• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Eurovision 2025: Επιλέχθηκαν τα 12 κομμάτια

Αγαπητοί συνάδελφοι συμφορουμίτες, ως ειδικός πιανίστας -γιουροβιζιονολόγος οφειλω να καταρρίψω τον ισχυρισμό της ομοιότητας, τουλάχιστον αντικειμενικά στις συγχορδίες διότι λέγω σύμφωνα με το σύστημα σημειογραφίας συγχορδιών το δε time από την ταινία inception του εκλεκτού συναδέλφου Hans Zimmer περιέχει την κάτωθι πρόοδο συγχορδιών

Bbm7,Fm,Ab,Eb,Bbm7,C#,Ab,Eb

Ενώ το Sirens είναι και σε άλλο τόνο και έχει τον εξής κύκλο

Am,C,Em,D

9gjf39.jpg

9k=.jpg

9gjguv.jpg

9gji4o.jpg

9gjjns.jpg

9gjilb.jpg

εγώ θα γίνω ο κόπανος της παρέας και θα πω ότι δεν υπάρχει κλεμμένο.
great artists steal.

Δεν μπορούν να αναφέρουν τον Zimmer ως συνθέτη χωρίς να συνεννοηθούν μαζί του και να πάρουν την άδεια του, θα έκαναν χειρότερα τα πράγματα
Αστειευόμενος το είπα Άγιε γιατί είναι πολύ έντονο το στοιχείο αυτό στο τραγούδι.

Kώστα, κύκλο 4 συγχορδιών θυμάμαι και στο Time όταν το έμαθα.

Time Am Em G D σε σχεση με Am,C,Em,D από το sirens.
Βλέπω οτι η Em που αντικαθίστανται από τη C να έχουν δύο κοινές νότες
και η G που αντικαθίστανται από τη Εm πάλι να έχουν δύο κοινές νότες
Ανάλυση μουσικής δε γνωρίζω.

Αστειευόμενος το είπα Άγιε γιατί είναι πολύ έντονο το στοιχείο αυτό στο τραγούδι.

Kώστα, κύκλο 4 συγχορδιών θυμάμαι και στο Time όταν το έμαθα.

Time Am Em G D σε σχεση με Am,C,Em,D από το sirens.
Βλέπω οτι η Em που αντικαθίστανται από τη C να έχουν δύο κοινές νότες
και η G που αντικαθίστανται από τη Εm πάλι να έχουν δύο κοινές νότες
Ανάλυση μουσικής δε γνωρίζω.

To γράφεις ένα ημιτόνιο πάνω το time αν θυμάμαι καλά και έχει δύο κύκλους, το δεύτερο ακόρντο αλλάζει στο 2 τετράμετρο, όπως το έγραψα. Εξάλλου είμαι πολύ καλύτερος από τον hans zimmer, στα soundtrack μου γράφω πιο πολύπλοκα progressions 👌 ( και ας με κογοϊδεύουν κάποιοι ελάχιστοι εδώ μέσα και με αντιμετωπίζουν όπως αντιμετώπισαντον Ξιαρχό):ROFLMAO:

Σε αυτό που παίζεις και άκουσα τώρα, το παίζεις σωστά απλά όπως είπα στον δεύτερο κύκλο σου παίζεις στη δεύτερη συγχορδία άλλη τονική παρόλο που προσθέτεις τη σχετική.

Trending...

Νέα θέματα

Back