- Πόντοι
- 18
Ο πρώτος επιτίθεται:Λοιπόν ξαναδιάβασα το αρχκό ποστ και τις απαντήσεις των μελών.
Πέρα από ενα δυο-σχόλια που δυσανασχέτησαν (κακώς!) λίγο από την νεανική.. ορμή του φίλτατου @elephant
όλα τα υπόλοιπα σχόλια ήταν με πολύ σεβασμό και του εξηγούσαν την δική τους οπτική γωνία περί ''ακριβής κιθάρας'' χωρίς να προσπαθήσουν ντε και καλά να τον πείσουν για το αντίθετο και χωρίς ειρωνίες και μομφές προς το νεαρόν της ηλικίας του.
Δεν είμαι νομικός σύμβουλος του νοιζ ή οτιδήποτε (μακριά από μένα αυτά) αλλά νομίζω γίνεσαι λίγο άδικος φίλε μου.
Όλοι μακάκες είμαστε και εσύ ο ξύπνιος μάλλον.
Ο δεύτερος προειδοποιεί:
Ο τρίτος ειρωνεύεται:not the best way to get introduced in a guitar forum
Ο τέταρτος επίσης:εχεις παιξει ,σε ολοκληρη τη ζωη σου, με ΚΑΘΑΡΟ ηχο και πόσα ακριβως λεπτα διήρκεσε αυτη η εμπειρια?
Ο πέμπτος συμφωνεί:Αφού δεν μπορείς να βρεις διαφορές σε μια "φθηνή" και μια "ακριβή" κιθάρα, πίστεψε με..., είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος!
Ακριβώς αυτό!
Με κορυφαίο αυτό:
και παράθεση μιάς εικόνας που απεικονίζει μια κιθάρα-ανέκδοτο, η οποία είναι ΠΟΛΥ περισσότερο κιθάρα από αυτή που δεν έχει ΚΑΝ σώμα κι ακούγεται ΟΛΟΙΔΙΑ με κάποια κανονική κιθάρα!Να, αυτά δεν μπορώ
Εν τώ μεταξύ, ο ήσυχος @elephant απαντούσε με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μετριοπάθεια και ηρεμία:
Εδώ
έτσι για να χωρέσω όσο πιο πολλα επίθετα γίνεται
Εδώ
Δεν το ποσταρα για να πω μακακα κάποιον και αν τα έχει ο άλλος πολύ καλά κάνει και εγώ τις καλύτερες θα επερνα.(...)στην πραξη όμως δεν είναι καθόλου έτσι και παίζει να την μετάνιώσουν πίκρα την αγορα
Εδώ
Και συνεννοήσιμος:χάχα καταλαβαίνω τι εννοείς δεν είμαι τέτοια περίπτωση προτιμώ χίλιες φορές καθαρό ήχο single coil(...)
Και εδώ:Ίσως τα plugin παιξαν το ρόλο τους γιατί στο neural dsp ότι κιθάρα και να βάλεις με λίγο πείραγμα θα ακούγεται άψογα οπότε μειώνει τις διαφορες
Ναι σε αυτό έχεις δίκιο τώρα που το σκέφτομαι ήταν άδικη σύγκριση, θα επρεπε να γίνει μεταξύ ιδίων στυλ σε διαφορετικά price points
No wonder γιατί εξαφανίστηκε το παιδί!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: