out" και attachment "fun.exe.jpeg" αποχωρω.