Eurovision 2014

cigaret13 είπε:
Εσύ δεν έχεις μέλλον..... ;D ;D
Δεν έχω μέλλον, γιατί με αδίκησε η φύση και δεν μου έδωσε και βυζί. ;D

fusiongtr είπε:
Δεν έχω μέλλον, γιατί με αδίκησε η φύση και δεν μου έδωσε και βυζί. ;D
  Έχω δυό γνωστούς Ιατρούς, εγώ σε αυτούς τα έβαλα, αν θες στούς συστήνω. Τώρα να δεις σουξέ που έχω :o :o :o

Να τι θα μπορουσε να πει κάποιος στο παιδί του αν ενημερωνόταν απο το CNN και όχι απο την κυρία με την εξυπνακίστικη κριτική και σχολιασμό που έστειλε η ΝΕΡΙΤ.

On the night' date=' however, it was a much talked about 25-year-old from Austria who stole the show. Conchita Wurst, [b']the onstage drag persona of Thomas Neuwirth[/b], was the runaway winner for a performance of the ballad "Rise Like A Phoenix."
Wurst also refers to himself as "the bearded lady," he says on his website. In his private life, he calls himself "Tom" and refers to himself as "he."

In the role of Conchita Wurst, who Neuwirth calls an "art figure," the artist refers to "herself" as "she."

Neuwirth created Wurst -- which in German means sausage but can also mean 'who cares?' -- in his teen years to cope with feeling discriminated against.
Επίσης να και η αφορμή ύπαρξης της Eurovision.

Created in the aftermath of World War II to encourage good relations between neighbors' date='[/b'] Eurovision has been held every year since 1956, and today draws a television audience of about 180 million people in 45 countries. 

Contestants are often eccentric, colorful, unusual -- on the fringes of mainstream music in their home countries.

The organizers describe the event -- known for its combination of over-the-top costumes, kitsch pop songs and sometimes questionable talent -- as non-political.

But in reality, politics inevitably colors both the voting and the performances.

Υπενθυμίζω τους Κανονισμούς για ρατσιστικές διακρίσεις.

Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστούμε για τις παραθέσεις. Εξαιρετικές και οι δύο. Από επαγγελματίες που δεν ξέρουν μόνο είτε να μουγγανίζουν είτε να τσιρίζουν.

Άνετα θα μπορούσα να παρακολουθήσω το φετινό με κλειστή

τη φωνή παρακολουθώντας μόνο τα υπέροχα καί πρωτοποριακά

φωτιστικά..όπως δακτυλογράφησε καί πιό πριν ο trolley...

Καλή χρονιά είπαμε?

http://www.youtube.com/watch?v=hqLgvEN3OZ0

...

index.php

10334322_10152142485072087_5822996272012499501_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Emfasis είπε:
Άνετα θα μπορούσα να παρακολουθήσω το φετινό με κλειστή τη φωνή παρακολουθώντας μόνο τα υπέροχα καί πρωτοποριακά φωτιστικά...
Εγω αυτο εκανα, :P κλειστος ο ηχος και Joey DeFrancesco να παιζει στο CD player. Ζητημα ειναι αν ακουσα 10 λεπτα απο τη Eurovision.
image.gif

Waterfall-K είπε:
Εγω αυτο εκανα, :P κλειστος ο ηχος και Joey DeFrancesco να παιζει στο CD player. Ζητημα ειναι αν ακουσα 10 λεπτα απο τη Eurovision.
image.gif
:)..τα τελευταία χρόνια έχεις μιά ιδέα από πριν καί γνωρίζεις τι θα ακούσεις ....

αλλά πιό παλιά ... έτρωγε καί λίγο η περιέργεια. :P

Εγώ πάντως το Σάββατο ήμουν στημένος στην tv να δω Eurovision, αλλά ο μπαμπάς μου έβλεπε ποδόσφαιρο με τα πόδια πάνω στο τραπέζι κουρασμένος απ' την δουλειά, ενώ η μαμά μου έτρεχε να μαγειρέψει και σκούπιζε κιόλας, για να προλάβει να δει ποιό τραγούδι θα βγει πρώτο.

Τον παρακαλέσαμε κι εγώ και η μαμά μου να αλλάξει το κανάλι να δούμε τα τραγούδια και να δω την κυρία με τα μούσια που μου κινούσε την περιέργεια και μου είπε τρυφερά.

"Άντε από δω ρε τσόγλανε, διάβασες ρε κωλόπαιδο?

Πήγαινε διάβασε κι άσε με ήσυχο, μη σου γ....ω τίποτε, που θέλεις κι εσύ κι η μάνα σου να δείτε τους φουσταράδες με τα μούσια.

Δεν βλέπετε ρε ότι είμαι κουρασμένος?"

Και χωρίς καν να γυρίσει ρεύτηκε δυνατά και φώναξε στην μαμά μου.

"Μαρία, πιάσε μια μπύρα μωρή, αφού είσαι όρθια".

fusiongtr είπε:
Εγώ πάντως το Σάββατο ήμουν στημένος στην tv να δω Eurovision, αλλά ο μπαμπάς μου έβλεπε ποδόσφαιρο με τα πόδια πάνω στο τραπέζι κουρασμένος απ' την δουλειά, ενώ η μαμά μου έτρεχε να μαγειρέψει και σκούπιζε κιόλας, για να προλάβει να δει ποιό τραγούδι θα βγει πρώτο.

Τον παρακαλέσαμε κι εγώ και η μαμά μου να αλλάξει το κανάλι να δούμε τα τραγούδια και να δω την κυρία με τα μούσια που μου κινούσε την περιέργεια και μου είπε τρυφερά.

"Άντε από δω ρε τσόγλανε, διάβασες ρε κωλόπαιδο?

Πήγαινε διάβασε κι άσε με ήσυχο, μη σου γ....ω τίποτε, που θέλεις κι εσύ κι η μάνα σου να δείτε τους φουσταράδες με τα μούσια.

Δεν βλέπετε ρε ότι είμαι κουρασμένος?"

Και χωρίς καν να γυρίσει ρεύτηκε δυνατά και φώναξε στην μαμά μου.

"Μαρία, πιάσε μια μπύρα μωρή, αφού είσαι όρθια".
Τέλειο!

Καλυτερα να βγαινουμε τελευταιοι σε ενα μουσικο διαγωνισμο που ΚΑΘΕ χρονο δινουμε 12 στην Κυπρο και η Κυπρος 12 σε μας (οπως κανουν και ολα τα αλλα ευρωφιλαρακια μεταξυ τους δηλαδη) παρα να βγουμε πρωτοι και να βλεπω ατομα να κορναρουν κρατωντας Ελληνικες σημαιες στους δρομους να πανηγυριζουν για ενα ΤΕΤΟΙΟ "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"....γιατι και πρωταθλητες στο ΧΕΣΙΜΟ να βγαιναμε παλι θα υπηρχαν ατομα να βγουν στους δρομους.Κατα η γνωμη μου αυτο ειναι ΠΟΛΥ πιο τραγικο απο το να βγουμε τελευταιοι...

Αν με προβληματίζει κάτι στο διαγωνισμό αυτό που έχω χρόνια να παρακολουθήσω, αλλά και στο παρελθόν δεν τον καλοπρόσεξα, είναι πως ανεξάρτητα της ομογενοποίησης του μουσικού ιδιώματος που παίζουν όλοι πλέον όλο και περισσότερο, φτάσανε στο σημείο, όλοι να τραγουδούν Ογγλέζικα και αυτό μαζί με το προηγούμενο-τη μουσική δλδ- με κάνει να είμαι παντελώς αδιάφορος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Όσοι θέτε δείτε τον ασφαλώς, απλά να γνωρίζεται πως, όσες ξεβράκωτες γκόμινες , ή μουσάτες κλάρες και να δείτε, η μουσική θα είναι πανομοιότυπη ποπ με αγγλικό στίχο, κάτι σα να βλέπετε ποδόσφαιρο ένα πράμα, όπου 22 πλούσιοι γεωπόνοι, εξετάζουν τη ποιότητα του γκαζόν και μερικά μύρια τιβιθεατές παρακολουθούν άλαλοι περί την τεχνική τους.

Η τέχνη, δεν είναι κατανάλωση, για το καλλιτέχνη, μπορεί να είναι ΚΑΙ επιβίωση, αλλά για τον ακροατή, είναι κάτι παραπανω από μια καταναλωτική συνήθεια. Τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε. 

Ρε συ τρόλευ, σταμάτα να χακάρεις τον λογαριασμό του σάμυ, ντροπή δηλαδή.

kwstas79 είπε:
Ρε συ τρόλευ, σταμάτα να χακάρεις τον λογαριασμό του σάμυ, ντροπή δηλαδή.
Φίλως είμαι στεγνός 3 μέρες λαίμαι, ακολουθώ τας εντολάς του δασκάλου και δρω καθαρός από αλκοόλ λαίμαι

Waterfall-K είπε:
Το μουστάκι είναι ο φερετζές του φιούστη

Παλιομοδίτικη έκφραση που χρησιμοποιούνταν τη δεκαετία του '60 και παρέπεμπε στη γνωστή παροιμία «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά». Το μουστάκι, ως γνωστόν, ήταν στοιχείο μαγκιάς και υπερηφάνειας για τον άνδρα. Δεν νοήτω Άνδρας χωρίς μουστάκι. Σύμφωνα με την παροιμία λοιπόν, όποιος δεν είναι πραγματικός άνδρας επί της ουσίας, θα πρέπει τουλάχιστον να φαίνεται ότι είναι. Όπως ο φερετζές κρύβει το πρόσωπο της μουσουλμάνας, έτσι και το μουστάκι κρύβει την πραγματική ταυτότητα του ομοφυλόφιλου άνδρα.

- Ρε, τι μου είπε ο αδερφός σου, εκείνος ο τύπος με τη μουστάκα που μένει στην πολυκατοικία σας είναι λέει αδερφή;

- Ναι, που είναι το περίεργο;

- Αυτός ρε, με τη μουστάκα;

- Δεν έχεις ακούσει ότι το μουστάκι είναι ο φερετζές του φιούστη; όνομα και πράμα!

www.slang.gr
ΗΤΑΝ όμως, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ο πουστης

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back