- Πόντοι
- 36
Το οικειοθελώς είναι έννοια υπερεκτιμημένη.
Μέγα λάθος.fuZZed είπε:Οταν κατι γινεται τοσο μαζικο παει να ειναι επικινδυνο
Αντίχριστε....blue είπε:ειμαι πληρως αντιθετος με το facebook και διατιθεμαι να θεωρηθω γραφικος για τις αποψεις μου. Αλλά, για εικόνες σαν την παρακάτω θα πολεμούσα υπέρ της ύπαρξής του ;D ;D ;D ;D
Τότε, πρέπει να κόψεις όλα τα μεγάλα Supermarkets, Fnac, Κοτσόβολους...και να ψωνίζεις από το μπακαλικάκι της γειτονιάς σου....ξέχασα και το Ebay!theoctapus είπε:Πείτε με τρελό, πείτε με παρανοικό, αλλά η πιθανότητα κάποιος κάπου να μπορεί να εξάγει συμπεράσματα για την πάρτη μου, όπως π.χ. αν μου αρέσουν τα πικάντικα φαγητά ή αν είμαι δεξιός, χωρίς να έχω δηλώσει κάτι τέτοιο ρητά και το κυριότερο χωρίς να έχω δώσει την άδεια για την επεξεργασία των στοιχείων, με ενοχλεί αφάνταστα.
ναι αλλά και πάλι ο περιπτεράς/ψιλικατζής μου ξέρει τι εφημερίδα αγοράζω (κι ας την κρύβω αμέσως κάτω από το μπουφάν για να μη με δουν οι κατάσκοποι γείτονες) :-\marathon είπε:Τότε, πρέπει να κόψεις όλα τα μεγάλα Supermarkets, Fnac, Κοτσόβολους...και να ψωνίζεις από το μπακαλικάκι της γειτονιάς σου....ξέχασα και το Ebay!
marathon είπε:Αντίχριστε....
Mα ακριβώς, αυτό λέω...κάποιοι στο διδακτορικό τους ανακαλύπτουν την Αμερική. Και δεν θέλω να προσβάλω τον φίλο theoctapus, αλλά όλα αυτά υπάρχουν εδώ και 10-15 χρόνια. Απλά σήμερα, γίνονται πιο εύκολα γνωστά στο πλατύ κοινό και στα ΜΜΕ...που ανησυχούν!!!!!!! :gdevelek είπε:ναι αλλά και πάλι ο περιπτεράς/ψιλικατζής μου ξέρει τι εφημερίδα αγοράζω (κι ας την κρύβω αμέσως κάτω από το μπουφάν για να μη με δουν οι κατάσκοποι γείτονες) :-\
Είδε τη μαζική (μου) κατακραυγή, και έσπευσε να το αποσύρει...Earendil είπε:Από πού είναι το αρχικό κείμενο του blue που παρέθεσες παραπάνω, Marathon;
Ο Τζακ Νόρρις ξέρει πριν τον Τσακ Μπάουερ.spy είπε:Εγώ είμαι γυναίκα στο facebook. Μόνο ο Jack Bauer μπορεί να βρει ποιος πραγματικά είμαι.
Επειδή αυτό θα με ενδιέφερε κάπως πιο αναλυτικά, έχεις να με παραπέμψεις κάπου να διαβάσω είτε σε θεωρητικό ή ακόμα καλύτερα σε πρακτικό επίπεδο για να καταλάβω τι σόι συμπεράσματα μπορούν να βγουν και πόσο θα έπρεπε να ανησυχώ;theoctapus είπε:Όταν υπάρχει μια κρίσιμη μάζα δεδομένων (που στην περίπτωση του facebook έχει προπολού ξεπεραστεί) είναι δυνατόν να εξάγεις συμπεράσματα από δεδομένα που εκ πρώτης όψεως δεν σχετίζονται μεταξύ τους.
Και εγώ, με όλο το σεβασμό, επειδή χρησιμοποιώ τέτοια συστήματα και στοιχεία, τα τελευταια 20 χρόνια, νομίζω ότι δικαιούμαι να λέω τη γνώμη μουtheoctapus είπε:Το τι υπάρχει και τι όχι τα τελευταία 10-15 χρόνια, με όλο τον σεβασμό, αφήστε τους γνώστες να ξέρουν καλύτερα.